icon

Sklamanie zo ženy

dusan0788
12. dec 2022

Ahojte..manželka sa mi nedávno priznala že si píše a volala z muzom mojej sestry popri tom sme celá rodina nič netušili a oni sa tvárili že sa nič nedeje aj to som zistil len tak ze jej viem vrátiť na watssape vymazane správy lebo som to proste cítil že mi niečo tají aj som to videl ze tak divne sa správajú chvíľu pred tým mi ešte tvrdila ze sa nič nedeje že mi nič netají že to som ja na chybe že som proste ziarlivec...neviem co si mam o tom myslieť stále mi chodia hlavou zle myšlienky že s ním niečo mala..Ona mi tvrdí že by ma nikdy nepodviedla ani že sa sním nikdy nestretla že len občas pred skôlkov a aj na našu malú prisahala že ju to strašne ťažilo len sa mi to bála povedať skrz mojej žiarlivosti že budem vysádzať..Ja som to cítil ci už pri milovaní ale aj správaní hlavne keď tam bol aj on že nieje taka prítulná...riešime aj poradňu ale ja sa s tým neviem nejak vyrovnať..že proste ona sa len potrebovala vykecat a že si sadli ako ľudia že nič viac tam nebolo ale ze vie ze to nebolo spravne lebo bola z malou dlho doma a ja som bol v práci až do večera..neviem proste co si mam o tom myslieť hovorí mi že to už ukončila a že chce pokračovať v našej budúcnosti len chce odomna aby som jej dôveroval a vážil si ju..ďakujem za každú odpoveď

Strana
z4
oli18
14. dec 2022

@dusan0788 ved konecne napis, ci bolo v tych 6tich spravach 🙉

oli18
14. dec 2022

@0kristina0 ved to je jednoduche, zmazala to kvoli manzelovi ziarlivcovi. A s kym si mala pisat? Koho mala zainteresovat do svojho sukromia? Koho sa mala pytat, ako riesit ziarliveho manzela? Svagrina, manzelova sestra, by jej za pravdu nedala, lebo je to jej brat. Kamaratke sa zverovat, aky ma zivot so ziarlivcom, ako ju tym psychicky tyra asi tiez nechcela. Tak komunikovala so svagrom, ktory je jej cudzi a zaroven dobre pozna jej manzela. Chcela mozno radu, co a ako robit, aby ju manzel nepodozrieval, ked sa na nu pozrie cudzi chlap. Mozno o rozvode, o comkolvek. Preto musela tie spravy vymazat. Myslim , ze strach by jej nedovolil mat s nim nieco. Stale melie dookola, len nenapisal, co zo ziarlivosti robi svojej manzelke. A vacsina ho tu, chudacka, lutuje. Viem si predstavit, v akom stadiu to je, ake neunosne to uz musi byt, ak sa odhodlal pre liecbu. Lebo chlapa len tak k lekarom nedostanes.

pralinka25
14. dec 2022

@oli18 pises mi z duse.

oli18
14. dec 2022

@pralinka25 teraz som precitala jeho prispevky a pise, ze jeho sestra mu vycitala, ze si za tu situaciu moze sam. Myslim, ze vsetci v rodine vedia, aky je a ako sa k manzelke chova.

loliki
14. dec 2022

@dusan0788 Viaceré sa tu zhodneme, že môžeš byť kľudný, všetko je v poriadku. Tvoja žena nebola neverná, len sa chcela niekomu vyrozprávať. Teba nechcela zaťažovať a robiť Ti problémy, lebo Ťa pozná a nechce kaziť váš vzťah. To, že si s niekým písala ber rovnako ako to, že Ty si dopisuješ na MK. Hlboký nádych a výdych. Nič sa nestalo, no problem. Život je krásny.

lolitka25
14. dec 2022

@dusan0788 prepac podla mna si chorobny ziarlivec. Lutujem tvoju zenu.

