icon

Sex s manželom mojej sestry

sokoliarka
24. sep 2014

Ahojte baby.Dostala som sa do velkej a neprijemnej situacii..A neviem ako z toho vonku.Byvam zo sestrou a jej manzelom .Zo sestrou mam super vztah a mam ju velmi rada vzdy sme si vsetko hovorili a hovorime.Jedneho dna spoznala svojho manzela a vela sme sa o nom rozpravali, zdal sa mi dokonaly aspon z jej rozpravania.Vzdy som tuzila po chlapovy akeho nasla ona.Jedneho dna ked sestra bola na nocnej , prisiel jej manzel domov v nalade.. Nebol velmi opyty a neslusny, dlho sme sa rozpravali a ani sama neviem, skoncili sme v posteli.Obaja sme to olutovali,ale ako sa zda jemu to az tak luto nebolo,Od vtedy somnou spava a neviem ako povedat nie.. Vravy ak neurobim to alebo to, tak povie mojej sestre ze som ho zviedla.Rodina by ma zavrhnlaa moja sestra by mi to nikdy neodpustila..Chcela som ist do vlastneho ale nemam stabilnu pracu a sama by som to nezvladla utiahnut.Ma ma vhrsti a ja neviem ako z toho von.. Ak ked pojdem prec tak budem musiet prist ked je sestra na nocnej, pretoze vravel ze si spravil video a ze ho posle celej nasej rodine , znici mi zivot..Minuli mesiac som sa snim vyspala hadam kazdy druhy den a vzdy bez ochrany , zacala som brat tabletky aj ked nemam priatela.Jedine riesenie by bolo odist do zahranicia ale nemam ku komu, co mam robit? Mam sa sestre priznat ze pravidelne spavam s jej manzelom ?Znicit jej manzelstvo, ked tomu chrapunovy to je uplne jedno? Prosim pomozte co mam robit uz to dalej nezvladam som z toho psychycky vycerpana a nevladzem uz robit sluzku,a ublizovat svojej sestre .Nedokazem sa jej pozriet do oci..Uz nikdy((

ellabella22
24. sep 2014

@sokoliarka rataj s tym, ze sestru stratis...keby som bola tvoja sestra, tak ti aj naplujem do tvare 😠

maminka11
24. sep 2014

@sokoliarka nevyjadrujem sa k tvojmu pomeru, je to nechutne, ale pracu s ubytovanim najdes v tatrach hocikde, zo dna na den, staci si len zavolat a dohodnut, vyriesi sa problem, ktory si sposobila svojou nerozvaznostou
https://www.google.sk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&...
alebo
http://www.careerjet.sk/volne-miesta-vysoke-tat...

marselinm
24. sep 2014

@maminka11 dobre 😀 kto hlada ten najde a nie len vyhovorky

stano4000
24. sep 2014

DAVAJTE SI POZOR NA PRISPIEVANIE DO PODOBNYCH DISKUSII!!!

Vytiahnu z vas informacie ze sa stalo nieco podobne u vas, s vami, vo vasej rodine a pojdu po vasej identite a budu vas vydierat!!!!!

bonaqa2013
24. sep 2014

@stano4000 vlastná skúsenosť?

bonaqa2013
24. sep 2014

@sokoliarka no jasné príď, nech vidím tu trúbu čo to napísala. napíš kedy prídeš, bude čakať na teba celá ulica...

zvolsiinylogin
24. sep 2014

@sokoliarka no co...nech povie.....tak ci tak nemas ty co stratit, len ziskat.......bude sa o tom samozrejme v rodine hovorit, ale k tomu by doslo tak ci tak....obdivujem ta, ze to dokazes tiahnut,,,nepises, ci maju deti....nechaj to na svojej sestre,nech to riesi ona, a ty konecne budes z toho vonku....no, na neuverenie, fakt, skor namet na uchylny roman...

huskygirl
Odpoveď bola odstránená
zvolsiinylogin
24. sep 2014

@sokoliarka tvoj jeden brat studuje, spytaj sa jeho, mozno vie o nejakom lacnom ubytovani....a ak je na srednej, chod byvat kde on, k jednemju z rodicov alebo ku starkovcom...je to na tebe....

sisaha
24. sep 2014

Ale, ale, dievčatá... v iných témach uveríte všetkému a keď 19 ročné dievča chce radu, tak sa do nej pustíte? Predpokladajme, že príbeh je reálny... Koľko úchylných manželov, partnerov žije vo vašich rodinách a neviete o tom? Neustále riešite gramatiku, inde a pri iných ju prehliadate.. Samozrejme, že spravila osudovu chybu, ked mu to dovolila..No ja si nemyslim, ze by mal akekolvek video, iba vydiera, lebo vie, že nema kam ist.

digysa
24. sep 2014

Dajme tomu, ze je toto pravdivy pribeh..........

