Rozpadá sa mi vzťah
Ahojte,
Mám 17 rokov a už 5 mesiacov chodím s tým najúžasnejším chlapcom pod slnkom. Milujem ho srdcom i dušou, ale nedávno sa mi prihodila jedna nepekná vec.
Cez pokec som sa zoznámila s jedným chalanom. Začali sme si písať, neskôr cez wtsapp. Dohodli sme sa na stretku a aj sme sa stretli. Frajerovi som o tom klamala a hrozne ma to mrzí. Neskôr zistil, že som ho klamala a myslí si, že som ho s tým chalanom podviedla, ale nestalo sa tak. Na to ja srdce nemám. A ja už neviem ako ďalej.
Frajer vraví, že sa o tom so mnou porozpráva, ale pochybujem, že sa to nejako vyrieši. Nechcem ho stratiť. Keby hej, tak fakt neviem čo by som spravila. Viem, je to málo, že sme spolu iba 5 mesiacov a máme 17, ale pre mňa to znamená strašne moc. Ja všetko strašne prežívam a keď mi niekto povie čo len jedno krivé slovko, už mám slzy na krajíčku.
Nechcem sa s ním rozísť.
Budem rada za každú normálnu radu.
Ďakujem 🙂 :'(
Viete mi nejako poradiť? Za každú jednu normálnu radu budem rada🙂😢
Po prvé keď ho tak miluješ ako tvrdíš...tak nevidím dôvod stretavok s inými chalanmi za jeho chrbtom... Ani sa mu nebudem čudovať,ak bude chcieť rozchod...a po druhé na vážny vzťah si ešte mladá,užívaj si mladosť a neviaz sa ...na to máš ešte čas
Čo robíš v 17r. na MK.?!😎
@dskjhfdlkdjhl tiež som to tak myslela 😊určite že nieje nič zle natom sa stretávať s inými ludmi len by to nemalo byt v tajnosti .
@jesisari14 len podla tvojho prispevku to vyznelo inak😉
@anabella111 to dievča má 17 rokov, nepísali som aby vystriedala xy chlapov teraz. Ale aby najbližších 5 rokov venovala prioritne samej sebe,aby si našla to, čo ma rada, čo jej vyhovuje, v živote, vo vzťahoch, profesionálne, sexuálne. Aby ich nevenovala riešeniu dakeho vzťahu, ktorý vzťahoch šokoval vysokopravdepodobne nie je perspektivny.
@sasa1983 ...sasenka ..ja viem co si tym chcela povedat..len to vypalilo nemiestne ku povahe toho dievcata..lebo v jej vztahu sklamala ona. Kebyze on..tak je na mieste povedat..kasli na neho..este si uzi..mas cas na trvacne vztahy. V tomto pripade..keby som bola jej mamou..tak jej poviem..Naprav si to..co si pokazila v tomto vztahu a az potom mas narok na uzivanie si. Lebo ak lubis..tak ako prezentujes..musis chapat ..co si spachala. A ked bude poucena..moze ist dalej. Vies kde je rozdiel medzi nasimi nazormi?..Ze ja sympatizujem s tym chalanom a myslim si..ze ma narok vypocut si ..popripade prezit..ze ak verí nejakemu vztahu..a druhy ho sklame..tak to neznamena..ze to preto..lebo bola cela ta dievcicka pokazena..ze si dokaze uznat chybu..a pouci sa z nej. Ludia su velmi nachylni tvrdit..zeny su take a take..a uz im neverim..muzi su klamari..a nevernici..a do vztahu idem vzdy s rezervou. Lebo ta nebadatelna rezerva je zaciatok konca. Nebude krajsie..na poucenie lepsie..ked vycistia pole..odpustia si a s cistym stitom tak mozu kracat dalej..sami..alebo v novom vztahu?..Ak ma ona ostat nepoucena a on sklamany..tak 6 mesiacov je vyhodenych do kosa..a nemusi byt. Ona si moze pamatat..oklamala som ho..olutovala som ..odpustil mi..a tento moj prvy velky vztah je pre mna velkou skolou do ineho velkeho vztahu. Vacsou..ako ktorekolvek ine pokusy o vztah..do ktorych som nedala nic..v ktorych sa ani pravda odo mna neziadala. Preco to pisem..Lebo moja dcera ma 17 rokov a ma vazny vztah uz 2 roky. Mozno nie posledny..ale vztah..v ktorom sa ucí dobremu vztahu. Kde sa chybuje..lutuje..odpusta. A ja som jej napomocna a vidim..ze tento vztah je pre nu dolezita skola vztahov. Tento vztah..kde on je mily a vôlny chlapec a ona mile a lubiace dievca je to..co si praje kazda mama..ktora tuzi..aby jej dieta toto obdobie preklenulo s co najmensimi zraneniami a co najvacsim poucenim. Tie deti sa musia naucit zit. Uzivat si zivot sa nemusia ucit. Lebo ak uz bude vediet zit a niest za svoje skutky zodpovednost..uzivat si uz bude vediet bez nasledkov a v medziach prospechu pre nu a okolie. Kým vtácka vypustime do sveta na uzivanie si vsetkych výšav sveta..musi este vediet..ze prilis nizko si pospini kridla a privysoko spáli. Toto dievcatko tam hore..nie je pripravene na uzivanie si sveta ..ona je este len dievcatko..ktore ako sama pise ma citlive srdce..a rozplace ju krive slovo..ale ze ona sama ma tu moc..rozplakat ine srdce a za to srdce je zodpovedna..to sa moze teraz naucit...Sasenka....ved uznaj..nebude pre svet a seba vzacnejsia..ked uprimne preciti ..ze spravila chybu a na vlastnej kozi zisti..ze existuje odpustenie a ze je dolezite opravovat..nie vyhadzovat?..Sasenka..si symposka a ze nesuhlasim..nie je prejav nepriatelstva..len dobreho dialogu dvoch stran. Reagujes pokojne a mierne a si svojim sposobom ..ktory mozno ani nechapes poucenim aj pre mna..Ja Ti dakujem a prajem radostny vikend..❤..Ivana
@anabella111 Ďakujem. Tiež všetko v poho. Ja reagujem inak, možno aj lebo robím na onkológii a život sa má užívať teraz a možno viac spotrebiteľsky (nie akože materiálne ani primoskuitne). Každý po svojom. Nie je uniformnost. Podľa mňa trošku sebeckosti nevadí a už vôbec nie voči chlapom. Sú ich miliardy. Život máme len 1den. Pekný vikend aj Tebe, Anabella (meno, nick? ).
@sasa1983 anabela je meno ..ktore som chcela dat mojej dcere..Do Tvojej prace Ti zelam silne srdce..a radost..Aj ked to znie bizardne. Ja som si tiez vybrala pracu..ktora ma nuti prekracovat vlastny tien ..a tu radost zvlastne prezivam..☺
to chceš až v manželstve zistiť, že existujú aj úžasnejší chlapi? To už bude neskoro
@dskjhfdlkdjhl tak už za to nemôžem ako to vyznelo a ako nie každý si to berie tak ako chce však ? 😊
@jesisari14 Staci sa vyjadrovat presne, potom to ludia pochopia spravne😉
@jesisari14 toto je často problém pri písaní, že niektoré veci vedia vyznieť úplne inak :/

@dajna8 no len ona k tomu ešte musí dospieť, lebo zatiaľ ju ešte asi valcujú hormóny, ale snáď pochopí časom.