icon

Rozmýšľajú tí ľudia?

5. dec 2022

dnes nevychadzam z udivu. Som chorá, s respiratorom cakam v plnej čakárni chorých ľudí. A tu mladi par, chalan cosi potrebuje od sestricky, babu ma ako doprovod.Evidentne je zdrava ani rusko nic, len tu sedi. Dalsi chlap ktory ide k lekarovi a za nim docvala cela jeho rodina zena a 2 male deti 👏🏻. Ludia Vam to fakt uz nemysli???

Strana
z9
aurora33
7. dec 2022

@sisaka tak ja správy absolútne nepozerám a písala som len že vo svojom okoli nič také nevidím a nevnímam. A toto bývalo vždy že v zime boli choré deti. Ved koľkokrát sme mali chrípkovej prázdniny? A vtedy sa žiadne ruska nenosili . To mi ako vysvetlíš? Prečo vtedy deťom spadla imunita?

aurora33
7. dec 2022

@zuzanaete no koľko sa už len tie deti nanosili tých respiratorov?

zuzanaete
7. dec 2022

@aurora33 OK nie priamo respiratory, ale ruska. Nanosili sa ich dost. V niektorych skolak na tom riadne trvali. V nasej bol nastastie volnejsi rezim. A druzinarka, ked pocula poznamku na svoju triedu, preco nemaju ruska, tak kolegyniam vysvetlila, ze jej triedu nech neriesia. A ziadna katastroficka pandemia sa v triede nekonala. Niektore deti dostali kovid a niektore nie.

autor
7. dec 2022

@sisaka ty si odbornicka na virusove ochorenia? nechces ist suplovat odbornikov na epidemilogiu a nariadit nam nove protiepidemicke a protipandemicke opatrenia, ktore by boli lepsie?ved ty vsetkych das do vačku😎
Sa cudujem ze svoj cas a tieto "mudrosti" rozdavas zenam na modrom koniku a nie vo svete

trgypadl
7. dec 2022

A ja sa zas cudujem Tebe, ze Ta to este drzi🤦‍♀️

kvetinka75
7. dec 2022

autorka a ja sa čudujem takým ako ty, čo si myslia, že všetko vedia najlepšie, pretože to povedali média a všetko čo je v médiách musí byť pravda

autor
7. dec 2022

@trgypadl to je moja vec.Moj nazor je mudrejsi a zodpovednejsi ako ten tvoj a to ta stve

autor
7. dec 2022

@kvetinka75 ja som media necitovala ani linky som neposielala, tak to je presne to co nevies predychat.

kvetinka75
7. dec 2022

autorka - 😂 zmysel pre humor ti teda nechýba, a takých neomylných tu už bolo...

kvetinka75
7. dec 2022

autorka - ja mám tvoj názor vieš kde, mne je úplne jedno čo ty robíš sosvojim životom ale môj nebudú riadiť takí ,,odborníci,, ktorí sú v médiách

autor
7. dec 2022

@kvetinka75 ty o com pises? lebo ja som pisala o zbytocnej pritomnosti sprievodov v cakarni vseobecneho lekara, medzi uchrchlanymi a zasoplenymi ludmi s teplotami v tomto chripkovom obdobi!!!!To nie je detsky kutik aby prisla rodinka s malymi detmi!Pisala som o zdravych ludoch bez respiratorov-to bol ten sprievod a ich traveni casu zavadzanim chorym pacientom!!A chorych chrchlajucich ludoch bez respiratora v preplnenej cakarni aj so zdravymi ludmii!!

autor
7. dec 2022

@kvetinka75 ja som nikde nepisala ze som neomylna, ja len premyslam, som ohladuplna a zalezi mi aj na inych.Clovek by si myslel, ze sa ludia poucia, ale nie nepoucia..

trgypadl
7. dec 2022

Ano, za to, ze si to myslis Ty tak je to pravda??

aurora33
7. dec 2022

Kebyze ti na iných záleží tak by si ich nesudila a nepísala že su ľudia hlúpi.

Strana
z9