S manželom sme vychladli, nemilujeme sa ako kedysi

kat.ka1
18. máj 2020

Mám 30 rokov, vydatá 10 rokov. Máme 2 chlapcov jeden má 9 rokov a druhy 4 r. Môj manžel je od do mňa o 10 rokov starší. Ale teraz ako by sme jeden k druhému vychladli, nemilujeme sa až tak ako predtým, stále my vraví aby som nebola nahnevaná ale dôvod prečo je to ze my je akosi chladný. Tulim sa k nemu pred spaním a on nič. Cez deň je v práci a ja doma ako domáca žienka vediem každodenný rituál. Povedala som mu co mi vadí vravel že sa zmení prešli 3 dní a opäť to isté. Neviem už ako sa mám ja správať ale som nestastna.

brna1989
18. máj 2020

@kat.ka1 ahoj, ja by som možno poradila, nájsť si nejakú obľúbenú činnosť , behanie , cvičenie, prídeš aj ty na iné myšlienky, vyvetraš hlavu .. alebo skúsiť prácu, keď si už toľko s chlapcami doma, možno aj to ti neprospieva . Ani my už nie sme tak zamilovaní , ako na začiatku, že motýliky v bruchu, raz je lepšie inokedy horšie.

ivet58
18. máj 2020

@kat.ka1 myslím si že toto hovor jemu a nie tu .....

ivet58
18. máj 2020

@brna1989 sorry. A ako vyrieši problém ochladnutia vzťahu vyvetráme hlavy?

ivet58
18. máj 2020

*vyvetranie

brna1989
18. máj 2020

@ivet58 píše, že je nešťastná a mne pomáha, ak si nájdem činnosť , tak mi to celkom pomôže a nevidím veci až tak čierno.

kat.ka1
autor
18. máj 2020

Ďakujem pekne za od písanie, opatrujem manzelovu babku takže zároveň pracujem ale niekedy je pre mňa to všetko veľa.

kat.ka1
autor
18. máj 2020

Ivet58 vravela som mu ze tak ma to už nebaví

brna1989
18. máj 2020

@kat.ka1 tým som vobec nechcela útočiť na to, že si doma! Aby sme sa pochopili.Ako som písala, ja by som si našla niečo nové, čo ťa bude baviť.mozno ťa ubíja stereotyp už

kat.ka1
autor
18. máj 2020

Véd to ze ja každý deň to isté dookola

brna1989
18. máj 2020

@kat.ka1 ja mám napr. 1x do týždňa masáž, najmä zo zdravotných dôvodov , lebo ma inak bolieva hlava, ak nemám masáž.a samozrejme plus, že si oddýchnem.a doma si zvyknem zacvičiť.ak mám toho už plné zuby.ja si myslím, že by si bola spokojnejšia.samozrejme to nerieši úplne vaš problém, to už musíte riešiť spolu.a musíte chcieť obaja

kat.ka1
autor
18. máj 2020

No uvažovala som o čítaní knihy.

smejko25
18. máj 2020

@kat.ka1 odporucam si precitat knihu 5 jazykov lasky 🙂

sidicek
18. máj 2020

@kat.ka1 ty si hlavne nešťastná sama zo seba, po pracuj na svojom rozvoji a nečakaj ze ta urobia šťastnou iní.

deti95060810
18. máj 2020

prečo nejdeš medzi ľudí do práce? Bude to pre teba lepšie ako sedieť doma ....

eliska13
18. máj 2020

@kat.ka1 podľa mňa si unavená vyhorena 2 deti opatera babky a všetko Ti už vadí málo času na seba stále len povinnosti.A potom si človek všíma všetko a veľa x vidí negatívne.Nieco zmeň venuj pozornosť aj sebe veľa dávaš malo dostavas

daganov
18. máj 2020

@kat.ka1 tvoj život je príliš jednotvárny. Prečo ty opatruješ manželovu babku? Nechaj, nech sa postará jeho rodina a ty choď do práce, budeš mať iné podnety, prídeš na iné myšlienky, aj pre muža budeš mať iné témy na rozhovor, ako čo si navarila a že deti niečo rozbili. Nájdi si koníček, ktorému sa budeš pravidelne venovať, ideálny je šport, nebuď pre muža samozrejmosťou, ktorú vždy nájde doma na svojom mieste.

