Rozpadá sa mi vzťah
Ahojte,
Mám 17 rokov a už 5 mesiacov chodím s tým najúžasnejším chlapcom pod slnkom. Milujem ho srdcom i dušou, ale nedávno sa mi prihodila jedna nepekná vec.
Cez pokec som sa zoznámila s jedným chalanom. Začali sme si písať, neskôr cez wtsapp. Dohodli sme sa na stretku a aj sme sa stretli. Frajerovi som o tom klamala a hrozne ma to mrzí. Neskôr zistil, že som ho klamala a myslí si, že som ho s tým chalanom podviedla, ale nestalo sa tak. Na to ja srdce nemám. A ja už neviem ako ďalej.
Frajer vraví, že sa o tom so mnou porozpráva, ale pochybujem, že sa to nejako vyrieši. Nechcem ho stratiť. Keby hej, tak fakt neviem čo by som spravila. Viem, je to málo, že sme spolu iba 5 mesiacov a máme 17, ale pre mňa to znamená strašne moc. Ja všetko strašne prežívam a keď mi niekto povie čo len jedno krivé slovko, už mám slzy na krajíčku.
Nechcem sa s ním rozísť.
Budem rada za každú normálnu radu.
Ďakujem 🙂 :'(
Viete mi nejako poradiť? Za každú jednu normálnu radu budem rada🙂😢
@dskjhfdlkdjhl nuž, asi. Mne to hlava neberie. To akože teraz majú mladé baby mladosť presexovať, aby mali sexuálne skúsenosti všetkého druhu a spomínali na staré kolená ako si za mladi "užili"? Toto sú zážitky hodné spomínania? Nechápem, nechápem, nechápem.
no pozri, nemas srdce na to ho podviest, tak preco si sa stretavala s druhym? kazdy vztah vacsinou skonci svadbou alebo rozchodom ;)
no a jedina rada je, sa s nim o tom porozpravat. Bud to pochopi alebo nie, nemozes mu prikazat s tebou ostat, ak ti uz neveri.
@0silvia0 Nechapem ani ja, ani nechcem pochopit, lebo ja si pod slovom uzit predstavujem nieco ine. Aj ked samozrejme, sex nevylucujem, ale nie za kazdu cenu a s co najviac partnermi.
@0silvia0 hlavne sú také prípady, že sa mladé slečny takto "presexujú" k rôznym gynekologickým problémom, alebo neželanému tehotenstvu. Užívať si dievča môže aj bez orgií a alkoholu. A myslím, že stále je to tak, ako vždy aj bolo, sú skupiny mladých, ktorí majú pocit, že toto je to pravé "užívanie si" a vybúrenie sa a druhá skupiny úplne normálnych mladých ľudí. Sex patrí do stáleho vzťahu, nie ako príležitostné "užívanie si".
@hettinka no veď práve, ale tu bol odprezentovaný aj názor, že čo si za mladi neodsexuješ a zvyšok nebol doplnený, takže neviem ako je to ďalej. Ale asi naozaj istá skupina ľudí si myslí, že ak si mladosť človek neužije s minimálne 10 chlapmi, tak asi na staré kolená to bude akože čo? ľutovať? Doháňať nepresexovanú mladosť v päťdesiatke? Snívať každý večer v posteli vedľa dlhoročného partnera o tých ostatných ktorých neposkúšala? Ja som fakt asi z inej planéty
@0silvia0 ved prave, dokoncene to nebolo, mozno ze to, co si odsexujes za mladi, tak na stare kolena zabudnes😀
@dskjhfdlkdjhl žeby? ale je to možné, kto by si nejaké sexovanie spred 30-tich rokov držal v hlave?🤐
@0silvia0 vies, ak ma niekto za vzor Samanthu Jones, tak potom v 50-tke ani omylom netusi s kym vsetkym a co vsetko mal🙊
@dskjhfdlkdjhl a možno si to píše do nejakého sexovacieho zápisníčka s popisom a kvalitami dotyčného a na dôchodku spomína miesto pozerania telenovely😨
@0silvia0 No, aj to je mozne, ale tie telenovely tiez nie su vylucene😀 da sa stihat oboje😀
@dskjhfdlkdjhl jasné, na dôchodku času dosť 😕
@neviemakodalej1307 ....Kto klame..ten kradne..Vies co?..Doveru. Budes mat jeho doveru -bude vztah.
@dskjhfdlkdjhl
@0silvia0 Mna by celkom zaujímal ten dodatok..😆
@anabella111 aj mna, ale mozno sa este dnes dozvieme😉
@anabella111 aj ja to chcem vedieť! 😎
Co si neodsexujes v mladosti..v starobe akoby si nasla...?..alebo ..v starobe si Ta pocka?..alebo..v starobe nedobehnes .?.alebo ..co si neodsexujes ..ostane neodsexovane..😆
@anabella111 no asi tá posledná možnosť 😎
@anabella111 zabudla si na to, ze v starobe olutujes-tak si to totiz mnohe asi predstavuju.😀
@0silvia0 ..
@dskjhfdlkdjhl ......a sme doma stará mama...😎
@anabella111 no, ja som uz dost stara (aj ked este nie stara mama), ale zatial nelutujem😀Mozno to prichadza po 70-tke😀Ak skor nepride ten Nemec, co bude skryvat veci v dome😀
@dskjhfdlkdjhl ..po 70 budes striedat dedkov
@anabella111 noooo, tak neviem, jedine, ze by mi pamat prestala sluzit a zabudla by som, kery je ten pravy😀
@dskjhfdlkdjhl ale aj ja..tiez som si to v mladosti zanedbala
@dskjhfdlkdjhl ..😁
@anabella111 aspon sa budes moct vzdy vyhovorit, ved predsa vies, ze za vsetko moze zanedbany sex😀
@anabella111 ano, presne to je ono👍
@neviemakodalej1307 ahoj 😊 tak na take mám stále len takú istú odpoved . Chlapca možno nemiluješ srdcom i dušou len sa o to snažíš. Keby to bola všetko pravda tak by si si ne pisala s inými chlapcami a ne stretávala . (Môj názor) . K predstav si že ako by tebe bolo keby si on písal s iným dievcatom a potom by sa s nou stretol ? . 😊ked niekoho naozaj miluješ nepotrebuješ sa stretávať s inými chlapcami a ešte mu o niečom takom klamať . Len kto vie možno sa udobrite možno nie . A tak to budes brat len ako životnú lekciu😊

@0silvia0 no, skoda, ze si nevidela moj ksicht, ked som si to precitala, ale uz minule (v nejakej inej teme) som pisala, ze sme asi stara skola.