dusan0788
autor
14. dec 2022

@majada35 ale tal zase by neprisahala na naše dieťa s tou neverou to neverím

dusan0788
autor
14. dec 2022

@lolitka25 som a po tomto co sa stalo je to ešte horšie.zena je preč lebo sme mali doma peklo ja som zhodil 10 kg a ona ma zdravotné problémy proste celé zle lebo ja sa točím len okolo toho istého...povedala mi ze jej bol oporou nič iné..môžem sa opýtať na toho terapeuta lebo mne dala takýto postup naša psichologicka o tomto mi nespomínala chcem to riešiť ci už budem z mojou ženou alebo do budúcna

majada35
14. dec 2022

@dusan0788 nemuselo ísť hneď o fyz. neveru...ale napr. zalaskovanie sa. Neviem, no, ty ju poznáš...ja len posudzujem z napísaného. Ešte je dôležité, ako často si pisali. .keď sporadicky, tak by to bolo v poriadku, no, ak išlo o dennodenne konktaktovanie sa, tak toto by už v poriadku nebolo...

majada35
14. dec 2022

I tak si myslím, že keď ste už otvorili pandorinu skrinku, porozprávajte sa, všetko zle je na niečo dobré. Čo ak práve táto sit.vam pomôže upratať si vzťah, posilní vás a da sancu začať odznova a lepsie. Pravda je vždy niekde uprostred, skús sa aj ty pozrieť na seba jej očami...

pralinka25
14. dec 2022

@majada35 ja si nemyslim ze toto otvorilo pandorinu skrinku ale ze to skor nebolo po prvy krat.
@dusan0788 ale poviem ti tak. osudu clovek niekedy neutecie. laska sa vynutit neda. ale da sa krasne a lahko znicit. ak by ta chcela niekedy podviest tak za prve nic s tym neurobis a za druhe toto co robis ju k tomu doslova zenie.
ne nemyslim si ze slo o neveru ani o fyzicku ani o duchovnu ani platonicku.
myslim si ze len potrebovala cloveka na pokec a naskytol sa zrovna on. neslo o to ze je to svagor a ani chlap. bol to clovek v urcitom case na urcitom mkrieste.
a ako je ona na tom s kamoskami. ma nejake? navstevuju sa chodia k vam ona k nim? chodi s nimi sem tam von? aky ma socialny zivot?
je fajn ze si to uvedomujes a prosim ta nepoavuj chod za tym a makaj na tom. takto to mas aj ty sam so sebou velmi tazke. takto sa zit ozaj neda

dusan0788
autor
15. dec 2022

@pralinka25 ved práve to mi povedala ze on jej bol opora že nemá kamošky že sa nemala komu vykecat ale popri tom si volala aj zo setrernicami ja som jej nebránil kamošky to v žiadnom prípade..Aši bude lepšie keď budeme od seba asi tak som rozhodol

dusan0788
autor
15. dec 2022

@pralinka25 ako si myslela ze to nebolo po prvý krát?

sense
15. dec 2022

@dusan0788 keby ti to povie tak aká by bola tvoja reakcia? Si žiarlivý a svojej žene neveríš.... To je to iste ako keď tu píšu stíhačky.... Už to samé svedčí o vašom probléme vo vzťahu ze sa ti boji povedať aj to ze stretla švagra pred školou. Takze z tvojej strany to tiež nebude ta mala dávka žiarlivosti.
Ty budeš mužská verzia "ženy stíhačky", podozrievať a neveriť aj keby máš 100 dôkazov a výsledok z detektor lži ze nič nie je, a hrabať sa v mobile

pralinka25
15. dec 2022

@dusan0788 ze si jej spravil mozno nejaku ziarlivostnu scenu som myslela.
len ak nema kamosky tak oni sa na materskej dost tazko niekedy hladaju. ale vies moze si volat so sesternicami ale skratka kazdy clovek je iny mozno s nim hovorila o inych veciach ako s nimi. ja tiez nehovorim kazdej kamoske vsetko. poznam si ich a viem ktora ma ake nazory a s ktorou je vhodne preberat urcite veci a ktore radsej s inou.
vies o tom ze mate dieta? uz len kvoli nemu na sebe pracuj. znicil si si fungujucu rodinu, vztah ... skoda ze si to nepodchytil skor.

