Rozumiete, čo tým chcem povedať a čo hľadám?
Ahojte, mám priateľa, obaja bývame s rodičmi a veľa času nám na nás neostáva. Moji rodičia nechodia nikde a sme odkázaní iba na to, kým jeho rodičia odídu na neďalekú chatu. Chodia tam od júna do polky septembra cca, podľa počasia, čiže zvyšok roka nemôžeme byť spolu cez noc veľmi. A teraz k veci. Jeho rodičia odišli vo štvrtok poobede na chatu, do dnes, na dve noci. Ako vždy, jeden večer má sám pre seba, pozerá si šport, svoje veci, filmy, má taký svoj pánsky večer 🙂. Včera som prišla večer, boli sme spolu a dnes sme prežili spolu krásny deň. Podvečer o pol šiestej sme išli každý domov. Teraz večer o ôsmej mi volá, že rodičia neprišli, ostali tam spať ešte jednu noc. Pýtala som sa, to ti nemohli zavolať alebo napísať sms, že neprídu, aby si sa vedel zariadiť? Povedal mi, že čo riešim, tak nenapísali, čo také sa stalo. Veď by sme boli spolu do jedenástej, potom by sme obaja spali. Že veď zajtra sa uvidíme. Áno, logicky, že cez noc spíme, ale je príjemné zaspávať spolu, zobúdzať sa pri sebe, dať si ráno spoločne raňajky a kávu, či? O sexe ani nehovorím... Ale to je druhoradé, skôr tá možnosť byť spolu je super, to mi veľmi chýba. On však absolútne nechápe, čo hovorím. Vôbec tomu nerozumie. Povedal, že čo chcem, veď sme boli dnes spolu celý deň, že či kvôli trom hodinám teraz robím rozruch, veď aj tak by sme obaja v noci spali, že je jedno, či tam alebo každý u seba. Zamyslela som sa, čiže jeden deň spolu a dosť, viac už nedáme? Na čo má toto vlastne zmysel? Povedala som mu, že raz by som chcela stretnúť muža, ktorý bude chcieť so mnou prežiť viac ako jeden deň. ktorý bude hľadať príležitosť byť so mnou čo najviac.
Rozumiete mi niekto, čo tým chcem povedať?
Lebo s telefonátu s ním si prídem ako mimoň, čo hovorí úplne iným jazykom ako on a chce niečo, čo je nadľudské možnosti. byť dva dni spolu.
A čo ti bráni v tom, aby si k nemu išla teraz?
@anonym_autor nie nechapem o co ti ide. Jeho rodicov by si chcela dirigovat aby mu vsćas dali vediet, kedy budete mat volny byt? Nuz, blbe predstavy mas. Ako to ma on ovplyvnit, ze mu nedali vediet skor? Netoci sa cely svet okolo tvojej chachane, nie netoci. Ked ta to stve, bal zubnu kefku a svihaj za nim. Este do jedenastej stihas aj dojst aj jedno cislo stihate.
@anonym_autor Ak mate 18 rokov, tak chapem partnera, robis zbytocnu dramu. Ak mate 25+ tak by ste mali troska dospiet obaja 😁🫣.
@anonym_autor nie nechapem o co ti ide. Jeho rodicov by si chcela dirigovat aby mu vsćas dali vediet, kedy budete mat volny byt? Nuz, blbe predstavy mas. Ako to ma on ovplyvnit, ze mu nedali vediet skor? Netoci sa cely svet okolo tvojej chachane, nie netoci. Ked ta to stve, bal zubnu kefku a svihaj za nim. Este do jedenastej stihas aj dojst aj jedno cislo stihate.
@viestta tu o sex vobec nejde. Absolutne by som bola rada, ak by sme len boli spolu, bez sexu.
@anonym_autor Ak mate 18 rokov, tak chapem partnera, robis zbytocnu dramu. Ak mate 25+ tak by ste mali troska dospiet obaja 😁🫣.
@oceanahory no 18 nemame obaja, to mi ver.
