icon

Rutina v manželstve už po 4 rokoch

ivmila
6. nov 2011

ahojte..mozno si mnohe z vas povedia, ake je to trapne, ale ja sem pisem preto, lebo mi je tazko a nemam sa s kym porozpravat o tom co citim... vlastne ani neviem co napisat..s manzelom sme spolu 4 roky a predtym sme chodili spolu od 15tich takze nejaky ten piatok sa pozname no ja mam pocit ze ho nepoznam az tak dobre, ako by sa na prvy pohlad zdalo...som matka troch nadhernych deti, su este male, najstarsia ma 3,5 roka.On nepije, s detmi mi maximalne pomaha,aj teraz ich uklada spat a ja tu pisem....Ide o to, ze sme sa stale lubili a mali sme oci len jeden pre druheho a teraz sa strasne casto hadame a NESKUTOCNE ma vie priviest do nepricetnosti...stale nic nestiha, je velmi vytazený( aj ked ja si myslim, ze si len nevie zorganizovat cas) a potom vecer zaspi s detmi a ja som zas sama, cele dni s detmi doma, vecer sama pri PC..a ked nezaspi, tak si pusti telku a ked som unavena a idem spat, jeho ani nenapadne ist spat so mnou, minule som myslela ze ma porazi, ked som vstala o 1,30 v noci a on kuka telku a potom na druhy den zaspal uz o 20,00. Mam pocit ze som uz naspäť panna, čo na posledny sex uz ani nepamatam...no ked ja nevyviniem nejaku snahu tak sa nic nedeje a ja nemam chut stale sa mu nukať, dofrasa!! je neuveritelne nudný a mam pocit ze postupne zabija vo mne lasku a vasen, ktoru som citila....nebavi ma to....neviem co mam robit...on sa mimochodom tvari ze je vsetko OK...ked mu poviem co ma trapi, tak sa mi ospravedlni a potom je tri dni pozorný ale potom som zas len vzduch. niekedy ma pohladkal ked isiel okolo...teraz si ma takmer vobec nevsima a okrem matky a kucharky niesom nikto !!! som z toho neskutocne smutna...keby videl co som napisala tak len povie -zas prehanas a zvelicujes :( dokelu ked je to teraz takto, co bude o 10 rokov???? ja nechcem tak žiť!!!bojim sa ze nakoniec aj ja budem taka ako on a ze bude vsetko v haji!!! nemam ani 30rokov a tuzim byt milovana!!!

Strana
z2
fidka79
Odpoveď bola odstránená
maznacik007
27. okt 2012

a co ak nechce s tebou sexovat lebo nechce dalsie dieta ako uff mat tri deti a najstarsie 3,5 roka.. no ja si myslim ze klobuk dolu pred takym manzelom ze to zvlada aj zabezpecit financne rodinu a este ti aj s detmi pomoze... isto ho to vsetko velmi vycerpava... ja by som mu skusila kupit vitaminy, ked pride z prace tak aby mal taku polhodinku len pre seba bez deti a tak... a nech ide aspon raz do tyzdna niekam s kamosmi ci na biku, ci na pivo a pod... a skus ho menej zatazovat pracou okolo domacnosti a deti...

cat
27. okt 2012

@fidka79 či pracujem? Budem velmi rada keď budem mocť znovu pracovať, keď konečne teraz po všetkých chemoterapiách doberiem ostatné lieky a infúzie. Ale to je iná téma. Ja len píšem, že aj vyťažený človek by mal polovičke prejavovať aspoň nejakú náklonnosť a nie správať sa k druhému akoby bol vzduch. Zakladatelku témy úplne chápem keďže aj my sme mali podobné obdobie.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
cat
27. okt 2012

@fidka79 nie, nemáš sa začo ospravedlňovať, to je v pohode.. a ja som to tiež myslela tak, že aspoň nejaký prejav lásky by v tom vzťahu mal byť, aspoň teda že chlap tú ženu objíme, pobozká...že sa vedia porozprávať..nemusí sa na ňu zrovna vrhnúť..keď je človek totálne vyčerpaný, nechce sa mu, to je pochopitelné. Zlé je, keď okolo nej chodí akoby bola úplne cudzia, ona si potom začne prirodzene klásť otázky či trebárs nemá inú..

magali
27. okt 2012

@fidka79 no prepac ja som tu napisala ze u mna je to pravy opak ze priatel by stale chcel ale ja som unavena a teda nechapem preco si sa na mna osopila a navyse to je tema rok stara, tak neviem co tu teraz riesite a hlavne robit tu taketo vyjadrenia ked sa vobec nepozname, tak dakujem.. ja padam na hubu dost casto a veru sex je to posledne na co myslim

fidka79
Odpoveď bola odstránená
magali
27. okt 2012

@fidka79 no tak obcas si treba precitat viac nez len jeden prispevok 😉

Strana
z2