Toto je strateny pripad, sestra strati muza tak-ci tak. Hadam by ste nechali vlastnu sestru zit s clovekom, ktory "nepriamo" s vyhrazanim znasilnuje vasu sestru......???

Jedina vec, ako sa da toto vsetko napravit je DOKAZ. Akykolvek- nahrat si na telefon konverzaciu, kde slecna evidentne odmieta poskytovat radovanky svagrovi a ten sa jej automaticky zacne vyhrazat.
Treba s tym skoncit a to hned.

Ten chlap nie je hoden svojej zeny a rodiny. Uz len tym, ze sa vyhraza, ze dievca strati sestru a pride o rodinu je jasne, ze jemu asi nebud vadit, ze aj ON strati rodinu, manzelku a deti..... Obaja maju co stratit.

radanna11
24. sep 2014

@sokoliarka.... stare zakomplexovane babizne??? aty si potom co? ani nechci pocut co by som ti napisala... ja mam 20 rokov nemusim byt ani stara babizna a zda sa mi to najvacsia nechutnost na svete...ako mozes toto robit??? vlastnej sestre....boze postav sa pred.zrkadlo a.pluj nan to ti radim ja 🙂

gabrielaslivkova
24. sep 2014

Ak ťa švagor zneužíva, údaj ho na políciu, potom to je znásilnenie. Ak je to z tvojej strany dobrovoľne, tak ťa nemôže vydierať. Ak vieš sexovať, si dospelá žena. Ak si dospelá, postav sa k svojmu problému zodpovedne, povedz to sestre a znášaj následky. Máš 19, niektoré ženy žijú samostatne od svojich 16. rokov a v pohode to zvládajú.

barbara088
24. sep 2014

ja som od 17 som prec z domu a to som bola este tehotna,vsetko sa da.nebudem ti tu nadavat,ale naco beres tie tabletky ked nechces snim spat???pokial ta nuti je to znasilnenie...treba chranit seba ale aj sestru od takeho hajzla....

katarinamarkova
24. sep 2014

@sokoliarka tak takto....spavala si s nim dlhsiu dobu, nie raz.....takze ocividne mate na tom zasluhu obaja, ocividne mu doslo, ked sa s nim vyspis raz, dva krat, 3krat....tak 10ty krat.....mozes si za to aj sama.
mas 19 - a to je problem byvat sama a sama sa o seba starat???
si dospela, so skoncenou skolou, bez zavazkou - nechapem kde je problem - asi len v tom ze sa ti nechce.
casnicka? nema robotu vo vasom malom meste? tak sa prestahuj, nepoznam mesto kde by na kazdom rohu nebolo na dverach vycapene - hladame casnicku......
co sa ubytovania tyka, ani z casnickeho platu nie je problem platiti si garsonku....mimochodom je mnoho hotelov, penzionov, chat kde by ti automaticky poskytli ako casnicke ubytovanie......
treba len chciet a hladat riesenia....pardon nie hladat....lebo ty ich hladas ale ocividne ani jedno nerealizujes.
a mimochodom sestra co spava s mojim manzelom......asi nemas svoju sestru moc rada, dufam ze jej to coskoro dojde akeho ma manzela a sestricku.
pribeh vymysleny? 🙂

oktobermimi
24. sep 2014

@koniarova inšpirovaná rodinýma prípadama 😀

takyna
24. sep 2014

@sokoliarka ak mas rada sestru ako vravis, tak jej to nevrav..., jedine riesenie je odist od nich, a to docielis tym, ze sestru poziadas o financnu pomoc a odides do zahranicia s tym, ze jej vratis peniaze. Ich vztah sa rozpadne tak ci tak, ked nebude spavat s tebou, bude spavat s niekym inym..
Ale dovera znicena pre nejakeho chlapa nadrzaneho voci tebe od sestry sa nikdy uz nezlepi....
Zamysli sa nad tym, a urgentne to ries....inak ta nacape priamo v posteli s muzom svojim a to potom len budes letiet....

