Single v 33. rokoch
Zdravim damy,
rada by som u vas nasla povzbudenie. Pred rokom sa so mnou rozisiel priatel, s ktorym som bola 4 roky. Odvtedy som sama. Spociatku mi to ani nevadilo, teraz uz ano a neviem ako to zmenit.
Mam pocit, ze uz je na vsetko neskoro (viem, bude sa vam zdat ze prehanam). Ci sa mi to paci ci nie, zacinaju mi tikat hodiny. Chcela by som mat aspon ten pocit, ze mam po boku niekoho s kym rodinu zalozim. Prepadaju sa stavy pocitu, ze roky rychlo ujdu a ja uz nebudem moct mat deti, kedze momentalne nemam ani s kym.
Pokusam sa na to nemysliet, sama sebe nahovorit ze vsetko sa pre nieco deje a pride kedy ma...no potom zase pridu dni kedy to na mna dolahne. Snazim sa chodit medzi ludi, no velmi ani nie je kde, vacsina znamych ma uz vlastne rodiny.
Viem, ze nikto mi nevie pomoct. Mali ste mozno vo Vasom okoli pripad, kde to "stastne dopadlo"?
dakujem
@marusia12 tak tebe sa lahko hovori ake je super byt single, ked uz mas deti. Sak to je jasne ze chlapa si moze zena najst hocikedy, ale zakladatelke temy nejde len o to ze nema chlapa, ale ze ma pocit, ktory je uplne spravny, ze je cas na zakladanie rodiny a ty jej radis len na zaklade vlastnych zivotnych skusenosti ze to ze nema deti ani partnera je o.k. lebo je este mlada. Moja skusenost je taka, ze som sa zacala snazit s manzelom o deti v 27 rokoch a podarilo sa to az po 5 rokoch s pomocou ivf, cize keby som odkladala zakladanie rodiny lebo sak som este mlada a do styridsiatky mam cas, tak by som sa vlastnych deti ani nedockala, lebo nie je iste ci ked si aj zakladatelka najde partnera ze bez problemov otehotnie a potom uz bude vo velmi velkom casovom strese ked sa jej bude blizit styridsiatka.
Pracujem v ženskom kolektíve, kde je nás len pár vydatých, zbytok sú ženy cca 25-30 a viac rokov a slobodné. A majú jeden spoločný rys - netoleranciu, na každom vidia chybu a myslia si, že majú na princa na bielom koni. Samozrejme, že sú bez chlapov, zakrývajú to tým, že si niekoho najmú na jednorázový sex a čauky párky. Niektoré majú povahové vlastnosti, ktoré sa bohužial, nezlučujú s harmonickým partnerským životom. A ja hovorím, aj keď to my ženy tak nerady počujeme: pokiaľ sa žena nevydá do tridsiatky, tak po tridsiatke to ide už ťazšie a po štyridsiatke je väčšia šanca, že ju niekto okradne, než sa vydá. 🙂)))

@janka_vv a ešte k tomu, či to klapne? No a? Tak neklapne... veď to ti nikto na začiatku vzťahu nedá garanciu.... môžeš nájsť X chlapov, čo na začiatku neviem čo a po pol roku sú z nich idioti. Tu je X žien, ktoré sa tvária, ako ich manžel miluje a ich manžel pritom sedí a vypisuje na pokeci.... 😀 Ale oni by za neho dali aj ruku do ohňa.... a to by som ja nikdy za svojho nedala. Za žiadneho, hoci som ich všetkých milovala, všetci boli svojim spôsobom fajn, všetci mi do života dali nejaké ponaučenie, prežili sme krásne roky ale nikdy by som tie svoje ruky za nich nedala.... NIKDY. Rozumieš? Všetko je na tebe, v 33 musíš už byť zrelá vyrovnaná žena a vedieť aj odmietať. Nie brať čo príde len preto, že si sama... ak si z BA, môžeme ísť na ten čaj a kávu a prebrať to, zoberiem ťa do našej partie a možno na niekoho narazíš... ale preboha sa neľutuj, hlavu hore.... tu denne nájdeš X odstrašujúcich prípadov, ako sa to nerobí.