icon

Rozviesť sa, alebo zostať spolu kvôli deťom?

broken_arrow
21. dec 2012

Ahojte s manželkou sme spolu 12 rokov z toho 8 rokov sme svoji. Máme úžasné deti 7 ročnú dcérku a 4 ročného chlapčeka. Naše manželstvo bolo v pohode vždy sme si s manželkou dobre rozumeli mali sa radi ale po príchode druhého dieťaťa sa zo spálne vytratili intímnosti a následne prišlo zo strany manželky odmietanie akéhokoľvek telesného kontaktu... stali sa z nás spolubývajúci, prišla na rad obojstranná ignorácia. O deti sa vzorne staráme obaja, mám úžasný vzťah s dcérkou aj s chlapíkom sme na seba veľmi naviazaný možno aj preto že u manželky sa mi nedotávalo telesného tepla tak som sa upol na deti. Neskor som to riešil po svojom a našiel som si priateľku s ktorou sme si vytvorili paralelný fyziologický 🤐 vzťah bez výhľadu do budúcnosti. Tento vzťah však prerástol na niečo viac a mojej manželke došlo že niekoho mám. Nikto z nás sa nechce vzdať detí pretože ich nechceme raniť. Otázka znie či spolu zostať, mám sa vzdať lásky pre deti ? Podotýkam že sme už skúsili manželskú poradňu a aj telesné oživenie v spálni dopadlo katastrofálne... Z priateľkou sme sa niekoľko krát pokúsili rozísť ale akosi sa nám nedari ... ☹ ... S manželkou sa nehádame ďalej fungujeme ako výborný rodičia deťom nič nechýba....

vavrenka
22. dec 2012

@broken_arrow uz len jedna vec mi napada - skus sa na vase spoluzitie pozriet manzelkinymi ocami a jej prezivanim. mozno to nezmeni tvoj rozhodnutie, ale mozno pochopis, co sa diao z jej strany a bude to pre teba menej bolestne a uvidis aj priestor, kde si ty sam mohol konat inak 😉

helencek
Autor odpoveď zmazal
maminuska
23. dec 2012

@vavrenka ja sa idem osprchovať , upraviť a hádaj čo bude nasledovať 😀.

ella555
23. dec 2012

@broken_arrow A co vlastne chces? Chces nieco zachranovat, ci uz si rozhodnuty? Neda sa zit vedla manzelky koli detom a mat popri tom milenku, to fakt nejde. Hlavne sa porozpravajte vy dvaja s manzelkou a ujasnite si co chcete. Ak chces nieco zachranovat a aj ona, tak bez toho aby si skoncil s milenkou to nepojde a tiez to nepojde bez toho, aby ste to co bolo odpustili a urobili hrubu ciaru. Vracat sa k starym krivdam je zbytocne a nikam to nevedie, len k dalsim hadkam a dalsiemu vzajomnemu zranovaniu.

broken_arrow
autor
23. dec 2012

amen ...

kveta
23. dec 2012

@aurorag Mas moje sympatie a sucit. Tvoje srdce to muselo a musi strasne boliet. Si hrdinka, ked si napriek sialenemu stresu udrzala dojcenie. Klobuk dole. A ten zvysok, o ktorom on zjavne nema ponatia, robis tiez dobre. Len tak dalej. ;)

biancaneve
23. dec 2012

@aurorag škoda, že si mu zlomila len nos, väčšiu nakladačku by si zaslúžil, možno takú, ktorú by ho tá jeho krásna priateľka musela pár týždňov ošetrovať. Potom by možno zistil doslova na vlastnej koži silu lásky, obety. Vtedy by mu sotva chýbalo sexi prádielko, bol by vďačný za pocit spolupatričnosti a možno aj za možnosť farbenia vlasov svojej žene 🙂 Veľi ti držím palce.

aha1
23. dec 2012

@broken_arrow Neviem či sa mi to len zdá ale celé toto vo mne evokuje, že vlastne nechceš názor ale iba manželke dokázať, že je na vine ona a odobria ti ženy z tohto fóra. Prepáč ale to mi príde ako psychické týranie. Obdivujem Tvoju manželku, že mala odvahu tiež tu napísať po tom ako si ju vykreslil. Na tvojom mieste si zbalím kufre a odídem za tou sexuálnou dračicou ( "ak vo vzťahu stačí iba sex") len tiež sa môže stať, že bude mať nedostatok sexu aj s tebou. Myslým, že by si tvoja manželka zaslúžila už trocha pokoja a ten jej ty nedopraješ ak chceš svoj vzťah takto teatrálne riešiť aby si vyzeral dobre. Vás pani obdivujem a myslým, že Vám bude lepšie samej bez neho hlavne už nebudete musieť čakať kedy sa od nej vráti.

sirinka
23. dec 2012

@aurorag tvoj manzel nie ze nelutuje vobec, co vasej rodine sposobil, ale este aj klame, aby svoje konanie obhajil... Pod vianocny stromcek by som mu zrejme dala pozehnanie do noveho slobodneho zivota....

