icon

S priateľom som vzdialená rodina

pepepe43
20. apr 2022

Ahojte žienky.. zistila som že s priateľom sme vzialená rodina, môj otec a on sú bratranci z druhého kolena.. myslíte že by s tým mohol byť niaky problém? Vopred ďakujem 😀

Strana
z2
janka1011
21. apr 2022

@selest no neviem, ako je to v zákone, ale mne nepríde, že deti súrodencov sú až tak vzdialené. Osobne si teda neviem predstaviť mať niečo s bratrancom. Príde mi to choré.

eeffka
21. apr 2022

@sidicek vies co ja mam bratrancov aj sestretnice z 2kolena cize pre neznalych je to sesternica mojej sesternice napr a nikdy som ich nevidela ( mam 45)

acrobaleno
21. apr 2022

Nechápem, že niekto môže obhajovať vzťah bratranca a sesternici. 😂 Ozaj ako Home Sweet Alabama.

janetinka27
21. apr 2022

@pepepe43 autorka, vysvetli blizsie, akeho maju spolocneho predka.

radacak
21. apr 2022

@pepepe43 každý má myslím rodinu ktorú nepozná a tak sa môže stať aj toto... No tiež by som sa bála potom že by dieťa mohlo mať nejaké zdravotné problémy ...keď som bola puberťácka v podstate decko,tak sme boli do seba zahľadení s jedným chalanom, detská láska 🤣a jeho a moja starká boli sesternice

takacovama
21. apr 2022

takato vec sa zial moze stat velmi lahko. no osobne neviem, ci by sa mi chcelo riziko mnohych veci s tym spojenych prekonavat a zazivat

monka105
22. apr 2022

@pepepe43 pohoda, mala som kamarátku, ktorá skoro dva roky chodila s vlastným bratrancom (nie z druhého kolena) a nevidela v tom problém. Top argument bol, že veď v stredoveku to bolo normálne. 👌🏻

pipistrel13
24. máj 2022

@pepepe43 v podstate je tvojim druhym strykom,to je este blizla rodina,myslim,ze moznost na sobas (cirkevny urcite) je az tretie pokolenie,teda vase deti

positive
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2