Sex s ex
Rozisla som sa s priatelom. V kuse sme sa hadali,mali sme rozdielny pohlad na zivot,zodpovednost, nase dni boli plne hadok a nedovery. V sexe nam to ale super klapalo a doslova to bolo cosi uzasne. Po rozchode mi napisal sms,ze by ma nechcel ako milenku stratit,ze aj ked uz nic viac spolu mat nebudeme, lebo to nema cenu,tak ze by chcel,aby sme sa stretavali ako milenci,proste cisto za ucelom sexu a nic viac. Samozrejme,ze vernost bude podmienkou a ak sa niekto z nas zalubi,tak proste to skoncime a pojdeme za inym partnerom. Aky na to mate nazor? Da sa tak fungovat?Zazila ste niektora nieco take?
@esther03 ja len sex s dobrym ex moja 😀 , nie s kazdym zas...som verna
@lunapark1234 akoze s tebou ze by si raz vrzol? no to pochybujem. normalny chlap nema potrebu pichat devky. a este sa popripade nechat niecim obdarovat 😅
@mawka hehe jasne moja oni ti poriadni tuzia len po takych rozumnych sovach ako ste vy na konovi 😀 , tri stvrtiny bez muzov a na antidepresivach. Keby ste si fajne vrzli s exakmi,hned by sa vam zit chcelo a nesmrdeli by ste starou laskou co z vas citit,cim si odplasite kazdeho noveho chlapa
@lunapark1234 😀 😀 😀 😀 😀 ides, dievca. si neskutocne zabavna 😀 😀 😀 to je tak, ked si myslis, ze mas pi*u zo zlata, ale pritom v hlave nasrate. no jo 😀
@sibalka21 ty jedina si mi tu rozumne poradila, vidno,ze zijes stastny zivot. Dik.
@mawka ty a co z toho, ked mas v hlave encyklopediu,pi..u zarastenu a smoklis doma do vankusa,ze mas depky. Ne?
@lunapark1234 😀 😀 😀 😀 😀 help! 😀 😀 😀 😀
vzorka dnesnej mladeze 😀
@mawka Jak vies,ze som mladez? Co ak mam 40??
Tak jak si ženy vybírají jen z parchantů a sráčů,
tak i já pro jednu podobnou ženu pláču,
stále snažím se přestat,ale marně,
i přestože jsme od sebe už nejmíň celý století,
já vážně nevím netuším a nemám ponětí,
co mě k ní táhne snažím se přestat, ale marně
Nikdo z nás neví,co vlastně chcem,
ženský svět zůstává nepochopen.
Já mám rád sex se svojí ex a tak dále
a chci to stále a stále
Sex se svojí ex,
je ta jediná věc, který já neodolám
už to znáááám
už to znám.
Ženy si vybírají grázly,to už je známý a my
sympaťáci s dobrým srdcem zůstáváme sami,
stále snažím se přestat,ale marně
a tak se topím a klesám, sám se sebou se hádám,
když myslím pouze hlavou, vím,že nejsi tou pravou
jenže stále chtěl bych tě vídat nahou.
Nikdo z nás neví, co vlastně chcem
ženský svět zůstává nepochopen.
a chci to stále a stále.
Sex se svojí ex, je ta jediná věc,
který já neodolám.
už to znááám.
Jéé Jéééé.
už to znááám.
chci to stále a stále
který já neodolám,
sex se svojí ex a tak dále
chci to stále a stále
který já neodolám,
už to znááám.
Už to znám.
@lunapark1234 ak mas 40, tak je to este smutnejsie.....
Děvku sem si pozval do svojí všivý postele.
Abych na ní měl štíp sem kasu v kostele.
Pak nám bylo spolu fajn dávala a já jsem bral.
Přidala pár nemocí abych na ní vzpomínal.
Děvky ty to znaj.
Sotva daj když jsou kapsy prázdný.
Děvky ty to znaj.
Sotva daj když jsou kapsy prázdný,
děvky ty to znaj
Já nebudu v zemi hnít dám si flašku poslední
Krysy přijdou na funus sežrat mě než se rozední
Vůbec mě to nesere že nejdu do nebe
Dík já nechci věčně lízat svatý prdele
Děvky ty to znaj.
Děvky ty to znaj.
Sotva daj když jsou kapsy prázdný,
děvky ty to znaj.
Vůbec mě to nesere že nejdu do nebe.
Dík já nechci věčně lízat svatý prdele.
Děvky ty to znaj.
Děvky ty to znaj.
@mawka este ze nie som devka a s ex idem z cistej lasky zadarmo. To mam recht tam hore...tvoj ex ta nechal pre inu?Ze pocuvas take skarede pesnicky..
@lunapark1234 takze sme mali pravdu, ze si do neho stale rachnuta a on to akurat fajnovo vyuzil. zbavil sa ta ako partnerky, ale sukat ta bude a bohvie koho dalsieho. fuha a ty mas este z toho dobry pocit...
@mawka chlapec si to proste vie zariadit, no..... ja by som chcela byt mucha na stene, az to bude vypravat kamosom.....
@esther03 zajtra robim gulas, v pondelok sa kupuje v grile, v utorok spravim rybu, v stredu a na stvrtok rizoto, patek nieco sladke, sobota nedela nejake maso a pondelok nevim a ficim domoooov... posledny tyzden, uz mam u riti. uz vidim len ten dalsi pondelok, deti moje a moj sexy mozog a prestane existovat svet 😀 😀 😀 bude cesta raaaaaaaaaaaaaajem 😀
@mawka ty si opatrovatelka v Rakusku???
@lunapark1234 nie. preco?
@lunapark1234 tiez by ma zaujimalo, preco ta to zaujima. Ty co robis, okrem toho, ze mas neskutocne vela neskutocne dobreho sexu?
😀
@lunapark1234 chlap,ktory by ťa bol býval ľúbil,by ti takúto ch*jovinu nikdy nenavrhol! Jednoducho ťa používal a zaobalil to do vzťahu,v skutočnosti si bola pre neho bezplatná rohoz. Ak má svoje potreby,ok,nech si za ne zaplatí,dnes totiž nič nie je zadarmo. On však veľmi správne vykalkuloval,ze žiadna normálna žena by mu dlhodobo nedávala zadara,tak jasné,ze ťa oslovil. Otázka je,co z toho budeš mať ty? Bohapusty sex? Dosť malo teda. Alebo Si tak sexuálne nastavená,ze nevieš bez toho žiť a budeš naďalej poskytovať služby zadara?
@katarinapekna nevie bez toho zit, lebo ina by bola "namrzena zenska ako niektore tu na MK"....... 😀

@mawka kks tak chlapec je sikovny takto to pekne vymysliet aj potesenie aj plna penazenka 😀