icon

Sestre našli nádor s metastázami

30. júl 2023

Mojej sestre našli 2 veľké nádory s metastázami na pľúcach. Všetci sa snažíme jej pomáhať, ale ona už 3 týždne takmer vkuse plače. Chcela by som jej veľmi pomôcť, ale neviem ako. Viete o nejakých príbehoch z okolia kde sa podarilo ľuďom vyliečiť aj s takýmto problémom? Poznačilo to celú našu rodinu.

Strana
z3
jaandorka
24. okt 2024

@vedorka prosím ťa pošli meno MUDr aj mne do správy išla som do nemocnice s bolesťami krížov a zistili mi metastázy na chrbtici

zara1357
24. okt 2024

Žiaľ poznám iba opačný koniec z širšej rodiny.
Skúste so sestrou využiť čas a prežite spolu všetko čo ste odkladali...

11bodka11
24. okt 2024

Moja svagrina mala rakovinu prsnika s metastazami na pečeni(cize 4.stadium). Vyliecila sa. Uz cca 7v okov je zdrava, chodi do prace

kejty1001
14. aug 2025
@vedorka

Zazraky sa deju, musi verit. ❤️ Môj otec mal vela nadorov, jeden obrovský na creve, dalsie v mechure a uz je tomu 8 rokov, co je "cisty" Napíšem ti starsie informácie co som vtedy nasla: Su lekari, ktori vyberaju aj metastazy... Je to tazka robota, vela Dr do toho ist nechce. Jeden bol v BB, ale meno neviem. A citala som vtedy, ze su lieky, co zabranuju tvorbe metastaz: Avastin. Je to uz davno, mozno sa nieco zmenilo... Ak chces meno dobreho Dr na vybratie nadoru, posli mi IP, mojmu otcovi vybral velky nador a dobre, bol ako grapefruit....

@vedorka ahoj mame tiez taky problem mamička ma na vaječniku a ma aj metastazy na podbrušnice potrebovala by som kontakt na doktora z BB ak možesš nam pomôct dakujem

vedorka
15. aug 2025
@kejty1001

@vedorka ahoj mame tiez taky problem mamička ma na vaječniku a ma aj metastazy na podbrušnice potrebovala by som kontakt na doktora z BB ak možesš nam pomôct dakujem

@kejty1001 toho z BB meno uz neviem, ale v PB je este jeden super Dr. Posli ss ak chces meno

soldi
15. aug 2025
@vedorka

@kejty1001 toho z BB meno uz neviem, ale v PB je este jeden super Dr. Posli ss ak chces meno

@vedorka napis aj mne prosim. tiez som z pb

zuzanka.zuzu
15. aug 2025

autorka, o tie metastázy sa neobávaj, viem že sa toho každý zľakne, ale ako aj tu už bolo spomenuté, vedia sa zmenšiť alebo úplne zmiznúť 💪 a nech okamžite začne normálne jesť lebo jej telo bude potrebovať silu a energiu na boj s chorobou

maialeo
7. sep 2025
@leniel

tym ze neje si robi strasne zle... musi jest, prijimat kalorie, telo musi mat energiu..

@leniel tym ze neje si robi zle? Pocula si uz o hladovkach Dr. Valucha? Prosim ta, nedristaj.

Strana
z3