Rozmýšľajú tí ľudia?
dnes nevychadzam z udivu. Som chorá, s respiratorom cakam v plnej čakárni chorých ľudí. A tu mladi par, chalan cosi potrebuje od sestricky, babu ma ako doprovod.Evidentne je zdrava ani rusko nic, len tu sedi. Dalsi chlap ktory ide k lekarovi a za nim docvala cela jeho rodina zena a 2 male deti 👏🏻. Ludia Vam to fakt uz nemysli???
@aurora33 OK nie priamo respiratory, ale ruska. Nanosili sa ich dost. V niektorych skolak na tom riadne trvali. V nasej bol nastastie volnejsi rezim. A druzinarka, ked pocula poznamku na svoju triedu, preco nemaju ruska, tak kolegyniam vysvetlila, ze jej triedu nech neriesia. A ziadna katastroficka pandemia sa v triede nekonala. Niektore deti dostali kovid a niektore nie.
@sisaka ty si odbornicka na virusove ochorenia? nechces ist suplovat odbornikov na epidemilogiu a nariadit nam nove protiepidemicke a protipandemicke opatrenia, ktore by boli lepsie?ved ty vsetkych das do vačku😎
Sa cudujem ze svoj cas a tieto "mudrosti" rozdavas zenam na modrom koniku a nie vo svete
autorka a ja sa čudujem takým ako ty, čo si myslia, že všetko vedia najlepšie, pretože to povedali média a všetko čo je v médiách musí byť pravda
@trgypadl to je moja vec.Moj nazor je mudrejsi a zodpovednejsi ako ten tvoj a to ta stve
@kvetinka75 ja som media necitovala ani linky som neposielala, tak to je presne to co nevies predychat.
autorka - 😂 zmysel pre humor ti teda nechýba, a takých neomylných tu už bolo...
autorka - ja mám tvoj názor vieš kde, mne je úplne jedno čo ty robíš sosvojim životom ale môj nebudú riadiť takí ,,odborníci,, ktorí sú v médiách
@kvetinka75 ty o com pises? lebo ja som pisala o zbytocnej pritomnosti sprievodov v cakarni vseobecneho lekara, medzi uchrchlanymi a zasoplenymi ludmi s teplotami v tomto chripkovom obdobi!!!!To nie je detsky kutik aby prisla rodinka s malymi detmi!Pisala som o zdravych ludoch bez respiratorov-to bol ten sprievod a ich traveni casu zavadzanim chorym pacientom!!A chorych chrchlajucich ludoch bez respiratora v preplnenej cakarni aj so zdravymi ludmii!!
@kvetinka75 ja som nikde nepisala ze som neomylna, ja len premyslam, som ohladuplna a zalezi mi aj na inych.Clovek by si myslel, ze sa ludia poucia, ale nie nepoucia..

@sisaka tak ja správy absolútne nepozerám a písala som len že vo svojom okoli nič také nevidím a nevnímam. A toto bývalo vždy že v zime boli choré deti. Ved koľkokrát sme mali chrípkovej prázdniny? A vtedy sa žiadne ruska nenosili . To mi ako vysvetlíš? Prečo vtedy deťom spadla imunita?