Sex ako trest
ahojte potrebujem poradiť....Som v situácii z ktorej som už zúfalá ☹ , sex s manželom je pre mňa des. Manžel nemá výdrž po pár minútach sa hneď spraví a ja nervózna si už pomaly ťahám kožu z tváre, orgazmus mám pri ňom asi raz alebo dvakrát za rok. Už mi je fakt z toho do plaču aj sa o tom rozprávame chcel si kúpiť nejaké tabletky ale tým ja neverím a vysoliť toľko peňazí zbytočne sa mi zdá o držku. Niekedy myslievam na neveru ale brzdia ma moje dve deti ( 3 roky a 1rok) a asi by som to ani ja nezvládla. Mám ho rada ale nebaví ma sex s ním keď presne viem ako to dopadne. A už keď mi povie že už je hneď ma prejde chuť aby ma dorobil prstami. Vždy je to o tom istom. A ešte je tu ďalší pre mňa nevysvetliteľný problém pri sexe odzadu do vagíny pocítim silný tlak a bolesť vystreľujúcu do zadku má s tým niektorá skúsenosť??? 😒
@nicol1905 otázka je, či to manžela úprimne trápi a zaujíma, ale to berie tak, že si mala rovnako času ako on a teda tvoj problém, že si nestihla 😅
Veď nech sa najprv postará on o teba a potom o seba... Prípadne nech teda ešte dá druhé kolo... Poobzerať sa v sexshope, existujú na to myslím nejaké pomôcky, tuším také krúžky, alebo skúsiť kondóm... Vysadni ty navrch a reguluj rýchlosť a intenzitu tak, aby sa nerobil...
A ešte jedna podstatná vec - vždy to bolo takto, alebo je to zmena?
Čo sa týka tvojej bolesti - možno ti len fyzicky nepasuje zakrivenie či veľkosť jeho penisu... Tiež otázka, či to tak bolo vždy?
@nicol1905 Inak tie tabletky fungujú, kupovala som ich pre otca v zahraničí, kde boli oveľa lacnejšie. 😀 Ale može mať tvoj manžel aj nejaký zdravotný problém, takže aj to treba poriešiť, plus ten kondom može pomocť, prípadne nejaké pomocky aj pre teba, aby si mala vačší požitok.
@nicol1905 mozes mat obratenu maternicu. obvykle byva zalozena dopredu, ale niektore zeny ju maju zalozenu dozadu a tam moze byt v niektorých polohách potom problem, ze to boli, lebo to natahuje svaly, ktoru maternicu drzia, pre ne neprirodzenym smerom.
pozri Google.
u manzela - existuju aj gely na znecitlivenie. treba vyskusat (najlepsie na kusocku na zaciatok, aby nemal nahodou alergiu). alebo teda obratit postup - najprv ty, potom on.
@nicol1905 a to tak bolo aj predtym, ci je to novinka?
@nicol1905 a načo robis matrac? Však to nerob,jednoduché.....aký problém? Ach jaaaaj,za "problemy"
tiez si myslim ze to moze byt skor problem muzi by to tiez mali vediet ovladat teda moj to urcite vie kedze vzdy caka najprv na mna.ked uz citi ze to ide nech prestane a zmente polohu.tie tabletky no neviem mne to pride dost nebezpecne.mna tiez niekedy boli ako keby vajecniky ale staci ze sa dam nizsie ci vyssie a prestane to.
a nepisala si ako casto ,,to " robíte, ak je to raz za 2 týždne tak ani nie je divne, že sa hned urobí...moj napr. zvykne povedat ak sme dlho spolu neboli ( herpes, choroba...), aby som mu spravila predtým fajku, že by sa hned urobil a potom je to ok...
Ja neviem zeny.... To akoze fakt to dokazete taketo veci rozoberat? O niekom , bez neho? V prvom rade sa o takychto veciach rozpravaj s partnerom...
@petronela919 presne toto aj mne napadlo, že pokiaľ je sex len raz za čas tak niet sa čo čudovať, keď krátko vydrží. Ale pokiaĺ by sex bol pravidelný tak chlap vydrží dlhšie.
