icon

S manželom máme dosť veľkú krízu

katarinkaa33
20. okt 2023

Dobrý deň, chcem sa opýtať na Vás názor. S manželom máme dosť veľkú krízu. V lete minulého roka som poslala jednej osobe pár fotiek nahých pŕs. V decembri som zase s inou osobou písala, trvalo to 3 mesiace. Všetko to bolo len v rámci srandy, nič som od toho nečakala, len proste krátenie si času. Áno, nevyznie to moc ako sranda, no žial stalo sa. Muž mi na to prišiel. Od marca sa stále hádame, chvíľu bol pokoj ale potom to príde zase, momentálne sme v štádiu že rozvod je asi jediné riešenie.....jediné čo nám v Tom bráni sú deti....ale iné riešenie asi neni. Muž mi túto zradu nechce odpustiť...ale ani ja nemám silu s ním nejak riešit.....stále ma len uráža do neviem akých ku..., ale fakt že nič iné ako urážky od neho nepočúvam. On stále tvrdí, že mu klamem a vidí a počuje čo chce on.....už fakt neviem ako ďalej....z tých jeho urážok už fakt nemám chuť sa s ním rozprávať.

jj298
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
20. okt 2023

@carrie4
Chapat, ze ako jej bolo, ked zacala podvadzat? To je smiesne.

Ak jej bolo tak zle, mala sa rozviest.
Nevedela sa rozviest, lebo najskor XY problemov preco nie. Hm, ale robit nieco, co povedie presne k tomu rozvodu a problemom, to uz ano.

Silna logika u tychto jedincov.

niceboy
20. okt 2023

@katarinkaa33 že pozdravujem manžela a gratulujem k výberu manželky. Zo srandy som poslala fotky nahých pŕs... total dno 🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

subartic
20. okt 2023

@jj298 presne tak , keď nejde o život ide o hovno . Až keď tebe pôjde o život alebo tvojmu dieťaťu alebo tvojmu blizkemu , zistíš že toto je fakt len nepríjemnosť ktorá ťa postretla, keby tvoj muž si fotil vtáka a posielal ho iným ženám . Ešte dobrá správa je že je riešiteľná a máš na výber.

jj298
Odpoveď bola odstránená
diablikovci
20. okt 2023

Ja by som určite nedala svoje prsia. Urobila by som fotky z netu a tie mu poslala ..

luccija
20. okt 2023

@katarinkaa33 krát si čas iným sposobom.Stalo ti to za to?Už, keď chcem robiť blbosti tak si dávam pozor.Aspon, keby si bola neverná takto nič z toho len nepríjemnosti.Muz ti neverí a možno už ani nebude

ivangeline
20. okt 2023

Nedocitala som ani do konca. :D

maranta_leuconeura
20. okt 2023

@jj298 ty kde citas ze subartic pise, ze sa nic nestalo?? Ja tam nic take nevidim.

osky
20. okt 2023

Mna zaujima,co vedie vydatu zenu a matku k tomu,aby niekomu otrcala hole prsia....
Na co si v tej chvili myslela????

subartic
20. okt 2023

@jj298 ale ja som jasne napísala že pri takomto probléme majú obidve strany na výber. Veď jedna aj druhá strana sa môže rozhodnúť že odíde , nebude pokračovať vo vzťahu , finito . Toto právo prináleži aj podvádzanému aj tomu kto podvádza. Alebo chceš uprieť právo tomu kto podvádza , v tomto prípade teda ukazuje prsia , aby zo vzťah neodišiel lebo jej muž má právo sa hnevať , rozčuľovať a škaredo jej nadávať? A ona je povinná držať ako hluchý dvere ? No nie je povinná . Nevera je vždy riešiteľná aj keď je to nepríjemná a stresujúca situácia v živote ale má riešenie. Aké riešenie má ostesarkóm u pubertálneho dieťaťa v terminálnom štádiu ? Jediné a to smrť. Ver tomu , že potom by ti nejaký odfotený holý penis tvojho muža pripadal skôr tragikomický .

