S frajerom nikam nechodíme
Ahojte, študujem teraz už posledný ročník VŠ,mám priateľa ktorý pracuje v zahraničí ,boli sme na dovolenke s jeho rodinou kde si každý platil sám za seba odvtedy sme nikde neboli,ja byvam v podnájme so spolubývajúcou a snažím sa vybaviť byť keď je doma tak sme často u mňa,ale vadí mi že nikam nechodíme na výlety a tak ja peniaze nemám veľmi ako študentka ,ale tak on keď pracuje v zahraničí tak nevidím nejaký výlet ako problém,on sam nenavrhne a ja keď navrhnem tak tam nejdeme,celý čas kysneme na byte Max ideme s jeho kamarátmi von ktorých veľmi nemusím iba sa premáham,o chvíľu začína škola 🤷 a už nebude čas tak potom už môžem kašľať keď povie že niekde chce ísť .. nie je normálne aby človek ktorý zarába cez 6000€ mesačne v zahraničí aby nevzal partnerku aspoň na poondiaty výlet 🤷 a pritom ja niesom žiadna zlatokopka,ja si všetko platím sama z brigád( nájom,oblečenie akurát so stravou mi pomáhajú rodičia keďže ešte študujem ,nechápem že niektoré dievčatá sa o seba ani nestarajú ani nič a ich partneri ich berú kade tade ja sa snažím a stále nič
Mne to skôr príde, že nebudeš jediná, aby vás náhodou niekde spolu nevideli. Na fb ma tvoje fotky?
@lowe123 Ja som "stara" skola, randenie som si odkrutila v dobe, ked by sa chlap pod zem prepadol, aby zena za seba platila. Dievcina ma asi pocit, ze sa za nu hanbi, lebo zaraba, takze by to pre neho nebolo nic, ked by ju niekam zobral a ako studentke by cosi zaplatil...a aj napriek tomu su doma zavreti cely cas. Mozno to trosku vyhrotila tym opisom, ale ak spolu ozaj nikam nechodia, tak to divne je...vsak su, predpokladam obaja, mladi.
@sardinka32 Vieš , môj názor? Chalan zarobí 6tisic ako napísala nechtiac asi 😂, čiže tipujem že keďže je úspešný , má partiu a možno aj maká na sebe . Môže si zbaliť inú keď bude treba , niekde som žartoval aj že možno už sa aj stalo , čiže nepotrebuje si ju získavať hýčkať a podobne , to je na babe ak sa potrebuje cítiť ako princezná tak je blbosť si hľadať princa , znie to nelogicky ale taký si nájde princezné kdekoľvek 😂. Naozaj niekedy sa trápi hlúposťami , možno je fakt vypálený z roboty a doma chce relax a cítiť že má v nej niejakú oporu , s kamarátmi ide von zrejme preto lebo sú dlho partia a tak sa to patrí. Nemyslím že by mu dlho tolerovali že s ními nikam nechodí .
Čiže keď sa ráno zobudíš, dáš mu pusu a povieš " poďme dnes na trenčiansky hrad" tak on povie "nieeee, čosi lezme dnes v posteli"...? Či ako sa on vyjadruje k tomu že nikam nejdete? Alebo ako si predstavuješ výlet?
@jana_eyre_2 zlatko podme na vylet. Ale musis mi ho zaplatit 😂😂😂 tak chlap radsej doma bude 😉
Autorka nie ste manzelia nema preco za teba platit dovolenky a vylety. To, ze spolu spavate neznamena, ze mas narok na jeho peniaze.
Tak sa začni starať o seba aj inak ako len o svoj zovňajšok, lebo takéto názory že “ nechápem že niektoré dievčatá sa o seba ani nestarajú ani nič a ich partneri ich berú kade tade ja sa snažím a stále nič “
@lowe123 Moze ju mať ako matrac, to je pravda...a kedze sa dievcina prestala ozyvat a neodpoveda na ziadne otázky, ktoré jej tu dávajú, aby objasnila situáciu, asi je zbytočné sa tým dalej zaoberať. 🙂
určite partnera vymeniť....si mladá, študentka..ešte si nájdeš habadééj priateĺov, normálnych, s ktorými pôjdeš aj na výlet, aj si niečo doprajete...
Choď na výlet so svojou partiou, kámoškami.

Ex sa za mňa hanbil, nikam so mnou nechodil. Mne zakazoval chodiť von, žiarlil na každého, dokonca na mojich kolegov, keď sme sa pozdravili.
Nemá rád výlety, akcie, ste na inej vlnovej dĺžke, kto vie, či si budete rozumieť, budete šťastní. My sme sa dohodli, že ex nás (mňa+deti) bude "ťahať" do mesta, ja do prírody. Fungovalo to, kým sme sa nevzali. Odvtedy separe. Všade.
Však mu navrhni výlet, nemusí to byť draha dovolenka. Tu nejde o peniaze (šetri na byť) ale o záujmy. Jeho kamarátov nemusíš, ako sa cíti medzi tvojimi priateľmi? Keď plánujete spoločnú budúcnosť, s ním si "vezmeš" nielen jeho rodinu, ale aj jeho priateľov. Tak isto ako on tvoje zázemie.
So starými priateľmi ex som sa poznala, vychádzali sme. Aj s rodinou. S novými má nezoznamil. A odcudzili sme sa aj preto. Rozvod neľutujem.