Sexuálna apatia
Zdravím, budem pisat na rovinu, sice ako blbec...tak sa ospravedlnujem vopred 🙂
V skratke, da sa zit/chodit s clovekom (babou) ktora ma po fyzickej (sexualnej) stranke nepritahuje, ale vo vsetkom ostatnom si rozumieme dokonale, az to takmer prechádza do lasky /no zatial bez pús a sexu/ ? Resp, ako to riesit...ak sa to nejako dá :O
Uvital by som nejake skusenosti, nazory :P Dakujem.
nebude, po rokoch budes deprimovany a rozchod o to bolestnejsi... mam mhoho ludi v okoli co to takto malo a vztahy sa rozpadli, po 2 rokoch, jeden to dokonca tahal 8.. potom si uvedomil ze chce deti s zenou co bude milovat so vsetkym, aj so sexom, a prestalo ho bavit masturbovat 😝
Aj ja si myslím, že to nebude fungovať. A čím to budete dlhšie naťahovať, tým viac budete obaja nešťastní...
@kyeor prvý predpoklad u muža, aby to so ženou fungovalo je to, že ho musí tá žena pritahovat sexuálne, to ostatné nasleduje až potom....u žien to ide v opačnom poradí.....takže NIE, nebude to fungovat....hladaj dalej
Tak ako chlap hovorim, ze tiez nie. Zena ta musi aj pritahovat a vrzusovat. Ked nie, tak ju sice budes mat rad, ale obzerat sa budes na ulici za inymi. A milovat sa budete po tme a pod perinou...A to nie je dobre, ani pre vztah, ani vobec 🙂
@kyeor No ak ta povestna "iskra" nepreskocila, tak to rovno zabal...skor ci neskor to ukoncis. Pisem z vlastnej skusenosti...sice to bolo davno pradavno...ale zacala som chodit s chalanom, s ktorym sme boli predtym kamarati. Bol super, pozorny, laskavy, nosil by ma na rukach, nic mi pri nom nechybalo...ALE!! Z mojej strany nezafungovala chemia...nepritahoval ma, necitila som pri nom tie "motyliky" v bruchu...skocnila som to a nakoniec som si to aj vycitala, ze som do toho vztahu isla...
Ako slusne povedat zene aby si oholila tvar, ze ju ma tak trochu chlpatu, da sa to vobec ? -.-" ...ach jaj...
Uz sa zacali jarne prazdniny? Ja nemam sajnu, nebyvam na Slovensku,ale zda sa, ze sa niekto nudi......
ja partnera pritahuji az moc....a docela mi to i vadi....sex nemame od te doby co sem zjistila ze sem tehotna.....nejak me to proste nebavi a nemam ani chut.....chudak muj doufam ze to jeste chvili vydrzi,samozrejme mu pomaham jinak....
Myslím že keď človek svojho partnera (partnerku) miluje, miluje ho celého zo všetkým aký je...

@kyeor najprv treba vyskusat a mozno budes prekvapeny... No pokial nie, tak skor ci neskor stretnes taku, s ktorou to bude iskrit a mozno sa aj budes nejaky cas drzat na uzde... Ale neviem , ci sa budes citit vo vztahu uplne stastny, spokojny...