icon

Sklamanie zo ženy

dusan0788
12. dec 2022

Ahojte..manželka sa mi nedávno priznala že si píše a volala z muzom mojej sestry popri tom sme celá rodina nič netušili a oni sa tvárili že sa nič nedeje aj to som zistil len tak ze jej viem vrátiť na watssape vymazane správy lebo som to proste cítil že mi niečo tají aj som to videl ze tak divne sa správajú chvíľu pred tým mi ešte tvrdila ze sa nič nedeje že mi nič netají že to som ja na chybe že som proste ziarlivec...neviem co si mam o tom myslieť stále mi chodia hlavou zle myšlienky že s ním niečo mala..Ona mi tvrdí že by ma nikdy nepodviedla ani že sa sním nikdy nestretla že len občas pred skôlkov a aj na našu malú prisahala že ju to strašne ťažilo len sa mi to bála povedať skrz mojej žiarlivosti že budem vysádzať..Ja som to cítil ci už pri milovaní ale aj správaní hlavne keď tam bol aj on že nieje taka prítulná...riešime aj poradňu ale ja sa s tým neviem nejak vyrovnať..že proste ona sa len potrebovala vykecat a že si sadli ako ľudia že nič viac tam nebolo ale ze vie ze to nebolo spravne lebo bola z malou dlho doma a ja som bol v práci až do večera..neviem proste co si mam o tom myslieť hovorí mi že to už ukončila a že chce pokračovať v našej budúcnosti len chce odomna aby som jej dôveroval a vážil si ju..ďakujem za každú odpoveď

dusan0788
autor
12. dec 2022

@syslik81 nie nevedela ani sestra o tom a áno debilko čo sa staral aby im nič nechýbalo to máš pravdu...to je jedno už preč skúsili sme to vrátila sa ku mne ale nešlo to neviem sa cez to preniesť

aliii3
12. dec 2022

Neviem, podľa mňa nepomôže toto rozoberať tu. To si musíte vyriešiť doma, je na tebe, či jej veríš či nie, ale myslím, že tieto veci, to je proste také, že keď sa niečo stane, tak podľa mňa obaja nesú zodpovednosť. Nič nie je len tak.

dusan0788
autor
12. dec 2022

@aliii3 samozrejme aj ja som tomu na chybe aj ja som veľa krát chodil s práce bez nálady nechcelo sa mi rozprávať bol som žiarlivý a to dosť stále som ju upodozrieval zniecoho

pralinka25
12. dec 2022

@dusan0788 ja sa stracam. podla mna sa s tebou bala o tom hovorit lebo ta pozna ze si zialivy robis z komara somara.

ved ty vobec nevies co si pisali. hned za tym vidis certa. nie som si ista ci je problem v svagrovi alebo skor v tebe a tvojej neistote v sameho seba.
ja sa normalne snazim do toho vzit ale echapem co pises. mas naozaj nejake dovodne podozrenie ze za tym bolo nieco VIAC? lebo ono niektori ludia maju skratka normalne dobre vztahy a vykecavaju sa spolu a o nic nejde.

zazrak1991
12. dec 2022

Ale veď to ozaj môže byť tak že si len sadli a potrebovala s niekým pokecať . Niekedy je to lepšie s chlapom ako so ženou ,proste poznať chlapsky názor. Ja som si v robote veľmi sadla s kolegom, fakt sme sa našli ,taká nejaká spriaznená duša ,ale nič medzi nami nikdy nebolo . Vedeli sme pokecať o všetkom ,posrandovat,aj si vynadať ...a keď ma muž nasral tak som sa zdôverila jemu a veľa krát mi povedal svoj pohľad že som aj sama pochopila že som sa chovala ako krava ,alebo mi poradil ako to vyriešiť ,a aj naopak zase ja jemu . Mali ste nejaké problémy ktoré by s ním mohla preberať ? Tu už je len otázka či jej veríš že to mohlo byť tak ako píšem alebo nie . Nikto ti s istotou nepovie či to bolo medzi nimi len kamarátske alebo aj niečo viac ,to už musíš zistiť ty. Držím palce

dusan0788
autor
12. dec 2022

@zazrak1991 však áno len to bolo nespravodlivé že mi to rok a pol tajila a tvárila sa ze sa nič nedeje a s tou neverou jej budem musieť len veriť to už nikto nezistí ale mi prisahala na naše dieťa že by ma nikdy nepodviedla..mali sme problémy ale väčšinou skrz mojej žiarlivosti a iných názorov na vec to je všetko ale v každej rodine sa niečo nájde

katy084
12. dec 2022

Neviem si predstaviť, že by som si mala vypisovať so švagrom a z dôverovať sa mu...a keď si cítil z jej strany zmenu tak tam nešlo len o nevinné,, riešenie,, problémov...mne osobne by sa to absolútne nepáčilo...niektorí ľudia nemajú žiadne zásady morálne zábrany...

