Sklamala ma "kamarátka"
Pred časom bola u mňa na návšteve kamarátka. Som presťahovaná prišla pozrieť byt. Ukázala som jej ako máme čo pozariaďované, potom sme sedeli v obývačke. Odbehla som do kuchyne urobiť kávu a vtedy si musela odfotiť fotku nášho syna, ktorú mám za sklom v skrinke. Potom tú fotku kadekomu preposielala ( dozvedela som sa to od spoločnej známej, ktorej tú fotku poslala, keď sme sa včera stretli v dedine). Narušila súkromie mojej rodiny a nasr*la ma do nepríčetnosti a veľmi som sa v nej sklamala. Hneď som si to s ňou vybavila cez telefón. Ale trápi ma to, celú noc som nad tým premýšľala. Ako môže byť niekto tak neúctivý a toto si dovoliť? Ja tomu nerozumiem. Ako jej to vôbec mohlo napadnúť. Pred tým odomňa pýtala fotku, chcela vidieť ako malý po narodení vyzeral, ale nič som neposlala lebo je to naše súkromie, vysvetlila som je to a ona aj tak urobí toto.
Neviem či je to to isté ale, keď som chodila k babke na prázdniny mala tam fotku dvoch detí. Bolo mi to zvláštne, myslela som si že je to fotka mojej mamy s nejakým príbuzným. A bola tam fotka ale nevedela som rozoznať či je to mama lebo bola fotka čiernobiela. Teraz neviem či mi to povedala mama alebo babka ale keď som sa raz spýtala kto to je, povedala mi že je to brat mojej mamy ktorý zomrel ako trojročný.
Tak ale ako som si uz vsimla aj tu - mnohi/e absolutne nechapu, ze ludia si chrania sukromie a nechcu mat fotky zverejnovane kde tade 🤦🏽♀️🤷♀️ Najpravdepodobnejsie je, ze kamoske ni nepride cudne preposielat cudzie fotky bez povolenia
@kassandra25 však si tú fotku mohla pozrieť bola vystavená v mojej obývačke, vidieť ju mohol každý mne blízky kto ku mne chodí, posielať som ju nemienila nikomu presne pre toto, aby sa nešírila. Moje dieťa bolo smrteľne choré, na fotke leží pripojený na prístrojoch, celý opuchnutý, nahý a podliaty. Prečo by túto fotku mal mať uchovanú niekto iný okrem mňa? Ja som jej nezakazala pozrieť sa na ňu, ja som jej ju nechcela poslať, pretože som nechcela aby niekomu zostala v mobile.
@kassandra25 prosím ta a v čom je cez správanie autorky?
Autorka, nadávky používam málo, ale tu inak asi neviem...Vyeeeb sa na tieto komentáre. Nie, nie je ok jej správanie a máš plne právo byť nahnevana. Ohľadom suseda, ľudia nevedia reagovať fakt som sama zaskočena čo aj zo mňa vypadne za sprostosť a to si myslím, že som empaticka. Človek chce niekedy pomôcť a dokasle to... Ale úplne chápem čo a prečo ťa táto poznámka zamrzela.. Keby kamoska si to nechala pre seba ok.. Nevedela by si o tom. Ale posielať ďalej? To je svinstvo. Nenazyvala by som ju kamoškou. Toto by som svojej kamoske nespravila ak by som chcela si uctit ako tu niektorá spomínala. Tak už minimálne by to neposielala ďalej ale ostalo by to u nej.
Úprimnú sústrasť a drž sa... 🤍

V prvom rade mi je uprimne luto,co sa ti stalo.drzim palce,nech sa s tym vysporiadas.
Co sa kamaratky tyka,nebolo to slusne fotit bez dovolenia samozrejme..ale mozno si aj ona chcela uchovat pamiatku na tvoje dieta.neviem nakolko s tebou prezivala tehotenstvo,ale ak by sa toto stalo mojej kamaratke,brala by som to aj ja osobne a strata by zasiahla aj mna a chcela by som si aspon fotkou uchovat pamiatku.to ze to poslala dalej je samozrejme chyba,mala s tebou otvorene komunikovat a neposielat ak o tom nevies..ale zas mozno za tym nebol umysel vyvolat senzaciu,ale podelit sa o smutok a stratu..ak to bola dobra kamaratka,stoji za to si ju aspon vypocut,aj ked mas pravo sa hnevat.ak o to nestojis,tak bloknut a nechat tak..drzim palce