icon

Si moja záplata

19. okt 2022

Ale nevrav každé vrece nájde raz svoju záplatu ❤️❤️
Si moja záplata

Toto mi napísal priateľ s ktorým chodím a ktorý bol xxroky v manželstve.Čo si mám o tom myslieť ? Že som len náplasť za nešťastné manželstvo či? Priateľ je vyše roka rozvedený.Predomnou už mal pol ročný vzťah.

wig
•
19. okt 2022

Myslím, že to myslel v dobrom, akože si jeho záchranné lano...ale teda použil dosť nešťastné prirovnanie! 🙄

autor
•
19. okt 2022

@wig No neviem myslím si že som znovu z niekým kto potrebuje odpútať od ženy 🙈

ljzozv
•
19. okt 2022

prečo za tým hľadáš hneď to zlé?
možno to myslel tak, že mal puknuté srdiečko a ty si tá správna záplata, aby zase bolo vcelku.
značka - večný optimistický pesimista...

wig
•
19. okt 2022

Možno a možno nie a dramatizuješ... čas ukáže.

autor
•
19. okt 2022

@wig No keď je u mňa tak začne má masírovať po zadku a zároveň aj povie že jeho ex to mala tiež rada takže?

wig
•
19. okt 2022

Uff... ťažko povedať ale zdá sa, že je to len hlupák, ktorý si neuvedomuje, že ti tým ubližuje 🥴

sense
•
19. okt 2022

Si sa ho mala spýtať ako to myslí.,lebo vysvetliť sa to dá všelijako

zmrzlinka2021
•
19. okt 2022

Ak do roka od rozvody si už druhá, ja by som takého nechcela

hilda08
•
19. okt 2022

Rok rozvedený, polročný vztah, cize vy nie ste spolu ani pol roka, a pri masírovaní tvojho zadku mysli na to, ze sa to páčilo jeho ex…od takeho by som taketo reci urcite velmi neprezivala…

marianarem
•
19. okt 2022

Tak moj kolega zase hovori, ze na kazdy serbel existuje dekel 🙂 Mysli si sa tym, ze ku kazdemu existuje niekto, kto k nemu pasuje. Priatel to mozno myslel takto. Ked ale spomina zenu aj v intmejsich chvilach, to sa mi uz velmi nezda. Ja tiez obcas poviem muzovi nieco o byvalom, ale rozhodne nie v tychto chvilach a rozhodne nie v suvilosti s nim (teda typu "aj moj ex mal rad toto co ty").

jazula
•
19. okt 2022

Keď sa mi stalo, že partner spomínal ex, začala som robiť to isté…už nikdy som o ex nepočula 😉

sima338
•
19. okt 2022

Ja neviem, na mňa to pôsobí negatívne, tak divne...

ndrag
•
19. okt 2022

Ako sorry, ale ne chcela by som byt nikoho zaplatou a uz urcite nie vo vztahu.

zuzana9393
•
19. okt 2022

No evidentne tie naplasti hlada dost rychlo. Rok rozvedeny a ma uz druhy vztah a teda ten prvy bol polrocny? To aj bol nejaky cas sam, ci len menk zaplaty? A ked ti ju casto spomina, tak si asi slaba zaplata

danica2711
•
19. okt 2022

veď sa ho spýtaj, ako to myslel. Ale aby mi v pomerne intímnych chvíľach hovoril, že to mala rada aj jeho ex, to by som si teda vyprosila (keď už to nevie sám od seba)

h2
•
19. okt 2022

Proste si si našla chlapa, čo príliš nerozmýšľa, kým niečo zo seba vytresne. Je to tak trochu nešťastne zvolené prirovnanie, ale myslím, že to myslel dobre.

zuzanapjat
•
19. okt 2022

Myslel to tak, ako to povedal. Nie je ešte vyrovnaný s rozchodom.

bloger
•
19. okt 2022

Možno to myslel tak, že si záplata na jeho srdce. Zrejme sa ešte s tým nezmieril.

beata_k
•
19. okt 2022

Ta zaplata by mi nevadila. Mozno sa len nestastne vyjadril. Ale pri masazi by ex spomenul len raz a mali by sme velmi nepeknu debatu.

monro
•
19. okt 2022

On to predpokladá myslel inak, ako to nakoniec vyznelo. Možno ako posledný kúsok do skladačky...chcel byť asi romantický, keď tam pripojil aj srdiečka.

autor
•
19. okt 2022

@bloger Áno záplata na ❤️ takže som náplasť

janickacrazy
•
19. okt 2022

Veď mu povedz, nech ex nespomína, že sa ti to nepáči. Možno si to ani neuvedomuje, že je to nevhodné, proste nerozmýšľa nad tým. Ak s ňou bol dlhé roky, majú spolu deti, tak asi ju nemôže úplne vynechať zo života.

timing
•
19. okt 2022

Si druha zaplata. Necidovala by som sa keby toto iste pisal aj prvej. Tak kratko po rozvode a taketo sladucke slovicka pisat,su z kategorie - tlacim do hlavy kaleraby. Evidentne nevie/ nechce byt sam.

kittykat22
•
19. okt 2022

Myslim, ze tym chcel povedat, ze si pre neho idealna zena. Ale dost nestastne to napisal. Obycajne ked je clovek zamilovany a snazi sa napisat nieco svetoborne, tak sa moze utnut.

barborachors
•
19. okt 2022

Ano, si jeho zaplata. A ked casto spomina ex, tak je stale jednou nohou v minulosti... a ked si pri tebe este nenapadne zalaškuje s inou - casnicka, kolegynka, kamoska, uz budes vediet kde je tvoje miesto... A ved prides na to o chvilu aj sama .