fantaghiro21
20. okt 2023

Pre niekoho je aj vyspatie sa parkrat chvilkove kratenie casu,sranda,hlavne si poton dupkat svoju pravdu s argumentovanim, ze ved sa nic nestalo,bola to len sranda,....akoby sa nic nestalo.
Poznam par osob,ktore by dokazali toto tvrdit este aj pretocit vsetko tak,ze vlastne ten podvedeny partner by bol za vsetko vinny....
Zial,niektori ludia sa nerodia s mozgom.
Chudak chlap.Snad casom najde svoju spriazennu dusu,ktora si ho bude vazit viac ako terajsia partnerka/manzelka

betulinka1
20. okt 2023

@katarinkaa33 ze hole prsia 🤣🤣🤣🤣 ja ze len 15 rocne to robia… toto je totalna blbost, neverim tomu.

madeline1
20. okt 2023

@katarinkaa33 preco to robis, ak mas vazny vztah? Aka sranda?

zuzanna33
20. okt 2023

@katarinkaa33 No vidíš známe/neznáme osobnosti dávajú onlyfans a majú € ty si to robila z nudy...A ak sa s tým doteraz nezmieril dôveru si zo dňa na deň nezískaš ak si dokázala zradiť

thoughtfulweirdo
20. okt 2023

Ani jeden z vás nie je v práve. Ty si ho nemala virtuálne podvádzať, on ťa nemá ponižovať a nadávať. Keď nedokáže odpustiť, má sa zbaliť a ísť, nikto sa mu nebude čudovať. Myslím, že toto už nerozchodíte nijako, choďte od seba čo najskôr.

kassandra25
20. okt 2023

@katarinkaa33 no to si mala kam napísať! Tu chlapov trtkajucich dlhodobo svoje frajerky okrem manzelky, vynasaju do nebies a zeny im vsetko odpustili, este aj nevery, ktore sa nestali, iba stanú a teba tu idú ukamenovat za iba poslanie fotiek a písanie, ked ku stretkam nedoslo, toboz nie k styku.... napísať sem je najvacsia blbost, akú mozes spravit. Dokonca sem chodia muzi, ktorych zeny osobne, fyzicky podviedli, styky prebiehali a uz maju tiez poodpustane na 8 rokov nevier dopredu a tebe pokrytecky napíšu, ze co si cakala a dávno uz hento, toto..... ja ti poradim iba to, vyser sa nanho, mozno on teba podvádza! Ked si ta nevazi taku, aka si a hlada same chyby, nevie malickost odpustit ( ved muzi, aj zeny prave tu vo velkom odpustaju fyzicke nevery, a nie fotky a písanice), tak v tom nieco bude! A daj mu to, co chce, ak chce rozvod, nech má, ak chce tichu domacnost a urazanice, tak ostan ticho a separuj sa, hladaj si vlastny svet. Inak, mozno prave on , ten tvoj muz, vo velkom fičí kde-kade, ale ide sa robit svatym. Urob, co povie a nejako sa uteš. Nechod proti nemu. Povie ti: ty pič., bude rozvod! Odpovedz: pič. chce rozvod. Nemá to vyznam. Ak sa spamatá, tak z niecoho velkého. Mozno, ked budete pred rozvodom. Mozno nikdy, ale nenechaj sa utýrat. Nic také si neurobila, co sa nedá po pár rozbitých pohároch a kricaniciach odpustit. Mozno práve tie, co sa tu tak oháňaju, by doma vyvrieskali, keby zistili, kde ich vlastny muz posiela fotky, volá si, píše si a sa aj stretáva.

ropucha6
20. okt 2023

Asi ti uz netreba pisat, ze takto sranda nevyzera. Ze sa manzel hneva, to je normalne, ale musi si ujasnit, ci je schopny ti odpustit a uz to nevytahovat. Navrhni manzelsku poradnu a ked to nepomoze, tak len ist od seba.