oktobermimi
24. sep 2014

@lucka1987
@mima4 já nakladám rebierka na zajra do marinády z paprikou a cesnakom 😀

barbara088
24. sep 2014

@oktobermimi aj mne sa zda ze som tam take nieco videla,ale zase v dnesnej dobe je vsetko mozne

irusa
24. sep 2014

ubližovať sestre... bola si prvý krát nepríčetná ????? 😀

romanovic
24. sep 2014

Preco by mala sestre priznanim sa rozbit zivot na kusky? Podla mna sestra casom pride sama na to, co za hajzla ma doma. O sestre vediet nemusi, pre tu bude dost velky trest zit s tym pocitom strasnej viny. Podla mna by stacilo sa okamzite odstahovat , vysporiadat s vlastnym svedomim a do smrti nosit sestru a jej pripadne deti na rukach a na toho hajzla sa ani nepozriet.

oktobermimi
24. sep 2014

@barbara088 nie asi ale istotne tá jedna chcela mimi ale bola neplodná tak jej sestra že im vynosí dieta a tá neplôodná požičala svojej sestre muža.... 😀 aaa nakonec sa oni šeci rozvedly a žiju spolu ten manžel tej neplodnej spolu z jeji sestru 😀 stááášne samy to z části na to podobá 😀

jalucija
24. sep 2014

@sokoliarka svagrovi povedz, ze mas chlamydie alebo dalsie pluhavstvo a co najskor sa odtial prac a nepytaj sa kam mas ist, si dospela, trtkat mozes tak sa zacni starat o seba.

sokoliarka
autor
24. sep 2014

@ellabella22
@maminka11
@marselinm
@bonaqa2013
@huskygirl
@sisaha
@oktobermimi
@barbara088
@irusa
@romanovic
@irusa
@oktobermimi

Mala som s igorom dlhy rozhovor a ako mi poradila patka a ewka skusila som to..Povedala som mu ze vsetko poviem zajtra rano sestre,a ze mam nahravku ako odomna chce sex a ze ho udam na policii, tiez som mu povedala ze dam vsetko na facebook a poslem jeho rodine.On povedal ze to chcel ukoncit uz pred dvoma tyzdnami a ze mi najde pracu a do mesiaca som prec.Nebol ani zly ani nic, vravel ze miluje moju sestru a ze to co robime nie je spravne tak ako ja.. Chce si s nou zalozit rodinu a ze mu vadi ze byvam snimi.Vravel ze vsetko lutuje a ze to bola najvacsia chyba v jeho zivote.. Zajtra rano pojde somnou hladat robotu a vravel ze mi zaplati aj prvy najom...Nie je zly , chcem mi pomoct slubil mi to. A nic odomna nechcel dneska,sestre nepoviem nic som sa definitivne rozhodla a dam mu druhu sancu aby sa napravil..A dufam ze mi najde robotu a aj zaplati najom..Dokonc si mozem zobrat aj stary nabytok co ma jeho mama ze mi pomoze aj zariadit byt.Bola som silna a aj som si poplakala..Nikdy som nechcela nikomu ublizit , ale je to strasne.Chyby robim aj preto ze tu z kazdej strany na mna utocite pisete mi spravy aka som defka, pricom sa mi ruky trasu a ledva stojim na nochach :(

sokoliarka
autor
24. sep 2014

Ja nie som hlupa,ze dakedy napisem chybycku.!!

lucka1987
24. sep 2014

😀 a este ste si naposledy na uzmierenie priatelsky vrzli.. a zili stastne az kym nedostali aids 😀 😀 😀 😀

irusa
24. sep 2014

@sokoliarka dúfam, že budeš krstná mama ich detí 😀

lucinka2811
24. sep 2014

ze chybycku ..srry ale toto uz fakt trha oci 😀 😀 😀

lucka1987
24. sep 2014

@sokoliarka nie to mas pravdu... nie si hlupa, ked napises chybicku....... no si hlupa, ak si mylsis, ze ti na toto tvoje teátro niekto skočí 😉

ellabella22
24. sep 2014

No hotovy happy ending