S manželom máme dosť veľkú krízu
Dobrý deň, chcem sa opýtať na Vás názor. S manželom máme dosť veľkú krízu. V lete minulého roka som poslala jednej osobe pár fotiek nahých pŕs. V decembri som zase s inou osobou písala, trvalo to 3 mesiace. Všetko to bolo len v rámci srandy, nič som od toho nečakala, len proste krátenie si času. Áno, nevyznie to moc ako sranda, no žial stalo sa. Muž mi na to prišiel. Od marca sa stále hádame, chvíľu bol pokoj ale potom to príde zase, momentálne sme v štádiu že rozvod je asi jediné riešenie.....jediné čo nám v Tom bráni sú deti....ale iné riešenie asi neni. Muž mi túto zradu nechce odpustiť...ale ani ja nemám silu s ním nejak riešit.....stále ma len uráža do neviem akých ku..., ale fakt že nič iné ako urážky od neho nepočúvam. On stále tvrdí, že mu klamem a vidí a počuje čo chce on.....už fakt neviem ako ďalej....z tých jeho urážok už fakt nemám chuť sa s ním rozprávať.
@grof_monte_christo áno, lebo také psycho nezvládne a ešte sú tam aj deti🥲
@subartic Nie, nestačí sa len ospravedlniť. Keď zradis človeka, ktorý ťa miloval, tak mu musíš dlhodobo dokazovat svoju lásku, aby ti to uveril.
@hugger ťazko povedať čo autorku viedlo k tomu také niečo urobiť, zrejme to tam v manželstve až tak nefungovalo ako by malo.. keď sa namotala na takéto niečo hlúpe.. dokázať si voľačo z nudy?! Alebo vrátiť niečo manželovi, pomstiť sa?! Alebo chcela byť žiadaná, sexi, keď sa doma cíti ako kus nábytku?!
Nevieme no, keďže autorka nekomunikuje..
@macatt Máš aj ľudí, kde vztah funguje a stačí, že sa jeden začne nudiť. V tomto prípade môžeme len polemizovať, ale ja tipujem, že ide o vzťah 2 jednoduchších ľudí, ktorí nedokážu konštruktívne riešiť vážnejšie problémy.
Koncim s debatou a prajem ešte peknu nedeľu 🙂
@grof_monte_christo ďakujem🫶 aj tebe peknú nedeľu 🌝
Ak píšeš pravdu a nič než pravdu, si sa nevedela vykrútiť, ze to bol plastický chirurg😃ze niečo riešiš, keď už posielas larom farom svoje ceciny... Ani ti nenapadlo, ze ta niekto namota a bude vydierať... Osobitná škola? 👿
@grof_monte_christo a ako sa dokazuje taká láska ? Láska sa podľa mňa nedokazuje, tá sa žije a preukazovať mu ju nemôžeš ak ti niekto stále škaredo nadáva do kuriev . Dôvera sa získava inak , nie dennodenným odprosovaním a ponižovaním sa . To ta len presviedča že je potrebné odísť. A celkovo , ja by som s takým mužom nezostala, 7 mesiacov aby ma niekto takto ponižoval , by pre mňa bolo a že DOSŤ , stačilo !. Všetko má svoje limity a hranice .
Zniesla by som hnev muža , krik a aj nejakú tú nepriazeň , určite by som sa ospravedlnila, raz , dvakrát a koniec. Ja sa ani nečudujem autorke že už to nechce riešiť s ním a zvažuje rozvod . Predtým by som ešte volila odchod s deťmi a dala mu priestor nech sa spamätá , ak nie , tak by som sa rozviedla. A to som veľký zástanca rekonštrukcii manželstiev
@hugger
Pohlad muza: to nie su akesi fotky. Je to snaha vzrusit ineho muza, vytvorenie intimity, je to vztah ( akokolvek jednoduchy) ktory pred muzom taji, nevydiskutovana hranica nevery, spicka ladovca ktoru odhalil a nevie co je pod hladinou.
Je to praveký primitívny pud muža vlastniť ženu a jej telo . Muž nemá problém mať viac žien , ale má problém aj ak "jeho ženu " by mal aj iný muž.
Nie vytvorenie intimity , mnoho mužov ani nevie čo to je , ale majetnícky status voči žene daný manželstvom .
@subartic Moje vyjadrenie, že po zrade treba lásku dokazovať dlhodobo, bolo všeobecné, a samozrejme som mala na mysli dokazovanie lásky činmi, nie odprosovanim.
V tomto prípade jej muž o to už nestojí, máme málo informácií, čo presne sa potom udialo.
Píše, ze momentálne SÚ v štádiu rozvodu, nikde nepise, že jej muž sa nechce rozísť, len to nie je také jednoduché, deti, možno hypotéka a pod. A nerobme zas z nej chuderu, a z neho tyrana, k príspevku sa vyjadrilo veľa žien a 95% žien sa zhodlo na tom, nech si zje, čo si navarila.
@hugger ja mám rada mužov, ak sa bavíme o mužoch . Oceňujem kvalitných chlapov so zmyslom pre humor ( to asi najviac ) , vzdelaných a inteligentných , ktor majú určitý životný nadhľad, neboja sa robiť rozhodnutia a zároveň aj kompromisy, používajú hlavne hlavu a menej svoje malé ja. A takých mužov je celkom dosť ´, ani sa netreba snažiť ich moc hľadať.