kassandra25
12. dec 2022

@katy084 presne to iste si myslim i ja

pralinka25
12. dec 2022

@katy084 a preco nie ved mozu si rozumiet ako kamosi. aky je rozdiel rozumiet si so svagrom alebo svagrinou? ja neviem to uz dnes clovek ani nemoze mat pozitivne vtahy v rodine? mozno si naozaj sadli ako ludia.

@dusan0788 nepoznam ta ale sam hovoris ze si ziarlivy. ak by som mala takeho muza tiz mu to tajim aj keby o nic neso pretoze daj si ruku na srdce ako by si reagoval keby si to vedel? uprimne. ak by si bol pohodak, tak to netaji. treba sa pozriet aj na seba.

katy084
12. dec 2022

@pralinka25 ja si so svojím švagrom rozumiem roky, poznáme sa od detstva, ale vážne si neviem predstaviť, že by som mu vypisovala a už vobec nie poza chrbát mužovi...a tiež mne osobne by vadilo keby si môj muž vypisoval s mojou sestrou (švagrinou)ako prepáč odtial potiaľ...

pralinka25
12. dec 2022

@katy084 nepozname jeho ale su fakt niektori ludia taki ze svojim spravanim prakticky dozenu toho druheho k tajnostiam hoci o nic nejde. poznam taky pripad.
tazko povedat. tiez si nemusim s nikym pisat poza chrbat lebo mam normalneho muza (pisem si s ludmi ano aj muzmi uplne normalne a on to iste a nemame s tym problem)
chapem ako to myslis ale cele je to o tom ze ich nepozname.

katy084
12. dec 2022

@pralinka25 áno samozrejme ...pripad od pripadu je každý iný...

dusan0788
autor
12. dec 2022

@katy084 však toto si myslím aj ja ved ja som videl asi 6 správ čo si napísali a v pohode ale zrazu tie spravy zmizli to mi už nesedelo už minulý rok v októbri som to riešil ale vtedy som nič nezistil nič mi nepovedala len ze ma voči mne vytvorený blok skz mojej žiarlivosti a popri tom sme chodili na výlety kúpať sa a na kadejaké akcie..nezanedbaval som svoju rodinu ale priznám si ze som žiarlivý a aj to idem riešiť...len ma boli to najviac ze to začalo keď sa u mňa objavila cukrovka po covide

0kristina0
12. dec 2022

@dusan0788 a co na to cele hovori tvoja sestra?

dusan0788
autor
12. dec 2022

@pralinka25 no to áno to mi aj povedala ze som ju sám k tomu dotlacil

dusan0788
autor
12. dec 2022

@0kristina0 oni zostali spolu že ona mu verí že tam nebolo nič viac aj keď sa jej čudujem lebo už pred tým jej za chrbtom riešil iné ženy a stále mu to zozrala ale to jej život ja sa do nich nestaram...

0kristina0
12. dec 2022

@dusan0788 jej to nevadi, ze si vypisoval s tvojou zenou? Na tvoju zenu nie je nasrata?

dusan0788
autor
12. dec 2022

@0kristina0 vadí aj je nasrata na ženu ale sú spolu

oli18
12. dec 2022

Tak v prvom rade si ty ziarlivy. Neviem, ktora zena by sa opovazila flirtovat s akymkolvek muzom, ak ma doma ziarlivca. Necitala som vsetko, co pises, ale urcite to s tebou nema lahke, ak ziarlis a ju podozrievas. Ktovie, ako ju tym psychicky tyras. Bud rad, ze je s tebou. Lebo zeny sa so ziarlivcami, ktori im zneprijemnuju bez dovodu zivot, najcastejsie rozvadzaju. Bud rad, ze to este neurobila.

