S frajerom nikam nechodíme
Ahojte, študujem teraz už posledný ročník VŠ,mám priateľa ktorý pracuje v zahraničí ,boli sme na dovolenke s jeho rodinou kde si každý platil sám za seba odvtedy sme nikde neboli,ja byvam v podnájme so spolubývajúcou a snažím sa vybaviť byť keď je doma tak sme často u mňa,ale vadí mi že nikam nechodíme na výlety a tak ja peniaze nemám veľmi ako študentka ,ale tak on keď pracuje v zahraničí tak nevidím nejaký výlet ako problém,on sam nenavrhne a ja keď navrhnem tak tam nejdeme,celý čas kysneme na byte Max ideme s jeho kamarátmi von ktorých veľmi nemusím iba sa premáham,o chvíľu začína škola 🤷 a už nebude čas tak potom už môžem kašľať keď povie že niekde chce ísť .. nie je normálne aby človek ktorý zarába cez 6000€ mesačne v zahraničí aby nevzal partnerku aspoň na poondiaty výlet 🤷 a pritom ja niesom žiadna zlatokopka,ja si všetko platím sama z brigád( nájom,oblečenie akurát so stravou mi pomáhajú rodičia keďže ešte študujem ,nechápem že niektoré dievčatá sa o seba ani nestarajú ani nič a ich partneri ich berú kade tade ja sa snažím a stále nič
Možno je len domased a nechce sa mu.Ked twraz nechodite ked budete mat deti nepojdete ani tolko.Vravim z vlastnej skusenosti.
Tak si choď na výlet sama 😃
Moze byt zgrgľoš alebo si na nieco šetri a nechce minat. Mozno je to domased, mozno si chce doma oddychnut a pestovat papucovu kulturu. Co my tu vieme... to chce rozhovor s nim. Mozno len nechce investovat do Teba, akokolvek blbo to znie.
tak dôležité je, že vieš koľko zarába. Všetko ostatné je nepodstatné 😀 Už si ho len vziať a naučiť ho štedrosti 😀
Ved ste boli na dovolenke, mozno mu to bohate staci a nema chut behat po vyletoch, ked pracuje v zahranici tak asi sa tam manualne dost narobi a mozno je setrny a sestri si na vlastne byvanie aby nemusel brat vyskoku hypo.
Nuž tak bud ozaj je domased, alebo nechce chodiť nikde preto, že vie, že by musel platiť aj za teba a nechce to robiť.
Navrhni mu predsa nejaký výlet do prírody, piknik v tráve vás nebude stáť vôbec nič, maximálne dáke drobnosti, nejaké víno, všetko kúpiš v potravinách. Alebo ísť na kúpalisko. Pripadne bicykel, kolieskové korčule, výlet vlakom, tetaz je plno tých letných vlakov, čo ponúkajú výlet do nejakého zaujímavého mestečka, bol Ľadový expres po minulé roky, neviem ci to ešte funguje, my sme tak navštívili Demänovsku ľadovú jaskyňu, boli sme na Spišskom hrade a podobne. A stalo to minimum. Máš veľa možností.
A uvidíš, ako bude reagovať.
@sardinka32 Ak nechce investovať do nej , dlhodobo to nevyzerá na budúcnosť . To znie blbo , lebo ja si myslím že peniaze prídu a odídu , no tu celkovo potom možno naozaj nechce tam tráviť čas . Inak moja blbá otázka by bola či majú sex vždy keď sa vráti zo zahraničia ....
@zoro9836 Ver mi 🙂 , niektorý to majú radšej s milenkou ako s manželkou . Možno že preto že manželka je predsa len inak nastavená už , on je možno mladý na manželku ale to nevylučuje že tam má full time rodinu a tu len bokovku , s prepáčením . Ohľadom výletu by možno sedelo , predsa na výletoch ľudia pridávajú fotky , iný ľudia ich zdieľajú , kamarát má kamaráta a ten kamaráta , nakoniec sa objaví niekde tam v zahraničí tej inej . Všeličo je možné v dnešnej dobe ale aby chlap od začiatku tak pasívne pristupoval k babe . Nemám skúsenosti , som iná povaha. Hovorím že tvrdiť argument možno šetrí na toto a toto , v dnešnej dobe keď peniaze nemajú prakticky žiadnu cenu a každým dňom budú slabšie a slabšie? To je akoby ste si stavali kopček z lístia a vietor vám vždy sfúkol veľkú časť z neho , tých 6000 eur v čistom asi nebude to by som chcel vidieť , to by musel inak reč vedieť , lebo Nemec ak zbadá len Slovenský akcent už máš problém , nie nadarmo sú jedna z najsilnejších ekonomík sveta , oni si vedia ustrážiť kto koľko zarobí . Možno robí inde , Nemecko bol tip , pointa je že nikdy asi zahraničnú prácu neplatia tak ako tú domácu , ani u nás sa to nerobí 🙂 .
Tak..ja ta aj chapem..podla mna je normalne ze ten co zaraba, pozve obcas toho druheho von..teda aspon pre mna. A tiez by ma mrzelo ze studujem, nemam extra prachy, vidim ze on ma vela penazi ale na mna neminie z toho ani zlomok.. zase je hlupe mu to povedat, urcite by to nepochopil.. asi by som zo vztahu vycuvala.
@dankanka ako nechápem čo by malo byť zlé na tom že ak chlap má niejaké peniaze (hlavne navyše) , tak niečo minie na svoju frajerku, priateľku . To je čistá pravda proste , teda ak to nieje vyslovene zlatokopka , no buďme realisti ak by bola existujú účinnejšie spôsoby ako si môže privyrobiť nie dovolenky . Cca je ajtak jasné že nič viac chlapovi nezdvihne Ego nech sa ide kto chce čo chce hádať ako to keď baba dopraje (to v akomkoľvek zmysle) , ide len o to aby to bolo v norme , nevravím že 90% výplaty na frajerku , to potom ako žobrák by žil .
@lowe123 no ved..chodia spolu, mal by si ju stale ziskavat, rozmaznavat ju.. mne sa aj paci ak veceru zatiahne muz, pride mi to galantne, mile gesto..Je to sposob, akym moze ukazat partnerke, ze si ju vazi a zalezi mu na nej. A partnerka to rada prijme ale nezneuziva to. Samozrejme je to ine, ak by aj ona zarabala.
@dankanka V skratke ženy sú emancipované a zarábajú takže nič im nebráni si to zaplatiť aj samé , no keď ma proste chlap inú výchovu , má pri sebe peniaze a je mu blbé že pozval priateľku von a má ona platiť , tak nič zlé na tom nieje proste , kamarátka nehovorím to je normálne že 50/50 lebo to môže tú babu uraziť že prečo by za ňu mal platiť . Samozrejme určite by vzťah nemal fungovať na princípe on si ju získava a ona je nereágujúca princezná , myslím si že nieje nič nenormálne na tom aby aj baba ukázala že má záujem .
Mas lakomca. Bohuzial. Keby mal zaujem zobral by ta na jednodnovy vylet, ktory nemusi stat vela penazi. Zbytocne tu budu zeny vypisovat, ze je unaveny, bla, bla, bla. Ved nema 60+.
@stanulienkat
ale mozno aj dost realne 😁 ved treba slecne ocka otvorit.

@panelacikova tak napriklad v It sfere tolko v zahranici normalne zarobis