Sex v prítomnosti dieťaťa
Ahojte. Našej dcére idú zúbky a dosť plače. Hlavne v noci. Môjmu manželovi vôbec nevadí že dcérka je len o 20cm od nás on ked si zmyslí že sex bude tak bude... Je mu jedno že ja nespim keďže nonstop som s malou lebo ťažko zvláda zuby. No to by mi ani tak nevadilo ako to že mu je u prdele že vedľa spí dcérka a on si veselo ide sexovat. Ked mu poviem že mi je to nepríjemné tak na mňa vyleti že si len hľadám výhovorky... Nechápem??? To aj vašim mužom nevadi mat sex v posteli kde lezi vase dieťa??? Buď je brzda on alebo ja... Neviem...
Ja osobne si neviem predstavit ze by som mala neaku intimnu chvilku vedla svojho dietata a uz vobec nie zeby moj priatel/muz sa omylom trafil hlavu nasho dietata. Prepac pride mi to max nechutne. Mate len jednu izbu ze nemozte ist inde?
Ja som to vyriesila jednoducho moj maly spi vo svojej iube vo svojej postielke a ja si mozem uzivat v spalni kolko chcem.
@janeviemus brzda je jednoznacne tvoj manzel. Neexist take nieco, ze ked si zmysli, tak sex bude aj keby tragace padali! Na to je tu zena, aby naznacila ze ma chut. Pokial ma chut muz, naznaci on, decentne samozrejme a pokial zena nema chut, tak decentne zas sklapne. A to kde sme, aby chlap nehladel na momentalnu chut zeny? To je jedna vec, preco je tvoj muz brzda.
Dalsia vec, preco je brzda - ze mu vobec neprekaza pritomnost dietata v posteli ci v jej bezprostrednej blizkosti. Manzel pochadza z osady? Zaujimave ako majoritna vacsina kritizujeme romov pre ich spravanie, ze sa neparaju a sexuju v jednej miestnosti plnej deti, cim im davaju "bohovsky priklad" a zaklad k predcasnemu sexulanemu spravaniu a pritom tot, uctihodny pan manzel nema najmensi problem detto. No, tak sa muza najblizsie spytaj ci si nezmylil etnikum, kam sa mal prizenit. Sorry, ale aby sa na mna sapal chlap, ked nemam chut a padam unavou na hubu a este pred dietatom...
@igor211 zlatko, na sex musia byt dvaja. Ak jeden nema chut, tak nema. Sex nie je o premahani sa. Zda sa, ze nejak moc to riesis Ty co vsetko k tomu zeny potrebuju. Pritom staci tak malo - pocuvat na slovo nie a slovo nie brat ako nesuhlas a nie ako nejake caviky. Teba by tesil sex s partnerkou, ktoru beru mrakoty od unavy a vyhovie Ti len preto, ze si neodbytny ako otravna osa?
inac damy, toto ma vzdy zaujimalo a nikde som na to nedostala odpoved. Kedze mame rovnopravnost a panuje vseobecny nazor, ze ak muz doma nedostane tak obycajne ide inde - aj zeny to tak robia? Ze ak ich muz ochorie, par dni, tyzdnov, ma chripku, je mu blbo a sex je to posledne na co mu ide chut, idu aj zeny o dum dal? Trebars k susedovi? S pozehnanim manzela? Lebo ja, ako sa poznam, mat doma tento zivocisny druh, co sex bude mat kedy si zamanie a ak nie, pojde hladat k inej slecinke - ja by som sa zariadila rovnako a sexualne potesenie v case znizeneho apetitu manzela by som si nevahala kompenzovat rovnako na inej adrese. Totiz, na kazdeho psa raz pride mraz. 😀 Co na to pani? Co by asi na to povedali, ze? Ono to heslo "aky pozicaj, taky vrat" ma nieco do seba. 😎
@janeviemus ked idem robiť ťuťumuťu presuniem sa do inej miestnosti a vybavené. Nechápem aký máš problém. Jedine že by spálna bola vaša jediná obytná miestnosť.
@natalym Vidiš, doteraz som to tak nebrala, že mám šťastie. Pretože mám v okolí veľa takých prípadov, kde chlapi naozaj s deťmi (pozor, nezamieňajte s domácnosťou 😲 ) pomáhajú, lebo tie deti chceli a sú spoločné. Ale možno som naivná a sú len strašne "vychcaní", lebo jednoducho pochopili, že ak okúpu a uspia dieťa, manželka bude večer o 100% povoľnejšia... 😀
Ženy, ja fakt verím, že takých otcov je väčšina, len sa o nich nezakladajú diskusie. Predmetom na diskusiu sú vždy tí nefunkční manželia a otcovia, čo potom vytvára na modrom koníkovi dojem, že to je norma. Ale proste neverím tomu.