pralinka25
12. dec 2022

@dusan0788 a nenapadlo ti ze mozno riesili aj tvoju cukrovku. mozno nechcela aby si videl ze ju to trapi aby ti nepridavala ale vyrozpravala sa jemu? naozaj za tym nemusi nic byt.
ziarlivost je destruktivna pre oboch a naozaj sa tym zaoberaj aby si si to vyriesil.
uprimne ti poviem ako zena ze ziarlivostne sceny sposobia len to ze ju odhanas, nutis ju klamat aj v banalitach uz len pre istotu. vobec nemusi nic skryvat ale nema chut vyvolavat rozbroje. je unavena z toho. ziarlivost neimponuje nikomu. neukazuje jej to ako ju milujes ale to ze ju chces vlastnit.
tiez by som sa schovavala so vsetkym na jej mieste aj keby sme sa bavili len o kompotoch pretoze ziarlivy clovek si vykonstruuje pripad aj vody.
ziarlivostou lasku zabijas.
vazne neveris na kamaratstvo medzi roznymi pohlaviami? fakt si myslis ze len preto ze ona je zena a on muz automaticky musi byt za tym nevera? to je blbost ako mraky. zeny netecu hned ako uvidia chlapa. mozno ju sudis podla seba.

preco ziarlis? neveris si? bacha na to aby si ju nedohnal nakoniec raz k naozajstnej nevere.

trinityf
12. dec 2022

@dusan0788 no co si. Vypisovat, vyvolavat si so svagrom a mat s nim doverne rozhovory?! To je tenka cervena linia, ktora sa neprekracuje. A daj na svoje pocity, ze sa divne spravaju, nie je pritulna.. citis zmenu z jej strany atd. Pravdu sa nedozvies a ako bude dalej je len na vas dvoch.

pauli222
13. dec 2022

Ja si myslím, že švagor si na tom dosť honil ego, že ďalšia naivka, ak tá tvoja ma záujem s tým niečo robiť, choďte do poradne, tam si všetko vysvetlite a naučte sa spolu komunikovať.. Mazanie správ pre žiarlivosť..asi možné, ak tam nie je niečo sexuálne, môže byť aj pre nadavanie a stazovanie si na teba.. Povedzte si to v poradni a keď sa nič nezmení, môže si po rozvode písať s kým chce a ako chce, ak je to pre ňu to, čo potrebuje..že jej nejde o vás vzťah,iba sa niekde žalovať.. Hlavne nežiarli, nikdy nikto nasilu nič neudržal a ani neustrazil.. Sestra si zjavne s tým utešiteľom užije svoje.. Ženy sú niekedy úplne naivné a veria a chytajú sa na lacné sračky, daj jej šancu, možno sa spamätala, že jej to už za to nebude stáť a keď nie, nájde iného utesitela..

katy084
13. dec 2022

@dusan0788 ja viem presne pochopiť o čom píšeš, pretože už zrejme nikdy nezistiš čo v skutočnosti riešili,ale ty to cítiš ako,, podraz,, z jej strany...je fajn, že si uvedomuješ prehnanú žiarlivosť a chceš to riešiť...ono bohužiaľ takéto situácie sú veľmi citlivé lebo sa dejú v rodine, ale všetko sa dá poriesiť, síce niekedy treba nato doslova,, čary,, ale ide to...držím palce

kornelies
13. dec 2022

@dusan0788 Co chces pocut? Ja by som zo ziarlivym muzom nezila, ved to je ubijajuce. Cudujem sa, preco ti to vlastne povedala, ked vedela, ze doma nastane peklo. Ci ti
bola verna alebo nie, to vie iba ona. Ty sa aj tak cez to neprenesies, to by si musel pravidelne navstevovat psychologa a pracovat na sebe.

kvetinka75
13. dec 2022

@nique buď rád že to bol niekto známy. Čo keby išla na zoznamku sa vykecávať? Nie vždy potrebujeme iba ženy na kecanie.

dusan0788
autor
13. dec 2022

@katy084 Dakujem

oli18
13. dec 2022

@dusan0788 no ved napis, ako voci manzelke prejavujes ziarlivost.

laska86
13. dec 2022

@dusan0788 a jeho zene to nevadilo?ci ani ona o tom nemala tusenia?

laska86
13. dec 2022

Aha uz tu bola odpoved ok..necitala som vsetko..nuz doveruj ale preveruj🤷

dusan0788
autor
13. dec 2022

@laska86 no len to preverovanie bola asi chyba aj podľa psichologicky