@broken_arrow a ty tak neskutocne prekrucas fakty, opytal si sa sam seba, preco? Ta, ktoru tu tak obhajujes, milenka...zena, ktora spava so zenatym muzom je bez moralky, bez zabran.... Zena, ktora spava s manzelom svojej kamaratky, ktora je tesne po porode je humus a slusnemu cloveku by sa hnusilo jej aj podat ruku.... Vobec by som nebola prekvapena, ked by si tu o par rokov zalozis diskusiu, ze si nacapal partnerku v posteli s tvojim dobrym kamaratom a teraz nevies co dalej. Lebo take ako ona ani s tymto nebudu mat problem, ked ju uz nahodou prestanes v posteli bavit. Ale v podstate sa budete vhodne doplnat, kedze ani tebe nieco take nerobi problem....

danjelca
23. dec 2012

@broken_arrow tiež nechápem že prekrutiš fakty a ešte povieš manželke aby napísala pravdu..si ty normálny? 🙂

danjelca
23. dec 2012

Celé mi to príde ako zámerný vtip!

nexa
23. dec 2012

@broken_arrow to ze odmietala sex po prvom mohlo mat vela dovodov... unava.. hormony.. atd...moj cakal 2 roky.. kym som sexu opat prisla na chut.. a to som hned otehotnela.. a zase posti.. no napriek tomu sa radsej ide sam uspokojit... tiez sex castejsie ako vy nemame.. no urcite to nie je dovod na vyhladanie inej sexualnej partnerky... treba si dopredu rozmysliet ake nasledky to bude mat na rodinu...
a to ze s tebou teraz maloco sexuje... mas priam stastie.. ja keby som vedela ze pichas inde... nieze by si si uz u mna nepichol... ale aj tvoje pohladkanie a pohlad by sa mi hnusil....

@aurorag mas moj obdiv... ja by som mu po poradni kedze v nej nechcel pokracovat.. dala na vyber.. ona alebo ja a rodina... keby s tym neprestal.. tak ho zbalim... a nech sa o neho stara ta sexualne dokonala znama... nech perie .. vari .. zehli.. a tak nech nohy roztahuje..
nasla by som si niekoho kto by ma miloval taku aka som .. a neponizoval ma.. zivot je prilis kratky na to aby som ho marnila s clovekom ktory si ma nezasluzi..

broken_arrow
autor
23. dec 2012

@nexa prečítaj si všetky moje príspevky a zobuď sa a prajem Ti a tvojemu manželovi aby ste nemuseli riešiť podobný problém ako mi ! štastné a veselé ...

@danjelca stratila sa POINTA celej diskusie .... ja som Tu riešil že sa nemilujeme, nespíme spolu a či máme zostať iba kvoli deťom spolu, nejdem tu riešiť svoj podiel viny 😉 strácate sa v tom a ranilo Vás čo o mne moja manželka napísala a že to bolo zo spoločnou známou aj že to celé bolo nevhodne načasované krátko po pôrode ale naše problémi začali po narodení prvej ..

... prekrútenie faktov súvisí z anonymitou aj drobcov máme v inej konfigurácii 😉

@nexa to isté som si hovoril aj ja že nebudem tráviť svoj život s niekým kto si man nezaslúži a roky ma odmieta, citovo vydiera a nepotrebuje moju prítomnosť, celé mi to pripadá iba že sa snažíte pokým si neulovíte chlapa a potom ten chlap má byť ten čo všetko pochopí ??? vaše cykli, náladovosť, vaše hormóny, nehovorím o tom že na Vás stále treba čakať, problémy s mojimi kamarátmi, problémy s mojimi rodičmi, problémy s mojimi koníčkami, nezáujem o sex ... tak si moje zlaté zájdite do spermobanky nechajte sa oplodniť a nám dajte POKOOOOOOOOOOOOOJ !

