Rozmýšľajú tí ľudia?
dnes nevychadzam z udivu. Som chorá, s respiratorom cakam v plnej čakárni chorých ľudí. A tu mladi par, chalan cosi potrebuje od sestricky, babu ma ako doprovod.Evidentne je zdrava ani rusko nic, len tu sedi. Dalsi chlap ktory ide k lekarovi a za nim docvala cela jeho rodina zena a 2 male deti 👏🏻. Ludia Vam to fakt uz nemysli???
@kvetinka75 lenze tento tvoj postoj/nazor nie je spravny, pretoze ak by nam vsetkym bolo vsetko jedno a stavali by sme k svetu stylom, ved to je ich problem, tak by sa tu prakticky nedalo zit, keby sa vsetci lekari spravali takto lahostajne, tak by ani jeden pacient prijaty do nemocnice s covidom neprezil, ak by vsetky zeny co nakupuju v DM testovali tie ruze na vlastmych ustach tak by tu mala kazda 3 herpes na ustach, ak by sme ignorovali bezpravie, zlo, nasilie, tak sa mozme rovno vsetci odstahovat do inej krajiny, ano je lahke chodit po svete so svetonazorom, to nie je moj problem, kym sa nieco nezacne osobme dotykat teba…
Autorka: keď niekoho nazývaš "dementi", len na základe toho, či mali alebo nemali rúško/respirátor, tak to nevypovedá nič o tých ľuďoch ale o tebe 🙂 Kým tu nebol bububu kovid, tak sme nič na ústach nenosili a normálne sme sedeli v čakárni u lekára. Podľa mňa je skôr zarážajúce, čo spravil "kovid" so zdravým rozumom mnohých ľudí. Boja sa už aj vlastného tieňa 😉
PS: aktuálne asi ten kovid aj mám 😃
@sade88 nie ja nenadavam ale si myslis, ze ja si necham vsetko? musela som sa znizit na jej uroven, aby pochopila.Vobec mi nevadilo ani to ze tam sedi bez respiratora.Ale ked uz tam pridem zdrava medzi tolkych chorých ludi, tak si ho dobrovolne dam.Ja respirator nenosim vsade a vždy, vobec ho nenosim ako zdravá.Teraz som chora a kedže rozmyslam a nechcem to sirit tak si ho dam.Vies co je problem s dnesnym svetom? ze to ludske zlo, bezohladnost prekrici a udupe tu ľudskost, to dobro v ľudoch.
@mima172 myslis ze demencia je nadavka? ved to je ochorenie ktoré vypoveda ze clovek rozum straca..
Ďakujem za poučenie, áno viem, čo je to demencia. Tak potom je teda otázne v akej čakárni si sedela, keď tam boli ľudia s demenciou 🤔
(nie nejdem sa s tebou hádať, len si mi dobre nahrala 😃).
Rozumiem co chces povedat. Aj ja som sa aj pred koronou divila, ked do cakarne plnej chorych ludi napochodovala cela zdrava rodina s jednym chorym clenom. No ale ludia su rozni. Vacsinou im vladne nezdravy rozum.
@mima172 no ved tiež som si myslela že sedím správne, v ordinácii všeobecného lekára pre dospelých ľudí.
@nickpick 👏
@martina1985ba myslim ze by si mala moju diskusiu opustit, lebo ju nezvladas
@zuzanaete @kvetinka75 ja sa nestazujem, tehotna nie som, ani moja dcera, tak sme v pohode stali, len mi prislo smutne, ze ked uz chlapi nemaju v sebe kusok slusnosti, aspon tie ich tehotne polovicky mohli byt solidarne s inymi tehotnymi a stuchnut do nich nech im spravia miesto.
@nickpick lenže nie všetci sú rovnakí a sú situácie a situácie. Nevieš prečo sem stále motáte covid. To isté by bolo s chripkou, alebo iných respiračným/ prenosným ochorením. Choroby tu vždy boli a budú. Takže budem žiť normálne a neposieriem sa z niečoho, čo ani veľmi neovplyvním. nebudem sa klepať a triasť od strachu, byť v rúšku od rána do večera, pretože Covid. Treba vedieť rozlišovať od - do a nie bezhlavo sa do niečoho rútiť a niečo praktizovať a bezhlavo to vyžadovať aj od druhých.
@masinka preto sa treba ozvať. KEby sa im to stalo párkrát, myslím, že by pochopili a viac by si to všímali.