Niekedy si za mužskú neschopnosť v tejto oblasti môže mamička sama, keď pomaly ani nedovolí nikomu z rodiny dieťa popestovať, svokra najväčší nepriateľ... No určite, veď muž má rovnaké ruky ako ja, prečo by týždenné bábo neokúpal a svokra je moja najlepšia kamarátka, keď jej na víkend odovzdávam deti. 😎
A môže niekto zase napísať, že mám šťastie na svokru, ale nie, je to normálna 55 ročná babka, akých sú v mojom okolí mraky, len zase v ich prípade nieje o čom diskutovať na modrom koníkovi... a nebojte, máme na veľa vecí rozdielne názory, aj sme sa už vzájomne pár krát urazili, ale nič o čom by som musela verejne diskutovať. Bože ja som tu už čítala také litánie na tie svokry. Napr. svokra mi uspala dieťa v hojdacej sieti ešte pred obedom, pomóc, budeme mať úplne narušený režim, nenávidím ju, je to krava... No a čo? Dieťa spí v sieti, babka sedí pri ňom, vyložím nohy na stôl a relaxujem. A večer som menej unavená. To som zase trochu odbočila od témy, pardon.
Ja som len chcela poradiť, resp. povedať, že má zrejme nechápavého manžela a keď sa mu krv nahrnie tam dole nie je schopný racionálne uvažovať a v týchto prípadoch sa len treba postaviť a zatiahnuť ho do kúpeľne a poriadne si to užiť. To je všetko. 😉
@simmonnetta neviem ti odpovedať...také otázky neriešim, ani sa nestretávam s tým, čo popisuješ. Okrajovo skôr vnímam, že ženy na mužov nadávajú, kritizujú cih, alebo sa na nich sťažujú. Výnimočne sa nájde niekto chápavý a tipnem si, že v mužských kruhoch to bude veľmi podobné. Rozhodne ale viem, že ak je niekto dlhodobo vo vzťahu nespokojný, tak sa to niekde vyvŕbi a nemusí to byť práve nespokojnosť so sexom. A tiež viem, že je veľa žien, ktoré sa sexu úspešne a dlho vyhýbajú. Proste ich to nebaví. Ak sa už dvaja ľudia o sexe bavia tým štýlom, že sa spomínajú výhovorky a podobne, tak to jednoducho podľa mňa nie je na dobrej ceste. A je úplne jedno, či je nespokojný muž, alebo žena. Konkrétne v tomto prípade, mi to tak pripadá, lebo pár nemusí svoje intímnosti riešiť len v posteli, ak niekomu vadí prítomnosť bába, dá sa vymyslieť náhradný plán, ale pani radšej napíše na MK, kde očakáva potvrdenie svojho tušenia, že jej muž je asi vadný.
@natalym aké "tieto veci"? Neviem čo tým myslíš. Ale ja mám dojem, že dnes sa všeobecne strašne veľa okolo vzťahov rozpráva a teoretizuje. Zvlášť ženy. Majú svoje predstavy, chcú aby chápal, aby rozumel, aby sa choval tak, alebo onak a on furt nie, lebo prečo? Lebo on nie je žena, ale muž. Ženy sú frustrovanejšie neź kedysi a ak nenachádzajú doma presne to, čo potrebujú, tak ich to vytáča do biela, alebo rozosmutnieva do čierna a zamotávajú sa viac a viac do vzťahových rébusov. Ja som to pred pár rokmi robila tiež, úplne tomu rozumiem a tiež viem, aké nezmyselné to je. Prestala vnímať ako problém kvantum vecí okolo partnerstva. Ono najjednudochšie mi príde naozaj len spolu byť. Byť radi a nekomplikovať si vzájomne život, ak si už nevieme vzájomne zlepšovať, čo je ideály stav. Fakt je, že mám naozaj skvelého muža, s ktorým sa dá a ktorý ocení každú maličkosť, každú ústretovosť a ja na oplátku tiež. Neviem, či by to tak mohlo fungovať v každej domácnosti, ale celkom verím, že aj áno. Možno u extrémnych egoistov nie, ale tých je malé percento. Drvivá väčšina sú drobní egoisti, ktorí sa stále pýtajú a čo JA JA JA..Ja sa starám o deti, ja zarábam, ja som unavená a ja zasa chcem sex a stále takto dookola. Namiesto toho, aby si pomáhali. Je to náročné, chápem, muži majú stres, ženy žiadnu pomoc, kolotoč okolodetí, poznám, prešla som si tým, ale na toho druhého proste nemôže človek zabúdať.