PS: periem si sám aj si sám žehlím košele , týmto nás chcete vydierať ? smiešne ste ....

broken_arrow
autor
23. dec 2012

@vavrenka ďakujem !

danjelca
23. dec 2012

@broken_arrow no tak ked sa nemilujete chodte od seba.Stáva sa.

broken_arrow
autor
23. dec 2012

@sirinka nerieš tu moju priateľku nevieš o tom vzťahu nič a nemôžeš ľudí súdiť bez toho aby si ich poznala .. uviedol som To čo som uznal za vhodné nechcel som aby ste riešili toto, chcel som vedieť či má zmyslel fungovať v rodine bez lásky iba kvoli deťom

sirinka
23. dec 2012

@broken_arrow 😀 pravda vie byt k**** neprijemna a neradi ju pocujeme ze 😉

leam
23. dec 2012

@broken_arrow Odpovedám Ti na poslednú otázku. ÁNO MÁ! Lebo to že Vám teraz láska chýba, neznamená, že už sa do seba nemôžete opätovne zaľúbiť. Len treba vydržať, kým prehrmí táto obrovská manželská kríza. A vaše deti Vám budú za to neskutočne vďačné, lebo vyrastať v neúplnej rodine nie je vôbec dobré ☹

sirinka
23. dec 2012

@broken_arrow
@leam malo by, pokial on by uz nechcel byt inde.... V tomto momente on sa nebude snazit skutocne napravit vztah s manzelkou....prave naopak, skor si myslim, ze si najde hocijaku zamienku na to, aby jej dokazal, ze ich spoluzitie uz nema vyznam.... Taha ho to inde.

leam
23. dec 2012

@sirinka Ja viem, sledujem to tu od začiatku☹

@broken_arrow Píšem Ti to z pohľadu dieťata z rozvedenej rodiny. Vždy najviac trpia deti! Deliť sa o otca s jeho milenkou a ich možnými spoločnými deťmi je strašne bolestivé. Najmä to, že vždy budú až druhí v poradí ☹ Takže už len kvôli deťom to ešte spolu skúste 😉

broken_arrow
autor
23. dec 2012

@dais rieš to ! vo vzťahu by mali byť šťastný obaja a ty nie si .... raz sa niekde objaví pán pozorný a dokonalý a Tvoj jestvujúci vzťah a svet dostane facku o akej sa Ti nesnívalo...prosím Ťa aspoň sa nad tým zamysli !

@all .. dámy súd v 90% rozhodne tak že deti prisúdi matke tak načo by ste sa snažili že áno , deti Vám nikto neväzme manžel zaplatí výživné na deti, a z milovaného takta sa stáva hajzel, bez ohľadu na to ako to v skutočnosti bolo ... tak kto ťahá za kratší koniec ?

babenky na tom vôbec nezáleží kto bude víťaz tejto diskusie ...

lara30
23. dec 2012

Moj nazor je ze mozete spolu žit pre deti !
Deti potrebuju obidvoch rodičov.Ani si nechcem predstavit keby moj chlap odišiel od maleho , su na seba naviazany. Možete spolu žit pokial sa nebudete hadat,nadavat si bo to vsetko vpliva na deti....a takto zit svoj zivot a normalne solu komunikovat v klude .A uvidite mozno o rokoch sa rozhodnete na razne kroky.....

To je len moj nazor,myslienka.

vejula
23. dec 2012

@broken_arrow ta otazka kolko krat si ku mne prišla v sexi pradielku???? Za ženu ti neodpoviem ale..... Chvalabohu môj muž mi nidky nič taketo nevyhadzoval na oči.
A priam by som mala pocit, že sa hram na niečo čo niesom keby som sa okolo muža začala zvrtať v tangačoch zaseknutych v riti.
Ake šťastie, že môj muž ma na mna obrovsku chuť aj ked som cela dogrcana od Kristinky v rozťahanom pyžame 😀 😀

