Rozvod "o nás bez nás"?
Zaujimal by ma Vas nazor. Mam kolegynu, ktora kade tade po firme hovori, ze chysta rozvod so svojim manzelom pricom manzel netusi, ze sa s nim manzelka ide rozviest a ani ze nieco taketo hovori tretim stranam.
Je podla vas OK taketo spravanie? Nemalo by to byt tak, ze s manzelom najprv riesim taketo rozhodnutia?
A uz som sa viackrat stretla s takymto pre mna zvlastnym spravanim.. ja osobne by som osobne veci v prvom rade riesila s osobami, ktorych sa to priamo tyka a neobchadzala ich takto..
dakujem vsetkym za reakcie. asi bude najlepsie neriesit ju a ist si svoje podla najlepsieho vedomia a svedomia. este raz vdaka
Tak najprv sa porozprávam s osobou ktorej sa to týka a nie v robote každému vešať na nos!To je troška prehnane nie?Načo komu vešať svoje problémy a súkromie na nos
Fér to voči nemu isto nie je, ukazuje to aj to, že už k nemu absolútne nemá úctu ale čo ty s tým chceš robiť? Buď jej to povedz, že to podľa teba nie je ok nech sa nad sebou zamyslí alebo to proste nerieš

@merkelica Mám známeho...manželka sa mu pred pár rokmi začala vyhrážať rozvodom, ale nikdy tak nespravila, ďalej stále sa mu vyhrážala basou (nebudem rozvádzať prečo), nakoniec keď môj známy zistil, že jeho žena predáva ich spoločné majetky bez jeho vedomia, podal na súd žiadosť o rozvod, aby neostal s úplne holým zadkom. Zachránil iba časť zo spoločného majetku, bola to šikovná podvodníčka. Dnes jeho ex manželka sedí v base za podvody.