@grof_monte_christo ja si naopak myslím že on o to stojí aby s ním zostala, len nevie to dať momentálne inak najavo. Jeho ego prevýšilo to racio a to nie je dobré .
Žena už o to prestáva stáť a to je ďaleko horšia pozícia, lebo ak sa žena rozhodne že odchádza tak odchádza. Ak sa muž už nestopne je konečná a myslím že by to bola aj škoda ak by tam neboli iné problémy len tieto fotky .
A čo sa týka že si to myslím 95 % žien , ja si myslím niečo iné, často nejdem s prúdom .
@subartic "Len tie fotky" mu neposlala len tak, ale v rámci sexchatu, potom si písala s iným mužom 3 mesiace, kým jej na to neprišiel. Podľa teba je toto v poriadku? Toto by nakoplo nejedného muža.
@grof_monte_christo áno nakoplo , ale ako píšem všetko má svoje hranice , všetko . Aj nadávky žene do kuriev, aj trestanie. Už mala byť dávno stopka z jeho strany, ak nebude , žena mu odíde. A ona už v podstate odchádza. žaidnemu chlapovi nie je jedno ak od neho odíde žena , a to aj žena ktorá spravila takúto hlúposť.
@subartic Aj každý z nás máme svoju osobnú hranicu, keď sa nad niečo nedokážeme povzniesť a odpustiť, tak to proste nedokážeme. Obaja sa zhodli na tom, že najlepší bude rozchod, čo je v tomto prípade to najlepšie riešenie, nechce o ňu bojovat.
@grof_monte_christo potom paradoxne nastane situácia, kedy sa ona previní , opustí muža lebo doma je to neznesiteľné a ešte muž narieka že ona urobila toto a ešte si dovolila ho aj opustiť, cíti sa dotknutý .
@subartic Ale toto všetko spustila ona, neobracajme to tak, že on ju vyhnal z domu 🙂
@grof_monte_christo nemusí o ňu bojovať, stačí prestať jej nadávať a situácia by bola úplne iná . Áno spustila ona , ale on v tom deštruktívnom správaní pokračuje a vyostruje to do nebies. Ale on ju vyhnal z domu , doma sa máš ciťiť dobre a bezpečne . Ako sa môžeš doma cítiť dobre ak ta niekto sústavne ponižuje a nadáva ti ? Nie týždeň , mesiac , tri .. 7 mesiacov a pokračuje to .
@subartic Ale toto teplo domova narušila ona sama. Aj muz sa chce doma cítiť dobre. Jej prítomnosť v ňom vyvoláva tieto deštruktívne pocity, je to konečná a musia ísť od seba.
@grof_monte_christo nemuseli by. Aj toto manželstvo by sa dalo normálne zahojiť a zceliť , ak by sa on zabrzdil . Ona už oľutovala čo spravila , ospravedlnila sa zrejme , viac už urobiť nevie a popravde viac sa ani nedá . Teraz je na rade on . On to bohužiaľ zobral zo zlého konca a zbytočne to manželstvo ďalej rozvracia, ničí a takýmto konaním ho uplne deštruuje. V podstate ju - ženu privádza do apatie a k odchodu .
Ja myslím že odchod ženy a detí by ním riadne zatriaslo . Je potrebné aby odišla, aj pre svoje psychicke´zdravie.
@subartic Pozri, radšej rýchly rozchod ako sa doma zabijat ďalších 20 rokov. Z takéhoto zlého konca by to zobrala väčšina mužov, to si povedzme úprimne. On nie je žiadna rarita. Potvrdili to aj iné ženy, že každý normálny muž by ju kopol do zadku.
@grof_monte_christo áno väčšina nerozumných mužov určite. Tí čo majú niečo v hlave nie, tí by to riešili inak .
@subartic Nuž, nepresvedcis ma o tom, že ona je vlastne obeť. Prajem ti ešte pekný večer 🙂
@grof_monte_christo ale aké iné ženy ? To sú len také reči , pokiaľ sa niekto nedostane do takejto situácie alebo obdobnej situácie. Každá by kopla do zadku muža , alebo radí aby kopli do zadku ženu, hneď teraz ,zaraz. Takých hrdiniek je plný internet.
Ja ťa nemám o čom presviedčať , prezentujem len to čo si myslím .
@katarinkaa33 po takomto niecom sa dovera tazko obnovuje. Mozes sa obhajovat, ze to bol ulet a ze to nebolo nic, on to berie ako zradu. Ako by si sa k takemuto zisteniu postavila ty? A co bol dovod toho uletu u teba, ked sa teraz obhajujes, ze o nic nejde? Takze je to na tebe, dokazat mu, ze vas vztah ma este zmysel.

@grof_monte_christo za svoju neschopnosť že nedokáže odísť má trestať inú osobu , teda svoju ženu? . Ako dlho si má jeho žena sypať popol na hlavu ?Ako má také sypanie popolu vyzerať ? Nestačí sa ospravedlniť, povedať že ju to mrzí a viac sa to nebude opakovať?
Ja osobne si myslím , teda som presvedčená že on odísť nechce, a odchod manželky s deťmi by ním riadne zatriasol . Možno vtedy by sa spamätal že už stačilo .