simca06022011
18. máj 2020

Si mlada na to aby si robila doma putku.. a este na to aby si uz zila v chladnom vztahu. Na tvojom mieste sa zacnem realizovat... vobec nechapem, preo "rozmyslas " nad citanim knihy (??? to nemozes aj bez toho ??? ved je to uplne normalna vec, nie je to zmena zivotneho stylu ani nic podobne)... Vezmi si to z inej strany... mas chladny vztah, nudny zivot za 5-10 rokov mu doopartrujes babku,deti budu velke a ty mozes byt zatrpknuta stara baba so stereotypnym zivotom, ktory sa zrazu zmeni (nebude treba napr. babku opatrovat, deti budu velke), k tomu vsetkemu si tvoja polovicka moze najst usmievavejsiu mladu ...
Tym nechcem malovat certa na stenu, len nejak ukazat, ako to moze vsetko dopadnut, ekd ty sa budes zduvat, nepracovat na sebe ale vylucne na ludoch okolo... zaklad rodiny je spokojna mama. A to ti pisem z vlastnej skusenosti, lebo poucila som sa na vlastnych chybach :D

sidicek
18. máj 2020

@simca06022011 to s tou knihou bol asi pokus o vtip. Toto si môže povedať dieťa, co sa práve naučilo všetky pismenka 🙂

kat.ka1
autor
18. máj 2020

@deti95060810 opatrujem našu babku.

daganov
18. máj 2020

@kat.ka1 písala si, že opatruješ manželovu, asi preklep, no to je jedno, nie je nikto iný, kto by sa o ňu mohol postarať, prípadne že by ste sa striedali? Zrejme ti to prischlo preto, lebo si bola s deťmi doma, ale to nie je nemenné. Ty si teraz v roly kuchárky, upratovačky, vychovávateľky, potrebuješ sa dostať do i nej role, bude ťa inak vnímať aj tvoj manžel. Musíš sa zmeniť ty, aby si zmenila jeho.

krisbar
18. máj 2020

Odporucam knihu 5 jazykov lasky. Pozicaj si ju v kniznici ked si pojdes pozivat aj nejaku beletriu. Po nej pochopis. A este nieco - mam pocit, ze sa vytraca zo vztahov a aj nasich zivotov vdacnost. Za to, ze mas manzela, deti, ze su zdravi, ze nie je povalac a alkoholik ako tu vela zien pise. Ze nechodi za zenami. Niekdy staci len zacat byt vdacny a uvidis ako sa cele tvoje myslenie a aj pohlad na neho zmeni. Plus to, ze na teba rozprava jazykom, ktory ty nevies prijat. A preto ta kniha..

daganov
18. máj 2020

@krisbar mám byť vďačná, za to, že nie je povalač alkoholik, že nechodí za ženami? To ako vážne? Ja to beriem ako samozrejmosť, lebo to aj sama ponúkam, tiež nie som povalač, alkoholik ani nebehám za mužmi. Autorka témy nie je šťastná, ale možno nie je šťastný ani jej muž, tak je len dobre, že sa pokúša to zmeniť a nájsť stratenú iskru, ktorá vo vzťahu bola.

kittykat22
18. máj 2020

@kat.ka1 city niesu automat na peniaze. Daj mu cas. Nemozes po nom chciet aby ta zahrnal laskou ked ty lusknes prstami - hrrr a od zajtra ma mojkaj. Daj mu cas, skus si zatial najst aj ty nejaku aktivitu. Teraz bolo tazke obdobie, vsetci toho mame dost a na nejaku exploziu lasky ma podla mna malokto teraz chut. A uz si dost velka aby si vedela, ze laska nie je len mojkanie a kvikanie ake sme skvele. Je to aj starostlivost o rodinu ci uz financna, emocionalna, zaujem o deti, zaujem o pracu, zaujem chodit domov a pomahat, vytvarat rodinne zazemie. Nie je vzdy vsetko na 100%. Ked zeny na muzov tlacia tak sa im casto tie zelania sprotivia. Inak co ty fyzicky - staras sa o seba? Nemas pupok, strapate vlasy a ohryzene nechty? Nosis pekne oblecenie a nemas teplaky od rana do vecera?

jaass
18. máj 2020

@kat.ka1 nemohol si nájsť inú? či to vylučuješ?