Šikanovanie cez SMS a cez odkazy vo výpise z účtu od otca môjho dieťaťa
Otec môjho syna, s ktorým sme nikdy spolu nežili, ma sústavne už 6rokov šikanuje cez smsky, vypisuje mi, aká som kur.a, psychicky narušená a mnoho iných nepravdivých vecí. Rovnako sa vyjadruje aj o mojej rodine. Aj vo výpise z účtu pri výživnom mi pravidelne necháva pikantné odkazy, v ktorých ma očierňuje, vypisuje klamstvá, ktoré ma urážajú.
Už viackrát som naňho podala na polícii podnet za toto všetko, avšak vždy ma odbili s tým, že to nie je na trestný čin. Ja to však vnímam ako šikanovanie. Mám už x smsiek aj odkazov na výpise z účtu. Príde mi to tak, že on mi serie na hlavu a ja som proti tomu bezmocná.
Ako sa proti tomuto môžem brániť? Je to psychopat, ktorý nepozná pocit viny ani súcit a empatiu, len mi robí zle, o.i.si vymýšľa, že keď volá synovi, ja mu nedvíham mobil, čo však nie je pravda. Prekrúca fakty, manipuluje skutočnosti tak ako mu to vyhovuje, mobil mi nedvihne keď mu volám, on mi nikdy nevolá, iba 100x vypisuje, že mi 30x volá a ja nedvíham. Klamstvo na klamstvo. 5r synovi dal mobil bez toho, aby mi to čo len oznámil. A teraz syna magorí, že ja som zlá a beriem mu mobil a že ten mobil mu dal preto, aby sa synovi dovolal, lebo mne sa nedá dovolať. Klamstvo do neba volajúce!
@zdenka51 nebol tvoj prípad medializovaný ? Niečo mi to pripomína
A tebe na vypise neukazuje aj prichadzajuce hovory? Lebo mne ano a to jeho vytocenie cisla sa da dokazat. Ja by som mu asi napisala, ze v case od 19:00 do 19:30 cakate na jeho telefonat, aby sa porozpraval so synom a informoval o jeho stave. V inom case mu odpoved neviem zarucit, lebo nemam mobil nonstop pri sebe.
@gabrielkaa nie nebol. Ale rozmýšľala som aj o tejto možnosti.
@natalienka12 je to pravda pravdúca... toto ja aj moja rodina prežívame už pár rokov a vyostruje sa to.
Ako reaguje kolizna z upsvar ?
@zdenka51 niekde som to totiž čítala.... dosť brutal čo ti robí. Polícia je v tomto impotentná.... skús to napríklad zverejniť cez aktuality.sk ... nedá sa?
@gabrielkaa ako sa to dá? Osloviť ich?
@zdenka51 áno, je to internetový denník aktuality.sk. Sú to investigatívci kde robil aj Jano Kuciak a sú dosť “za pravdu”... skús na nete pozrieť kontakty.
Už som sa pohla a veci sa začnú hýbať 👍

@stela01 robím to isté 🙂 vymýšľame aktivity a keď sme v prírode, je to šťastné dieťa bez mobilu 🙂