Sex po 11 rokoch manželstva a zúfalstvo manžela
Neviem, či je to "rodinný problém", ale u mňa je to asi takto. Dve deti, máme dobré finančné zamestnania... a sex? Tak napríklad minulý rok (2014) to viem presne... február 1x, december 1x... už mi to ide riadne na hlavu. Niekedy mám riadnu depku z toho.. Keď začnem na tému sex s manželkou, tak aj rýchlo prestanem, lebo jej pohlaď stačí a viem, že sa nemieni o tom baviť. Už fakt neviem, čo mám robiť. Chcela byt v inom meste, kúpil som a presťahovali sme sa. Myslel som si, že to pomôže ale nič sa nezmenilo. Fakt už neviem čo mám robiť...ľúbim ju, aj svoje deti...keby neboli, asi by som pri takomto stave utiekol alebo skončil na psychiatrii, ale deti ma ako tak držia nad vodou. Problém je aj v tom, že sa nechce o sexe baviť. Skúsil som kúpiť aj pekné prádlo-vyhodené peniaze...Už som v koncoch.
@oktobermimi nie nemá, to by som vedel...v domácnosti pomáham, štandartný manžel...keď tu čítam ako majú ženy problém, že sa milujú s manželom iba 2-3x do týždňa tak mi je do plaču...a fakt si niekedy riadne povzdychnem ako som dopadol :(
A čo ti máme nato napísať, keď máme info len od teba, kde je samozrejme všetko ok? Tak si to zober logicky, keď nieje chorá a sex je taký super, prečo ho žena nechce? Buď je totálne vyčerpaná z kolotoča okolo deti, práce domácnosti.... alebo ju vôbec nepriťahuješ až sa jej hnusiš.
@adrian7 ... ☹ príčina musí byť niekde... inde... ☹ a možno už ta ma len ako "spolu bývajúceho " a stroj na peniaze..
keď je frigidná (bol si dobrý len na urobenie JEJ detí) a ak máš dobrý príjem, nájdi si bokovku, užiješ si na zásadne inej úrovni - máš právo žiť si svoj život! Pravda, normálny muž si nepôjde pýtať rady sem na MK 😀
@adrian a koľko ste spolu?aký máte vek?nemá prechod?lebo vtedy zvyknú ženy byť takéto,odpor majú k sexu,snaž sa v každom prípade byť ohladuplný a plný súcitu voči nej a najmä jej pomáhať to prekonať ,nebude to náhodou aj možno teoreticky tým,že možno si pribral/alebo nejak zmenil svoh vzhlad ?možno má odpor,voči sexu,vždy bola taká?odkedy je taká,čo sa stalO?ublížil si jej nejako ?nechýba jej to ?si k nej nežný a jemný primerane ???nie si voči nej hrubý ?a nejaké iné intimnosti máte vôbec?trošku keby si rozvil tvoj uvodny prispevok,lebo nám je to teraz ťažko definovať,ale nič ako otvorená komunikácia ti nemôžeme poradiť,velľa trpezlivosti ,nehy a tolerancie,aj môj chlapec je už zufaly zo mna,kvôli sexu,ale tak ja mám zdravotné problémy zase :/
.alebo má nejaké urologické problémy,alebo gynekologické,v prvom rade by ste mali o tom podebatovať .napríklad,ani ja s mojím priateľom nemáme sex aj pár mesiacov dakedy,lebo ja nemôžem:(a on môže aj niekolkokrat do dna,ale láska prekoná všetkonie ?
A nepodvadza ta?skús sa jej opýtať či fakt nemá zdravie.problémy niekedy o tom nemusíš ani vedieť.držím palce
@silvijam asi máš pravdu...no neviem, ale hnusný nie som, zase dávam si trošku na seba pozor, aj kvôli práci, alkohol vobec nepijem, lebo mi nikdy nechutil, športujem aby som postavu akú takú...ja viem, že je ťažké niečo na to povedať alebo si urobiť názor... ale trošku to skúsim aj inak... bol som pracovne v ďalekom zahraničí a po siedmych mesiacoch som prišiel domov nažhavený ako nám bude večer v posteli super a dopadlo to tak ako asi tušíš... raketové útoky ma toľko nevyviedli z miery ako toto
Co tak navstivit nejaku poradnu? Co mi tu uz poradime? Ona nema take svoje dni, ze by mala chut? Mozno pomozu lieky.
