Rozvod a sestra
Ahojte aj vy ste daco taketo zazili? Idem sa asi rozvadzat s manzelom neklape nam to apolu furt sa vadime a niesom s nim stastna.. Tak som bola s kamaratom von a sestra sa vkuse do mna stara je na manzelpvej strane.. A ze som kurva atd atd ze sa somnou nebude bavit ak sa rozvediem vravim ty si u mna uz teraz skoncila zato ze sa d9mna starias.... Slefuje ma vsade ci som na vibri online tak hnrd mi napise ze ci si snim vypisujem atd zazili ste to?
@miska7754 nie, lebo nikomu nedovolím kecať do môjho súkromia a ak s tebou sestra skončí, ak sa rozvedieš, tak len získaš, netratíš nič
Povedz jej, že jej nič do toho nie je, ćo ty robis.
@elizabet173 no ved jasne je to moj zivot a snou som skoncila ako ona mne nadava atd
"Asi " sa rozvadzaš.ale už treba ísť provokovať s kamarátom na rande...ktovie.ci sestra nemá aj v niečom pravdu...dúfam.ze v tom guláši vzťahov netrpí aj dieťa.
vies co. trosku z ineho pohladu ti poviem. ok sestra ti nema co nadavat, to je az trapne ale precitaj si tu mnoho tem, kde sa surodenci,rodiny ohovaraju poza chrbty a do oci si nepovedia. Bud rada, ze je k tebe priama. Vydiskutujte si to a poziadaj ju aspon o pochopenie, ked aj nie je na tvojej strane.
Vazne,ja nechapem ake maju ludia vztahy v rodinach ze si nevedia priamo povedat. tak tvoja sestra tento problem ocividne nema 😀
Keby mne brat/sestra povedala že som kur.va preto že som bola s kamošom na káve, alebo na prechádzke, tak by si vypočula taký úvod jadro aj záver, plus aj titulný list a tiraz by som jej pridala, že by si celý román pamätala do súdneho dňa !
Krava jedna bachrata
Opäť niečo k téme: Najväčší dar pre dieťa je súrodenec 🙂

nie, nemám sestru...😉