ravador
16. dec 2022

@dusan0788 Nepočúvaj tu tieto ženské reči. Kebyže si žena a napíšeš sem to isté, už by tu všetky kričali, ako ťa podvádza a máš vzťah ukončiť.
S týmto bohužiaľ nič neurobíš. Keď sa ide chlap pretrhnúť aby zabezpečil rodinu, ženy to využijú na podvádzanie a potom sa vyhovárajú, že si tam pre ne nebol. Totálna hlúposť. Kebyže toľko nepracuješ a si s ňou doma, zasa by sa sťažovala, že prečo si lenivý a nevieš domov doniesť dosť peňazí. Nikdy im nevyhovieš.
Ako hovoríš, keď cítiš pri sexe, že je to proste iné, tak ťa podvádza. Prestaň chodiť do hlúpej poradne, zasa tam sedí len ďalšia ženská čo tvojej nadŕža a budú z nefunkčného vzťahu obviňovať teba. Rozveď sa o hotovo.

dadis
16. dec 2022

@sense Ja som zacala byt ziarliva po 17 rokoch vztahu, tiez som bola obvinovana z chorobnosti a pod...teraz som opat neziarliva. V novom vztahu Ak by som zase zacala k sebe v novom vztahu pochybovat, mat chut mat pod kontrolou toho druheho (ako keby to pomohlo niekedy 😂), tak zo vztahu odvhadzam. Nemusi to nutne znamenat neveru, ale aj nedostatok pozornosti, stratu zaujmu alebo chorobnost na strane mojej..🙂 Uz viem, ze nema cenu zit v takom vztahu.

pralinka25
16. dec 2022

@ravador 🙈 ty tiez musis mat nejaku nespracovanu traumu. ma by si na nej zapracovat. nech ti dusan poradi terapeta

ravador
16. dec 2022

@pralinka25 Takže keď žena podvádza manžela a druhý muž na to poukáže, tak automaticky neznáša ženy a má nejakú nevyriešenú traumu, ale keď je to naopak, tak sa tu budete všetky stavať za chudinku, ktorú zasa len využil ďalší zlý muž 🙂
Takéto dvojité štandardy si môžeš nechať.
Žena mu rok klamala o tom, že sa s niekým stretáva. Aj keby naozaj hovorila pravdu a nemala s ním aféru (čomu by som fakt neveril), tak je to dostatočné porušenie dôvery na to, aby bol vzťah ukončený.
Kebyže sa tvoj partner rok stretáva poza tvoj chrbát s nejakou ženskou a rok by ti o tom klamal, tiež by si mu už nedôverovala, tak prečo sa tu tváriš, že muži majú v tejto situácií zostať ticho a naďalej sponzorovať ženičku domácu. No určite. Budeš žať, čo si zaseješ. Keď klameš, nediv sa, že ti partner neverí. A žiť s niekým komu nedôverujem, tak to určite nie. Radšej budem sám. A tak by mal rozmýšľať každý človek čo má aspoň kúsok sebaúcty.

pralinka25
16. dec 2022

@ravador sa nadychni a upokoj. a idealne precitaj si celu diskusiu este raz. pisali si nie ze sa stretavali tajne. kazdy vnima veci ovplyvneny svojimi vlastnymi zazitkami. nemam dvojity meter a neobvinuj ma z toho. nepoznas ma tak na mna neutoc. autor si sam priznal chorobnu ziarlivost. ty citas len co ti pasuje. ty asi realne nevies co je chorobna ziarlivost ai nevies aky to ma dopad na zivot ziarliaceho aj toho druheho. toto je uplne nieco ine. ona ho rok nepodvadzala ani sa rok tajne neschadzala.
ty sa nebavis nikdy so ziadnou zenou, svagrinou kolegynou susedou? to fakt ak sa s tebou rozprava akakolvek zena hned za tym vidis potencionalnu trtkacku? ci?
ona mu tajila obycejne spravy len preto lebo chorobne ziarli a robi sceny zo vsetkeho. po rokoch s takym clovekom si vytvoris obranne mechanizmy. vies nieco o psychologii a tomto probleme? ty to vnimas ako podvedeny muz a to je diametralny rozdiel. zene by som napisala to iste.
a ak by ju on pristihol v posteli s nim alebo mal naozaj dokaz ze spolu spavali tak tiez radim jednoznacny rozchod. neveru neodpustam a ani nedavam druhe sance. ale tuto sa jedna o nieco uplne ine