nexa
23. dec 2012

@broken_arrow to nie je o tom ze sa snazime kym vas neulovime... otvor oci... kym nie su deti... domov... nie su ani starosti.. jasne ze sa inak chova pred a po detoch... vsak predtym isiel spat kedy chcel... robil co chcel... sloboda nadovsetko...tiez clovek sexuje aj od nudy... je cas.. nie je unava.. hold.. deti zivot menia... uz to nie je len o vas.. ale hlavne o nich.. hlavne kym su male.. clovek ma ovela vacsiu zodpovednost...
a si naivny ked si myslis ze len zeny maju svoje dni.. mate ich aj vy len pri nich nejkrvacate 😉 mate tiez svoje zlozvyky... nie si dokonaly.. tomu ver...
je jasne ze ty svoju zenu nemilujes..lebo si jej hrozne ublizil... a ublizujes...a namiesto pokory este vyskakujes... na to treba silny zaludok..a verim ze na hubu este padnes... zivot ti to vrati.. mozno ta znama ti pripravi nejake prekvapenia... 😉 a potom pochopis 😉 ... no tvoja zena teba asi velmi miluje... lebo toto vsetko by ti urcite netolerovala..
co sa tyka tvojej otazky... aby som neodbocovala a neriesila to co nechces pocut...
da sa zit ak ludom na sebe zalezi... a robia vsetko preto aby krizu prekonali... hlavne kvoli detom..
no v tvojom pripade by som kvoli detom v manzelstve neostavala..
dohodla by som sa s manzelkou na striedavej starostlivosti... deti to casom pochopia.. a zvyknu si..
ty si si uz zjavne vybral..a na mieste tvojej zeny by som zacala novy .. a hlavne stastnejsi zivot...

lara30
23. dec 2012

@leam ano mas pravdu !! ja to pisem od zaciatku ze nech si daju sancu p 😉 😉 re deti

leam
23. dec 2012

@broken_arrow A ty si myslíš, že keď matka zostane sama s deťmi, že vyhrala? Vieš, čo to je sa v dnešnej dobe starať sama o seba a 2 deti? Myslíš, že ona bude mať čas aby si hladala novú lásku? Sorry a tým hajzlom budeš vždy, za to, že si rozbil rodinu. A to nepíšem z pohladu tvojej ženy, pretože pre nu tým hajzlom si už teraz, ale z pohladu tvojich detí, ktoré majú teraz úžasného ocka, ktorého budú časom vídat menej a menej a nakoniec ho už nebudú ani potrebovat.

lara30
23. dec 2012

Vsetko sa da odpustit a ist dalej.... 😉 😉

sorciera24
23. dec 2012

@broken_arrow
@aurorag v prvom rade by ste si maliv veci vyriesit medzi sebou vy dvaja!.... vidim, ze tu mnohe sudia jednu, ci druhu stranu....nik nevidi uplne do vasej situacie, mozno ani vy sami - nakolko si to neviete medzi sebou vydiskutovat, je to aj pravdepodobne....... a tu asi vznikol vas problem.....a myslim si, ze za vzniknutu situaciu mozete obaja....problemy treba riesit spolu a musia chciet obaja.......ty, ako matka, je jasne, ze si bola unavena, aj si....ja som sa napr. doteraz poriadne nevyspala, mame narocne dieta, pri kt. obaja padame na hubu (ked bol novorodenec ani nevravim...)....je fakt, ze si navzajom pomahame, a vztah prechadza roznymi fazami, ale akonahle nieco tomu druhemu chyba, ci ma nejaku tu potrebu, pocit nedostatku neicoho.....ma to tomu druhemu povedat, ale ten druhy by ho mal aj pochopit a nejako sa da dohodnut, ale ak jeden ci druhy toho druheho odbije, ci ignoruje, problemy a pocity potrieb sa nabaluju a dochadza napr. k nevere...... ci inym unikom..... ano, muz ta mal pochopit, ze si unavena, nevladzes, nervozna, ale aj ty jeho, ze mu mozno chyba pohladenie, cit, sex....(neviem co konk. lebo fakt do toho nevidim...).....ja som si (z rad mojcih rodicov) dala taky zavazok 😀 ......ze nech sa deje cokolvek (unava, stres.....a to bolo!!!)....aspon 2krat do tyzdna sex:....(a ano, pridem za muzom aj v roznom obleceni, ci ozivujeme ten sex...... ale myslim, ze to teba....lebo potom sa deju tieto veci....)......mal ti dat nejaky ten cas, ale aj ty nieco jemu....a to chce kompromisy a komunikaciu!!! 😒 ako dalej, si musite vyriesit vy dvaja, co chcete, co nechete (myslite na deti, kedy budu viac trpiet.....)..ale aspon raz uvazujte ako dospeli (obaja)...vela stastia!

lara30
23. dec 2012

A je spravne a celkom klobuk dole pred Vami že ste sa rozhodli to takto verejne riešit to znamená že si davate ešte šancu....pre deti 😀 😀 😉 to je skvelé !

lara30
23. dec 2012

@sorciera24 Pravdivo pišeš. 😉