@davija aj ja takého manžela ako máš doma považujem za štandard 😉
@janeviemus tu nejde o to čo si my myslíme či dieťa vadí/nevadí, ale ako sa pri tom cítite vy dvaja. ak to jednému z vás nevyhovuje, tak to jednoducho v prítomnosti dieťaťa nerobte. veď stačí prejsť na sedačku do obývačky, na stôl do kuchyne, kamkoľvek inam, to nemôže trvať viac ako 5 sekund. a vybavené.
a muž nech sa radšej naučí lepšie triafať. sex nie je o kvantite ale kvalite.
ako tak citam diskusiu... musim dodat ze ano obaja musia mat radost z milovania. nie ze muz sa urobi a kasle na zenu. tak to teda nie. hadam jedina vec kedy mm mysli aj na mna a stale najprv vyhovie mne a az potom on. takze aj napriek tomu ze ano vecer sa mi malo kedy chce do toho sexu, nikdy ale naozaj nikdy som vdaka mm nelutovala ze som sa "podvolila."
tvoj manzel by mal brat ohlad na teba a keby trochu rozmyslal a vyhovel tvojim sex. poziadavkam aj co sa tyka miesta aj casu aj techniky - tak by lahko zistil ze aha, moja draha je zrazu ovela ochotnejsia, oplatilo sa mi vyjst jej v ustrety 🙂
Necitala som celu diskusiu, ale 22m dieta mat v posteli mi pride ako zabijak vasne. Mne sa tiez v noci dcera budila hadam do 4roch, ale riesila som to na mieste: voda, pomojkat, zakryt, cikat, zly sen, soplik, atd. Ale postel je miesto manzelskej lasky, vynimocne sme tam deti brali. Da sa spravit kompromis.
vadilio mi to a vadi takze..keako inac..a dieta si to moze zapametat kdesi som sitala ze to dieta nechaope a vnima to tak ze sa ublizuje jeho mamke..
@jabadaba "Teba by tesil sex s partnerkou, ktoru beru mrakoty od unavy a vyhovie Ti len preto, ze si neodbytny ako otravna osa? "
Nebavil. Ale potom sa ozaj necuduj/te ze muz sa potom zacne (po par rokoch zenskej unavy) pozerat inde.
A nie, nie je to o tom ze muz je zviera ktore ked nema naplnene potreby 1-2 tyzdne ide prec. Je to o tom ked niekto je roky frustrovany a ver mi, kazdy (vacsina) sa ako prve snazi to riesit hlavne so svojou manzelkou, ktore tieto veci proste nepovazuju za podstatne. Takisto ako ja nepovazujem za podstatne ze ci je vecer umyta dlazka a upratana kuchyna.
@igor211 lenže nezabúdaj, že sú tu matky, pre ktoré materstvo znamená vyhovieť všetkým deťom absolútne vo všetkom - keď chce spávať do päť rokov s mamou, tak bude, keď chce v noci tri krát fľašu do troch rokov, bude ju mať, keď nechce otca v manželskej posteli, tak tam nebude. Čo na tom, že sú ako chodiace mŕtvoly, len nech je dieťa na 200% spokojné, čo tam po manželovi....potom tu chodia vyplakávať, že predsa robili všetko - starali sa o deti vo dne v noci, upratovali, žehlili, varili, piekli, nedovolili mu dieťaťa sa ani chytiť, lebo on to tak nevie ...len na toho muža zabudli....
@timea7 Deti treba hlavne vychovat a nie im vyhoviet uplne vo vsetkom. Zivot im takisto vo vsetkom nevyhovie a budu si musiet veci vybojovat. Jednou z najvacsich veci ktore rodicia maju deti naucit je vediet ako sa vyrovnat s vlastnou frustraciou ked im je nieco zakazane (musia ist spat, nemozu toto a hento a pod). Vychovavat deti ktore dostanu vsetko co chcu je uplne kontraproduktivne.
Ale to je ina debata 🙂
Podla mna ak by sa aj muz naplno staral o deti tak by si zena proste nasla nieco ine preco bude sex limitovat na minimum - ci uz svoju postavu, pracu, nedostatok casu a pod - deti a domacnost su len vyhovorka. Mozno je to genetika alebo unava vseobecne zo zivota, neviem fakt.
@tamtamka26 fuha toto asi nieje celkom OK 🙂
na sex treba cas, moznosti, pokoj, uvolnenie a radost ze si ho vies uzit..
ak su vedla deti ved to je chore 🙂)
u nas to je len ked sme sami, potom musi pracovat fantazia aby som vymyslel zase nieco nevsedne, ako dosiahnut aby to bolo krasne a "bezpecne"

@janeviemus Vies co Ti poviem ze ak ma clovek chut ci zena a ci muz miesto na milovanie si najde kde kolvek a nemusi to byt vedla dietata. Tiez si myslim ze je skor problem niekde v Tebe ako v tom ze sa chce s Tebou milovat.