Tam nepôjde len o sex, ale čo za tým je, to musíš zistiť ty, my tu do vášho vzťahu nevidíme 😉 Vnímaj problém komplexnejšie, skús sa zamyslieť nad tým, kedy nastal "problém", v akom období to bolo, či neboli vtedy nejaké vzťahové, zdravotné problémy, či si si niečo nevšimol..... A hlavne sa snaž komunikovať, komunikácia je základ každého vzťahu. A vnímaj aj to, čo nie je vypovedané, lebo to mužom často uniká 😉
Pozri chut na sex sa strati len vtedy, ked sa ti ten druhy zhnusi nejakym sposobom, bud si nieco urobil, povedal, co sa jej tak vrylo do pamate, ze proste to nemoze prekonat, ale to ty musis vediet, alebo je proste tak unavena, ze nevladze, ale skor to prve, skus si spomenut na nieco co sa mozno stalo...... u teba, alebo mozno aj u nej.
Chcelo by to foto Adrian, mozno si tu najdes aj bokovku 🙂 a nemyslim to v zlom 🙂
pises, ze jej pomahas, a potom ze si bol pracovne 7 mesiacov prec. Vtedy si jej asi nepomahal, ona mozno unavena a ty si prides a hned ju tahas do postele. Ale aj tak si myslim, ze u vas sa proste nieco stalo, nejakym sposobom city ochladli a preto ste tam kde ste. Lebo logicky sex je fajn, tak preco ho nechce? Mala z neho vobec nieco? Nepodvadzal si ju? Nekritizoval si ju? a pod.
Osobne si myslím, ze je tam tretia osoba, inac by sa snažila aspon vysvetlit, dva x za rok? Ved si to spoj 7m prec, a nic? Nevidím svoju lásku tak dlho ....tu mi to je jasné, zeny maju ked su vyčerpané mensiu chuť na sex, ale 2 x za rok ani únava nevysvetluje, každá ma svoje potreby, ked ju to netrápí, nepovedala dovod, iba zazera, steka...lubi ineho bohuzial
@adrian7 ak berie hormonálnu antikoncepciu, môže to u nej stlmiť potrebu sexu. Ženy potrebujú súzvuk aj po duševnej stránke. Viete spolu porozprávať, urobiť si pekný večer? Dokážeš jej prejaviť lásku, povedať jej niečo milé? Ste spolu naladení aj po duševnej stránke na rovnakú vlnovú dĺžku? Neublížil si jej niekedy nechtiac slovne nejakou hlúpou poznámkou napr. o jej postave, o jej povahe, správaní?
Skúste sa spolu rozprávať, o hocičom, skúste nahlas vyslovovať svoje myšlienky, pocity, skús najprv ty, ak ona nechce, choďte spolu niekam von a skúste si byť blízki ako partneri...
@adrian7 su aj take zeny, ktore maju chut na sex tak malo. niektorym sex ani nechyba. je takych sice malo, ale su. ale ked to predtym bolo ine, tak nieco sa muselo stat, co to zmenilo
Bože baby on tu píše 2 x za rok, ked sa jej opyta na dovod tak nepovie, iba sa háda, ved ked by ju trápilo, resp.keby vedela ze sa jej malo věnuje, ze jej nieco povedal, ze ma zdravotne problemi, ma na to ústa...a myslim ze po siedmich mesiacoch celibátu by každej bolo suma fuk co mi povedal ci nepovedal, každá by po nom skočila, lebo telo ma svoje potreby....
Ked tu píše baba, ze chlap so mnou nespí, vsetky jej píšete, ze ma inu, ked tu napise chlap tak zena je chúda, lebo muz nevidí do jej hlavy co sa milostpani stalo, viem si predstavit ake ťažké to musíš mať kazdy vecer vedla nej lezat...ps. ak berie hormonalnu antiko co nepředpokládám ked s tebou nespí, moze byt z toho, ak ju vsak berie nadalej asi ma na to dovod, a ty to nie si...ozaj mi je to luto
@adrian7 je tu viac podobných tém, nie si s týmto problémom sám:
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/manzelka-nema-chut-na-sex/
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/ziadny-sex-po-narodeni-dietata-2/

@adrian7 ahoj a nemá dáky zdr. problém a nechce ti povedať?...