icon

Rozvod a sestra

miska7754
29. dec 2021

Ahojte aj vy ste daco taketo zazili? Idem sa asi rozvadzat s manzelom neklape nam to apolu furt sa vadime a niesom s nim stastna.. Tak som bola s kamaratom von a sestra sa vkuse do mna stara je na manzelpvej strane.. A ze som kurva atd atd ze sa somnou nebude bavit ak sa rozvediem vravim ty si u mna uz teraz skoncila zato ze sa d9mna starias.... Slefuje ma vsade ci som na vibri online tak hnrd mi napise ze ci si snim vypisujem atd zazili ste to?

deti95060810
29. dec 2021

nie, nemám sestru...😉

beata_k
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
29. dec 2021

@miska7754 nie, lebo nikomu nedovolím kecať do môjho súkromia a ak s tebou sestra skončí, ak sa rozvedieš, tak len získaš, netratíš nič

kakawah
29. dec 2021

Povedz jej, že jej nič do toho nie je, ćo ty robis.

miska7754
autor
29. dec 2021

@elizabet173 no ved jasne je to moj zivot a snou som skoncila ako ona mne nadava atd

janinah
29. dec 2021

"Asi " sa rozvadzaš.ale už treba ísť provokovať s kamarátom na rande...ktovie.ci sestra nemá aj v niečom pravdu...dúfam.ze v tom guláši vzťahov netrpí aj dieťa.

lija22
29. dec 2021

vies co. trosku z ineho pohladu ti poviem. ok sestra ti nema co nadavat, to je az trapne ale precitaj si tu mnoho tem, kde sa surodenci,rodiny ohovaraju poza chrbty a do oci si nepovedia. Bud rada, ze je k tebe priama. Vydiskutujte si to a poziadaj ju aspon o pochopenie, ked aj nie je na tvojej strane.
Vazne,ja nechapem ake maju ludia vztahy v rodinach ze si nevedia priamo povedat. tak tvoja sestra tento problem ocividne nema 😀

cacianka
29. dec 2021

Keby mne brat/sestra povedala že som kur.va preto že som bola s kamošom na káve, alebo na prechádzke, tak by si vypočula taký úvod jadro aj záver, plus aj titulný list a tiraz by som jej pridala, že by si celý román pamätala do súdneho dňa !
Krava jedna bachrata

sidicek
30. dec 2021

Opäť niečo k téme: Najväčší dar pre dieťa je súrodenec 🙂