@clodika22 ved to... to by skor bolo divne ak by po dlhom case bez toho vydržal aj pol hodiny až vtedy by som ho upodozrievala 😉
a co tak dat si hned druhe cislo? to vydrzi dlhsie nie? u nas je prve cislo tiez zvacsa kratke..pri drobcoch sa neda sexovat pravidelne a casto..ale druhe cislo si uz uzijem i ja 🙂
@nicol1905 mate dve deti a muz Ta nevie uspokojit,nevie sa ovladat pri sexe ako muz...pride mi to ako kedysi v zaciatkoch s mojim,tiez bol ihned...ale rokmi sa to upravilo,preto mi to nejde do hlavy,nie je nahodou taky sebec ze mysli len na seba??ak nie,mozno ma naozaj nejaky zdrav problem,ked nevie mysliet pocas toho aj na nieco ine,teda aby Ta pockal kym budes Ty...
Ja viem, že niektoré veci sa blbo hovoria, ale budeš mu musieť narovinu.
Rozumiete si v iných veciach? Aký je manžel/otec....?
existuju kondomy ktore maju vnutri znecilivujuci gel a zvonku klasicky lubrikant. to by mohlo pomoct, durex take vyraba, ale priznam sa neskusala som.
otazka naozaj je ako to bolo predtym. navrhujem ine aktivity... nech ta najprv uspokoji (oralne, pomockou, prstami ... to je jedno) a potom sa vrhnite na sex. alebo ak nepotrebuje dlhe prestavky tak ho najprv rychlo sprav hosi aj len rukou a potom sa milujte, to by malo jeho vydrzi tiez pomoct.
no naozaj to moze byt zdravotny problem ale viem si predstavit jeho volu ist k lekarovi. muzi...
ad poloha od zadu, skus namiesto opierania sa o vystrete ruky dat sa na lakte. ja som zistila ze potrebujem byt tiez trosku nizsie ako na uplne vystretych rukach lebo inak to nie je prijemne (staci u mna osobne aj malo napriklad klacat na vankusi alebo niecom co je aspon o par centi vyssie ako uroven na ktorej mam dlane)
Nech si da nejaky alkohol predtym,to mnohym uz pomohlo.Alkohol otupuje zmysli. Raz za cas samoska,nie denne 😀
Keby moj cakal na moj orgazmus tak asi vybuchne :D a to nie je taky rychly skratka problem je vo mne dakedy som si preto trhala vlasy od zufalstva ale tak som sa docitala ze po porodoch alebo po tridsiatke sa to upravi tak pockame :D nic si z toho uz nerobim zbytocne sa pre to trapis uplne zbytocne su aj podstatnejsie veci
Boze sory ale ries di to snim a nie tu koho zaujimaju take veci tu
Ten pocot zozadu to znamena ze ti v tej polohe tlaci na krcok maternice.... a ja tuto situacou ppznam velmi dobre. Vzdy to riesime tak ze najprv je mne urobene dobre a az potom sex
Dakujem za rady no sexujeme skoro kazdy den my sme sa o tom aj rozpravali trapi to aj jeho lebo si mysli ze nieje dost dobry a trpi hlavne jeho muzske ego.... Hanbi sa ist k urologovi no co uz teraz v poslednej dobe sa to trosicku zmenilo k lepsiemu. A ako otec aj manzel je fajn je sice pracovne vytazeny ale stara sa o nas perfektne... Dakujem
@charity moj tiez nevydrzi nejak dlho...on sa rychlo nabudi...ale vsetko sa da zosuladit, ked sa chce 🙂 zena tiez nechodi k dr s tym, ze jej to trva dlho 🙂
Inak, ak ma niekedy v sebe kusok alkoholu, tak to fakt ucinkuje 🙂

@nicol1905 nech použije kondóm, penis nebude taký citlivý. Môže však ísť aj o poruchu - predčasná ejakulácia, mal by navštíviť urológa.
Tvoj problém- môže tam byť nejaká prekážka/myóm...., navštív gynekológa alebo to nerobte odzadu....pri norm. polohe problémy nemáš?