icon

Čo priniesť na rozlúčku so slobodou na chate?

Včera o 09:42

Ahojte, prosím vás muž bol pozvaný na rozlučku so slobodou našmu novemu susedovi. Nepozná teda partiu ani chlapov, moja otazka ma doniesť nejaku flasu? alebo ?
Ja/muž ked som mala rozlučku sme si posedeli, popili v meste ale takto ked je to chata neviem čo sa patrí :D Diky za odpovede

klaudi31
Včera o 09:53

Jasne, nech zoberie flasu, tou nic nepokazi, kedze nie su si nejaki blizki, to bude uplne stacit.

beata_ra
Včera o 10:14

kedze sa velmi nepoznaju, ani by som to inak neriesila. 🙂 inak mna toto hrozne fascinuje, aki vedia byt niektori chlapi (alebo teda ludia vseobecne) bezprostredni, ja by som asi nechcela mat na svojej rozlucke so slobodou ludi, ktorych som videla raz-dvakrat v zivote 😂

anonym_6827e4
Včera o 10:18

Novemu susedovi? To on len tak random pozyval hosti? 😬

biba_18
Včera o 10:21

@beata_ra @anonym_6827e4 a prečo nie? keď tam plánuje bývať dlhšie, tak využil príležitosť na zoznámenie ...

anonym_a141b7
Včera o 10:29

@anonym_autor Na takejto akcii nie je nikdy dostatok tekutín 😃

autor
Včera o 10:32
@anonym_6827e4

Novemu susedovi? To on len tak random pozyval hosti? 😬

@anonym_6827e4 ved ide na rozlučku, nie na svadbu 😀

autor
Včera o 10:33
@biba_18

@beata_ra @anonym_6827e4 a prečo nie? keď tam plánuje bývať dlhšie, tak využil príležitosť na zoznámenie ...

@biba_18 stavame dom hned vedla seba, poznáme sa pár mesiacov ale ešte ani jeden z nás tam nebýva 🙂) milujem chlapov a ich spontánnosť

autor
Včera o 10:34
@beata_ra

kedze sa velmi nepoznaju, ani by som to inak neriesila. 🙂 inak mna toto hrozne fascinuje, aki vedia byt niektori chlapi (alebo teda ludia vseobecne) bezprostredni, ja by som asi nechcela mat na svojej rozlucke so slobodou ludi, ktorych som videla raz-dvakrat v zivote 😂

@beata_ra tak bývať sice nebývame ani jeden, ale chlapi spolu riešia vykopy, plot, boli si pomahať na stavbe nevideli sa zas 2x na 5minuť 🙂 ale áno, podľa mna je to milé ako chlapi take veci vôbec neriešia. A hlavne idu na chatu podľa mna opiecť, uvariť guláš a opiť sa tak nič formálne 🙂

grandzero9
Včera o 11:00

kludne nech skusi muz zistit, ak teda niekoho ineho pozna, co beru, mozno sa skladaju na nejaky dar.

minesasubu
Včera o 11:00

ak je to na chate tak určite nech niečo zoberiem
muž takto chodí , napiekla som z listkoveho cesta slané a už je to tradicia
vždy to zjedia ako prvé lebo som im nechce čakať kým sa uvari gulaš a upečú klobasky a aspoň majú niečo na začiatok na zakusnutie
tak isto berie chipsy , tyčinky …

autor
Včera o 11:11
@minesasubu

ak je to na chate tak určite nech niečo zoberiem
muž takto chodí , napiekla som z listkoveho cesta slané a už je to tradicia
vždy to zjedia ako prvé lebo som im nechce čakať kým sa uvari gulaš a upečú klobasky a aspoň majú niečo na začiatok na zakusnutie
tak isto berie chipsy , tyčinky …

@minesasubu alebo skusim napísať jeho nastavajucej, či niečo spravím + flaša