lenkakamen
20. okt 2023

@katarinkaa33 opytaj sa samej seba ze co by si urobila keby to zrobil to iste on tebe? Ze by poslal svojho vtaka dakym babam🙄 urcite by si bola v pohodeee vsak srandaaa nee? 🙄

marca12
20. okt 2023

@katarinkaa33 Mali by ste sa rozumne porozpravat. Ujasnit si,co chcete. Ak chce muz zachranit vztah,musi sa cez to preniest a znova ti zacat verit. Je skoda zahodit vztah kvoli takej kravine. Ale aj ty si musis ujasnit,co chces. Nemozes si kratit chvile posielanim si steklivych sprav s cudzimi muzmi,to je vo vztahu tabu. Mate narusenu doveru a ta sa velmi tazko dava doporiadku.

domkakvet
20. okt 2023

@katarinkaa33 necudujem sa mu.

bruno1
20. okt 2023

Len že on ti neverí ,že to bolo len o fotkách a nezašlo to ďalej.Stratila si jeho dôveru a o tú teraz musíš bojovať.Odkaz pre tie čo radia zbaliť sa aj s deťmi a odísť ,čo keby to spravil on.

grof_monte_christo
20. okt 2023

Hanbila by som sa ako žena a matka. Čo ak sa to tvoje deti raz dozvedia, že rodičia sa rozviedli kvôli tomu, že ich matka posielala hole cecky cudziemu chlapovi? Prestrelila si to a nedomyslela si dôsledky. Pre teba bude najlepším riešením už len rozvod, lebo ty rodinnu pohodu už viac nezažijes.

vikiki29
20. okt 2023

Či už je to vymyslené, alebo pravda, v každom prípade ty musíš mať v hlave riadne nas.até… človek by ani nepomyslel akí psychopati medzi nami žijú…

alickapusinka
20. okt 2023

Si v poriadku . Posielala si nejakému uchylovy fotky nahých prs. Ja neverím že dospela žena matka deti posiela fotky niekomu kto ťa môže dať na inzertný portál hoci kam a ešte 2 krát. Raz to chyba dajme tomu bola ale 2 krát opakovať tak to je už tvoja hlúposť. Informácie o tebe môže zverejniť na rôznych erotických portáloch a budeš plakať ak sa to dozvedia známy a rodina kolegovia. Ja by som sa hanbou prepadla. Dobré manžel urobil že sa chce rozviesť. Výhovorky typu že mate deti nemajú žiadnu váhu. Otcom ostane aj ak vaše deti budú mať 80 a ON 100 rokov. Takže nezvaľuj to na deti že nechceš kvôli ním jasné že bude žiť ako paroháč.

alickapusinka
20. okt 2023

@osky asi že dostala nejaké fináncie.Lebo ináč si to neviem vysvetliť.

hugger
21. okt 2023

@jj298
@subartic @autorka
Muz je zraneny stratou dovery pretoze vie ze to co objavil moze byt len mala cast toho co sa naozaj dialo. A je frustrovany vedomim ze k tomu prispel aj ked to odvorene nikdy nepripusti. A je ponizeny svijou neschopnostou riesit ten probkem tak ze by zbalil deti a odisiel. Toto zranenie a frustraciu sa snazi (nespravne) riesit tym ze celu vinu hadze na teba.

Terapia a/alebo rozvod , v zavislosti of tiho ci chcece na vztahu pracovat.

0kristina0
21. okt 2023

@kassandra25 vazit si ju zato co urobila? Wtf? Nevie odpustit malickost? Ty na com slapes? Ja sa cudujem jej muzovi, ze vobec s nou zostal, spravanie ma autorka na 15 rokov.

grof_monte_christo
21. okt 2023

@hugger Chudinka sa nudila a on sa za to má cítiť frustrovaný, že k tomu prispel? Toto si dúfam nemyslel vážne?

aafrika
21. okt 2023

@katarinkaa33 prepac ale si hlupana... alebo tuto temu niekto zaklada ako žart