icon

Rozmýšľajú tí ľudia?

5. dec 2022

dnes nevychadzam z udivu. Som chorá, s respiratorom cakam v plnej čakárni chorých ľudí. A tu mladi par, chalan cosi potrebuje od sestricky, babu ma ako doprovod.Evidentne je zdrava ani rusko nic, len tu sedi. Dalsi chlap ktory ide k lekarovi a za nim docvala cela jeho rodina zena a 2 male deti 👏🏻. Ludia Vam to fakt uz nemysli???

kvetinka75
5. dec 2022

@maminkadeticiek nedokáže si ústa otvoriť v reálnom živote, tak ide vyskakovať sem

nickpick
5. dec 2022

@andrea_82 mozno mas pravdu, ale vtedy sme nevedeli co dnes a nemali sme skusenost ani s covidom ani podobnym virusom…clovek by cakal, ze takato skusenost ludi nauci zmenit svoje spravanie…

zuzanaete
5. dec 2022

@masinka Ked som uz chodila na poradne do nemocnice, tak som takychto “ukazkovych” chlapov poprosila o miesto. Kludne nech pridu, ale nech postoja.

autor
5. dec 2022

@kvetinka75 aj to ma svoje poslanie, aj tu ľudia čitajú.Snáď sa niekto nad svojím konaním zamyslí.Pozri Tvoja sloboda prejavu, konania konči pred hranicami tej mojej slobody.ľudia majú konať ohladuplne voči všetkým a nie si ísť svoje za každú cenu..
A rada si tu prečítam aj iné skúsenosti.Vidím že sa to deje a to čo sa deje nie je v poriadku.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
viera77
5. dec 2022

Aktuálna správa z FB - Ľudia, ochladilo sa, dajte si čiapky, aby ste ochránili tých, ktorí čiapky nemajú...a takto je to aj s rúškami a niektorí to stále nie a nie pochopiť.

nickpick
5. dec 2022

zdielam podobny postoj, a dam podobny priklad trebars z takej DMky, niektore zeny nemaju absolutne problem testovat Testery ruzov atd na vlastnych ustach, je to proste hnus, cele to svedci o zakladnych vedomostiach z biologie / vseobecnom rozhlade nasho obyvatelstva, nemaju sajn ako sa siria virusy, trebars herpes, vnimaju svet len cez seba (ja ja jenom ja), ziadna ohladuplnost voci inym….

autor
5. dec 2022

@nickpick ďakujem za vnímavý postreh a aj za normálny, poučný príspevok.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
sade88
5. dec 2022

Autorka ale ta ide inac rozdrapit, keby si sa na tom smiala tak nepises tolko nadavok a kritiky.
A vies co dobre ti tak teraz sa nezbudni zakuklit aj s tym ruskom...kľudne s nim aj spi mozes si dat usit pyzamkovy vzor.

kvetinka75
5. dec 2022

autorka prosím ťa ako ja ohrozujem tvoju slobodu? Bránim ti v niečom? A rúško si nasaď pre mňa za mnňa aj doma. To že ja ho nemám a som zdravá, teba neohrozuje. A chorá nikam nechodím. Vlastne chorá ani nebývam.

kvetinka75
5. dec 2022

@nickpick ale veď to je ich problém. Prečo to ty riešiš? Veď teba to nikto nenúti testovať a skúšať.

lenkadenisa
5. dec 2022

Ja som rúško ani respirátor nenosila ani nenosím, choroby sú normálna súčasť života. Aj teraz som chorá. A tehotná! Mám sedieť doma? 😂 Hádam si aj zaočkovaná, keď sa tak bojíš

kvetinka75
5. dec 2022

@viera77 ani to nepochopia.

kvetinka75
5. dec 2022

@martina1985ba asi si nepochopila pointu

autor
5. dec 2022

@martina1985ba ved to bola tejto autorky
@viera77 irónia 😂 ja viem úpne bezpredmetná správa a neviem ako to napísať už nechcem úražať..
v mojom príspevku vôbec nešlo o to ze zdraví nemali respirátori..Ale ten kto je ohľaduplný, používa rozum, tak ma určite pochopil.
Mne to bolo jedno po jednej mojej, ak by som bola ..flegmarickej stránke, však ja som bola chorá.Ale po tej druhej mojej ohladuplnej, co si tak mozu títo ľudia z cakarne plnej chorych ludi, odniest? a koho stihnu este nakazit, s kym sa este stretnu kym sa u nich choroba prejavi?Ved sestrička vyletela z ordinácie a kricala po ludoch nech okna otvaraju a vetraju, lebo aj zdraví budu chorí.To už bola asi z ľudí zúfala..smutné

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
sjuzir
5. dec 2022

A načo mať zdravý človek rusko? Ani by som si ho nedala, ani nedávam. A už vôbec nie deťom. U nás žiadny doktor ani nenosí asi už majú konečne rozum

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená