Sestra spáva s manželovým bratrancom
Bol to pre mňa veľký šok... moja sestra s manželom a dcérkou doleteli k nám a hádali sa u nás takmer nič som nepočula, lebo som kojila svojho synčeka a mala som strážiť ich malú dcérku, aby nebola svedkom ich hádky...(neboli síce najideálnejší pár, ani to manželstvo nebolo také najlepšie, ale tak toto som nečakala).. ked som dokojila potrebovala som sa ísť napiť, ale aj som tak trochu chcela vedieť čo sa tam deje... iba toľko som zachytila, že sestrin muž povedal, či ho chce teraz opustiť... ani mi to nebolo až také čudné, lebo už pár-krát sa chceli rozviesť... ale potom prišiel švagor do kuchyne a spýtal sa mňa a mojho manžela, či vieme s kým chrápe moja sestra? bola som totálne zaskočená, nechápala som o čom hovorí, (on bol predsa jej prvý sexuálny partner a boli spolu 12 rokov) a on hned zároveň aj odpovedal, že z jeho bratrancom, myslela som si, že si robí srandu, ale potom povedal, že ich konečne odhalil a sestra z izby kričala, že neodhalil, ale že mu to povedala sama... 😒
mňa taaak rozbolel žalúdok a aj som sa rozplakala, lebo ja som ju mala za vzor cudnosti a vernosti. manžel ma upokojoval a žiadal ma, aby som si sadla, aby som neodpadla a nepadla na zem s naším syčekom, ktorého som mala na rukách, my sme s manželom 9 mesiacov zobratý a poznáme sa 1 rok a 9 mesiacov a veľmi sa ľúbime a chceme ešte jedno dieťa, a aj táto situácia nás trochu zblížila, my sa s manželom taktmer nikdy nehádame iba sa doťahujeme a sme aj dosť žiarlivý ,ale povedali sme si, že s tým prestaneme... my si veľmi rozumieme a každý a aj on hovorí, že sme sa dlho hladali... 🙂
digysa , prepáč ale ja s tebou nesúhlasím.Mna teda nezaujíma čo si o mne myslí susedka, a ani moje okolie. Žijem ako najlepšie viem a tak aj vychovávam deti , aby si prežili svoj život a nie život korigovaný názorom niekoho iného.
Taktiež mna nezaujíma ako žije moja susedka, samozrejme ak to neohrozuje moju slobodu. Pretože ta končí tam kde začína sloboda druhého.
Vrahovi záleží čo si myslia ludia, inak by nevraždil, to je mylný názor.
Mimito však neustále mení názor na ludí , okolie a tak.
digysa - absolutne si nepochopila ako to manimuska myslela
ja vyznavam heslo zi a nechaj zit....a tak to myslela aj ona, nemyslela to tak, ze jej na tom nezalezi...
mitomito tu opisala svoj problem...ale ako ho opisala? v style kydam na vsetkych okolo.....
okrem ineho si myslim, ze je sama nestala vo svojich nazoroch a lahko ovplyvnitelna, nema ani kusok pokory
z maminusky naopak (podla mojho nazoru) hovori skusenost, zivotna mudrost a pokora....nehra sa na moralistu ani sudcu, snazi sa o pragmaticky pohlad na vec
boha tu radsej neriesme, nie vsetci su veriaci a okrem toho mnohi otrodoxni veriaci s prave najvacsi pokrytci. cely problem, co tu mitomito opisala je jej subjektivne stanovisko, pokial si pozorne citala. podla mna meni dost casto nazory a jej pribeh ma dost velke trhliny. mne osobne sa nepaci ako sa vyjadruje, to je moj nazor. takze nesudme. ja som tu raz napisala, ze si svoju sestru vazim, a ak by aj urobila hlupost, takto by som to neriesila. a ze ak mitomito tvrdi ze bola jej vzor a zrazu vytvorit temu je mi zo svojej sestry nanic, toto sa ti zda moralne?
v kazdom pripade si vobec nepochopila o co manimuske islo
a osobne si myslim, ze je lepsie sa pozopravat so svojou sestrou normalne (podla mna jej sestra sa rozpravat nechc prave preto, ze vie, ze ju cakaju len nadavky, odsudenie a nepochopenie) ako si vybijat zlost alibisticky na nete
tu neslo ani o to, ze sestra ma problem, chcem jej ho pomoct riesit, chcem jej prehovorit do duse, poradte ako na to...tu islo o verejne odsudenie a cakanie pochopenia diskutujucich, co sa vo vacsine pripadov nedostavilo
a stale dokola...je to problem jej sestry, nie jej. pochopila by som, keby riesila nejaky svoj manzelsky problem napriklad, ale v tomto len samotni akteri vedia, ako sa veci maju
mircalla dakujem , nevedela som to akosi vyjadriť slovami - to ži a nechaj žiť , preto som splietala o slobode. Ide o to že každý z nás má právo žiť podla svojich predstáv ale si aj niesť za to následky. U nás vo vchode je dievčinka, ktorá je potetovaná , má naušnicu v nose a je predmetom neustálych rozhovorov milých tetušiek susediek. Má osemnásť a chodí mi k malej keď pracujem alebo som mimo domu. Okrem toho viem že je lesba, sama mi to povedala.
Mne však stačí to že je milá , malá ju má nesmierne rada a okrem toho že sa postará o malu , vždy mi aj požehlí a nikdy za to nič nechce.
Nuž keby som ju mala hodnotiť podla priemernej bežnej slovenskej mienky - tak teda asi ani za prach bytu ju nepustím 😀
no pekná hrubka že prach - opravujuem na prah
no s mojou segrou sa obcash pohadame, obcas urobi hlupost, obcas aj ja....ale mam ju rada a beriem na vedomie, ze sa slobodne rozhoduje. kebyze urobi nieco ozaj neakceptovatelne, tak sa s nou snazim o tom porozpravat, ale do zivota jej inak nefusujem....zije ako najlepsie vie, tiez je rozvedena a mala problemy v manzelstve.
na mna sa partner pocas tehotenstva vykaslal, a asi by mi nerobilo dobre, keby ma nebodaj odsudzovala, rozpravala mi, co na to okolie a podobne, ze som si zle vybrala atd. naopak mi pomohla.
a nepise zakladatelka o sebe nahodou... ??? a hra to na sestru...
digysa to vystihla presne jako keby ma poznala celý život... ´´Dievcata, a nenapadlo vas, ze mitomito sa tu chcela vyrozpravat a "obrazne" vynadat svojej sestre a povedat si tu na MK, co sa asi neodvazi povedat? Bol to jej pociatocny vybuch....a ked sa tu o tom porozprava, mozno pristupi k veciam inak...´´
mircalla nemením názory ale opisujem to tak, ako sa to momentálne vyvýja, podľa situácie a podľa mojich momentálnych pocitov... ale svoj názor som nezmenila na sestrinho nového frajera, ani na manžela, len mám strach aby to nedopadlo ako s mojou mamkou, najstraršou a prostrednou sestrou, viem že by som sa nemala trápiť kvôli iným, ale ked to ide na mna z každej strany nedá sa sklopiť hlavu, zapchať uši, vypnúť rozum a zastaviť srdce...
mixka nič v zlom, ale asi si to bud nepochopila alebo neprečítala do konca... môj muž by kvôli mne skočil aj z mosta len aby som bola šťasná ale to myslím obrazne a nikdy by som to od neho nečakala... vysvetľujem to pre niektoré, ktoré moje slová berú až príliš doslovne...
maminuska možnože ani za prach 😀 bez urážky
Tak aspon niekto pochopil tu uslachtilu myslienku......
@mircalla 😉 ak si myslis, ze ja sa snazim mitomito zastavat, tak si na omyle....ja sa ju snazim pochopit.
Ja som bola v "podobnej" situacii, ako mitomito a tym slovom "podobny" chcem povedat, ze moja situacia bola o 10krat horsia a komplikovanejsia.... Osobne by som ju tu na konovi neriesila, ale prezradim, ze veci sa dali do normalu asi po 2-och rokoch, kedy si sestra "ciastocne" priznala, ze urobila hlupost.
Preto som aj pisala, ze mitomito toho vela nevyriesi sama... Ja osobne som vela komunikovala so sestrou cez email a to nam pomohlo. Ked sa clovek nevie vyjadrit priamo, tak papier (teraz uz pocitac) je druha alternativa.
ja si uz radsej nemyslim vobec nic.....
@mitomito
sestra spávala s manželom svojej staršej sestry ,tiež sa stáva,no..nič príjemné
alebo jedna maminka prišla na to,že jej matka spáva s jej manželom ,aj sa rozviedli,..atd,atd.. 😖
beriem späť,kukám že aký starý príspevok,pomoooc aka som slepá

Niekto sa tu pytal, co je moranle...
Moralku nam dal Boh a jeho 10 bozich prikazani... Staci si len zopakovat a hned budete mat zaklady z moralky 😉
Dievcata, a nenapadlo vas, ze mitomito sa tu chcela vyrozpravat a "obrazne" vynadat svojej sestre a povedat si tu na MK, co sa asi neodvazi povedat? Bol to jej pociatocny vybuch....a ked sa tu o tom porozprava, mozno pristupi k veciam inak...
Myslite, ze svoju sestru nenavidi??? Mne sa zda, ze mitomito ma najvacsi strach, ze jej sestra ide z BLATA do KALUZE. Chodi este z vacsim hajzlom, nez je ten, co mala za muza.... A kto jej to ma do oci povedat? Suseda od plota, alebo kamaratka na diskoteke?
Co sa tyka tvojej rodiny, matky, manzela a druhej sestry....to su asi dodatocne veci, co ta trapia....a pomaly vychadzaju na povrch. ☹ Mas to tazke dievca...ale v tejto chvili by som ozaj skor pracovala na vlastnom vztahu, nez na sestrinom.
@maminuska ludia, ktorym vobec nezalezi na tom, co si mysli okolie a spolocnost o ich: spravani, zivote, cinoch...su podla mna ti najhorsi ludia. Nemaju ziadne hranice... (ani vrahovi nezalezi na tom, co si o nom pomyslia, ked zabije) Ale v podstate su to pokritci, lebo kazdemu zalezi na tom, co sa o nom hovori..kazdy ma urcitu mieru.