icon

Sebecká sestra ?

Včera o 19:51

je od sestry sebecké alebo nie keď mi nepozicala peniaze ktoré som potrebovala pre dieťa keď mi to tento mesiac nevyšlo a oni si idú kúpiť nové auto lebo sa im paci a pritom majú uz 3?

Strana
z3
anonym_643f4e
Včera o 22:38
@anonym_autor

chceli sme si pozicat na zaplatenie vyletu co malo ist mase dieta so školou,chceli sme 50 eur,sme sestry,ako dvojčatá,vzdy sme si pomahali pomahanim v domácnosti strazenim deti vymienanim veci varenim peniazmi...nikdy sme nemali problém,a vždy sme vrátili,do pondelka by tie peniaze mali naspäť,ja som teraz na materskej a pritom pečiem torty na zakazky a moj partner je remeselnik predovšetkým murar maliar

@anonym_autor partner je remeselník a nemáte 50 eur na výlet dieťaťa? Fakt zaujímavé 🤔 Ten musí mať príjem pár tisìc eur.
My sme zaplatili za 3 izbák 950 e za 3 dni roboty.

anonym_643f4e
Včera o 22:41
@julish

Ja byt nou, poziciam, bezne poziciavam kamoskam, vracaju bez vyzvania, normalka. Pomahame si, sme ludia

@julish tak ja som kedysi požičala sestre 10 000 korún a nebolo toho boha aby mi ich vrátila tak ako bolo dohodnuté. Času mala dosť. Švagrovi sme nepožičali na dovolenku a už sme svine lakomé, zbohatlícke 😃 Odvtedy nás obchádza. Ako dobre

blondiee83
Včera o 23:00
@anonym_8fd216

Odveci, ale mňa po prečítaní diskusie by zaujímalo, aký spotrebič, keby sa pokazí, by to nepočítalo do pondelku. To už sme na tom tak zle, že by sme si par dni bez pračky, umývačky, toastera neporadili?

@anonym_8fd216 napriklad kotol, bojler? Su veci, ktore clovek potrebuje riesit urgentne - urcite taka pracka ci umyvacka pocka... alebo sa moze stat, ze dieta zacne boliet velmi zub - tam tiez treba peniazky...
Neda sa zit tak, aby clovek nemal aspon minimalnu rezervu. Dalsia vec je ta, ze o vylete, ktory stoji 50 eur (co mi pride ako dost drahy vylet) urcite nevedia dva dni pred zapaltenim - financne narocne vylety sa davaju vediet v dostatocnom predstihu.

Nezavisle od toho - ak sa autorka pyta, ci je jej sestra sebecka - asi aj trochu je (aj ked s vyssie pisanymi argumentmi suhlasim, no ak je pravda, ze peniaze vrati, tak to mohla tentoraz prehodnotit). Bohu dakujem za svoje sestry - ak by som nemala 50 eur, urcite by bez mihnutia oka zaplatili mojim detom vylet (bez pozicania) a samozrejme, to iste by som spravila ja pre ne, to by sa ani pytat nemuseli.

kristina2412
Včera o 23:03

Ťažko súdiť, nepoznáme situáciu, nevieme ako to má tvoja sestra doma s manželom nastavené, či sa o výdavkoch radia s manželom atď , kľudne to mohlo byť tak, že ona chcela požičať a on nie. Mnohé rodiny žijú od výplaty k výplate, bez rezervy.... niekedy vlastnou vinou , niekedy je to výsledok nepriaznivej situácie ( nízke vzdelanie, zlá lokalita atď) Ja, ako sestra by som požičala, my aj s kamarátmi a kolegami fungujeme tak, že nie je problém niekoho založiť. Keď máme z čoho požičať ešte stále sme na tom dobre...

anonym_3d9292
Včera o 23:07

Pre zivnostnikov a celkovo na hladanie si zakaziek uz nie je vhodna doba na to,treba s tym skoncit a riadne sa zamestnat.Treba pravidelny,mesacny prijem a nie raz za 2m,alebo 3m.Mate deti,treba mysliet na ne.

anonym_3d9292
Včera o 23:08

Takto sa ani planovat neda nic,lebo neviete na ako dlho to treba rozratat,aby ste vysli.

anonym_3d9292
Včera o 23:11

Ale budu sa toho drzat zubami,nechtami lebo ved zivnostnik,velky podnikatel.Muz bol roky zivnostnik,ale aby mal cas aj na rodinu aj dom,co sme prerabali tak sa normalne zamestnal.

Strana
z3