@oceanahory no 18 nemame obaja, to mi ver.
@anonym_autor mate viac ako 18r?
A čo ti bráni v tom, aby si k nemu išla teraz?
@earlgrey no nezavolal ma, po prve. Ze na co. Po druhe cvicila som, umyla som si hlavu.
@anonym_autor a co ti brani ist za nim? Uz vies, ze byt mate volny
@viestta on ma k sebe ani nevolal, ved sme dnes boli spolu cely den.
Vsak choďte do hotela,do penzionu,pod stan
Naozaj koľko mate rokov
No dufam, ze ste aspon este studenti...lebo ak funguju takto vo vztahu dve dospele "samostane" osoby, tak dovidenia 😮💨🥴.
Vsak choďte do hotela,do penzionu,pod stan
@minenkaa nikde nechodime, ziadny hotel nikdy, ani penzion, a uz vonkoncom stan. O sexe nejde vobec. Sme obaja dospeli ludia.
@anonym_autor prečo nejdete do hotela
@minenkaa lebo nejdeme do hotela, ved to stoji peniaze. A preco? Mna sa pytas? neviem, nikdy ma nikam nezavolal.
Prikláňam sa na stranu priateľa že zbytočne riešiš. Strávili ste spolu celý deň. Jeho rodičia nie sú povinný oznamovať kedy sa vrátia do vlastného bytu. Trošku drzé z tvojej strany niečo také riešiť nemyslíš. Veď povedz svojim rodičom že by mohli niekam ísť lebo chces zaspávať s priateľom čo ti na to povedia
@minenkaa nikde nechodime, ziadny hotel nikdy, ani penzion, a uz vonkoncom stan. O sexe nejde vobec. Sme obaja dospeli ludia.
@anonym_autor dvaja dospeli ludia, ktori chcu spolu travit cas si hladaju spolocne byvanie a nespoliehaju sa na to, ze rodicia vypracu byt. Takze asi az taki dospeli nebudeta. Mozno len na papieri, este by to chcelo dospiet aj v hlavach
Rozumiem čo chceš povedať, najmä z dlhodobého hľadiska a toho akú to má budúcnosť - neviem síce vek a ako dlho ste spolu - ale my aj ako mladí, kým sme spolu nebývali, sme občas prespávali aj u nás, aj keď boli naši doma, veď normálne som ich zoznámila a raz za čas sa dalo aj takto... ale v tejto konkrétnej situácii mi to tiež príde ako rozruch pre nič, ak si to komunikovala nejak ostrejšie, jeho rodičia mu naozaj nie sú povinní mu hlásiť či prídu/neprídu domov, aby ste vy mohli spolu zaspávať...
Naozaj koľko máš rokov
@anonym_autor a prečo ho ty nezavolas,to vážne čakáte dvaja dospelý ľudia na to kedy idu rodicia na chatu?
@minenkaa nie, nejdeme spolu nikde, nikdy. Ja idem na chatu so znamymi tento mesiac, on nikam nejde.
@anonym_autor prečo sa teda občas stretávate ,keď to nie je koli sexu
@minenkaa ani neviem, sexu spolu nemame vela, kedze nie su moznosti. mame sa radi, doplname sa, smejeme sa spolu, zalezi nam na sebe, pomahame si a zaujimame sa jeden o druheho.
Dvaja dospeli ludia, byvate s rodicmi. Ked chcete byt spolu, prenajom, hotovo.
@minenkaa nie, nejdeme spolu nikde, nikdy. Ja idem na chatu so znamymi tento mesiac, on nikam nejde.
@anonym_autor ste dospelí? Vážne? Takto sa správa moja 16r dcéra, keď chce voľný byt na prespavačku 🤣
Preco nezijete spolu? Ste spolu kratko?
2 dospelí ľudia a bývate s rodičmi? Čo vám bráni ísť bývať spolu? Prečo nemôžete prespať v detských izbičkách navzájom aj keď sú tam rodičia?

@anonym_autor a koľko máte rokou? Ako dlho ste spolu 🤔