icon

Rozmaznaná žena

8. sep 2020

Ahojte mam 22 rokov a som strašne rozmaznana, nič mi nieje dobre z ničím nesom spokojná chcem aby sa celý svet točil len okolo mňa, nechcem ani pracovať ale aby sa rodiča o mňa starali.. . Už mi to začína aj vadiť ale vôbec to neviem zmeniť

Strana
z2
seraa
9. sep 2020

Fuj kolko zlých a nahnevaných zien... smejete sa na nej ale vase komenty su este primitivnejsie..
autorka ma 22 a vy kolko? Mudrane, by som chcela vediet co ste robili v 22.
Autorka si este mladá , nech sa tu samy vytrvajú ako chcu ale vela 22 ročných nic nerobi a nic sa im nechce .. to sa zmeni ale musis zacat ty. Ak mas šťastie rodiča sa starajú tak mozes si dovoliť pomaly. Nájdi si job a daj si gól proste musis vydržať a pracovat na sebe a na skromnosti

kassandra25
13. sep 2020

Hmmm. Nie si ani prva, ani posledna. Vzdy a vsade su take pripady. Aj ja som mala taku spoluziacku zo strednej. Na vysoku nesla, lebo ju neprijali, vydrzala robit niekde 2 mesiace a to bola jej zatial celozivotna prax. Rychlo ulovila bohaca, rychlo otehotnela, v tvojom veku uz kocikovala a rychlo aj sup na druhe, no a je doma doteraz, naco by isla robit, ked muz stiha zivit a jej sa aj tak nikde robit nechce.

katrin2015
14. sep 2020

Chcela by som mať tvoje problémy

danim
14. sep 2020

Vymyslená téma na to, aby sa komunikácia vyhrotila. Autorka si kompletná? Že ti robí dobre založiť tému s týmto cieľom? Asi ťažko... prečítaj si radšej nejakú knihu. Keď máš fakt 22r tak tu je vidno aké nevyzreté sú tieto deti.... čo už vekom sú dospelé osoby..

Strana
z2