ravador
16. dec 2022

@pralinka25 Dôvod skutku nemení nič na tom, že skutok sa stal. On píše, že jej nedôveruje. A ona jemu pravdepodobne tiež nie, ak ako hovoríš, že ona sa bojí mu o veciach hovoriť. Nevidím žiadny dôvod, prečo by ten vzťah mal pokračovať.

ravador
16. dec 2022

@pralinka25 A fakt sa mi páči, ako keď ja zaútočím na teba, tak už plačeš, že prečo na teba kydám, ale ty nemáš žiadny problém z jednej správy usudzovať moje "traumy" či čo.
Takže áno, dvojité štandardy si môžeš nechať.

pralinka25
16. dec 2022

@ravador rozhodne neplacem a uz vobec nie kvoli takejto veci, dokonca ma to nedviha ani zo stolicky a ani mi to nezdvihlo moj stale nizky tlak, takze si musim tak ci tak dopriat kavu. neblazni. ty si v tejto veci hrozne nabudeny. moc to prezivas. vidiet to na tvojich odpovediach. ja nemusim nic posudzovat a ani o to nemam zaujem.
este raz opakujem pri chorobnej zarlivosti su veci uplne inak. on ked na sebe nepopracuje nebude doverovat nikdy nikomu. tu nejde len o to ze sa im pokazilo manzelstvo kvoli tomu ale aj o to ze si tym on bude kazit cely zivot. ja to pisem aj pre jeho dobro pretoze takyto zivot je pre neho fakt tazky. kazdy vztah skor ci neskor pochova. ludia potrebuju aj ine scialne kontakty ako len doma s partnerom a detmi. on sa to bude musiet naucit zvladat, pretoze ak nie bude prezivat stale to iste dokola.
ja nebranim jeho manzelku ja som sa snazila dat mu iny pohlad na vec. neriesim ju pretoze ju nepoznam. riesila som jeho. a vobec nie utokom ani zlobou. chcela som aby sa on z toho dostal. nepochopil si tie prispevky a myslim si, ze ani celu tuto diskusiu.
vazne bez utokou a urazok naozaj ta to tak nadvihuje len tak? ludia zvacsa takto naozaj reaguju ked maju v sebe nieco nespracovane. ja na teba neutocim. len si myslim ze na to aby sa clovek mohol posunut z bludneho kruhu musi urcite veci spracovat.
vies ty jeho zenu tiez nepoznas. nepoznas tu situaciu, nevies ako to tam je. davas tu vyhranene vyhlasenie na ukoncenie. lenze mozno su veci uplne inak. on sam to totiz vo svojich prispevkoch pripusta. a o tom to je ze on si ocividne svoj problem uvedomuje.
vztahy nie su ciernobiele. a aj ked by tento vztah stroskotal a on do buducna urcite veci nezmeni o ktorych vie ze sposobuju problemy znova bude opakovat tie iste chyby ktore ho dovedu znova k rovnakemu vysledku.
vies dovera je uplne ina v beznom vztahu a uplne o inom to je kde si dotycny sam uvedomuje ze ma problem s chorobnou ziarlivostou. to je ako keby si povedal cloveku s depresiou aby nebol smutny. ludia s chorobnou ziarlivostou maju prave problemy s doverou aj sebadoverou. to je nahodou celkom sirokospektralny problem.
zene by som napisala to iste a to iste by som povedala aj kamoske do oci aj kamosovi.
ako pisem nepoznas ma. s dvojitymi standardami na mna nechod pretoze toto na mna naozaj nepasuje.

dusan0788
autor
16. dec 2022

@ravador Nemôžem povedať na isto že tam bol podvod ale an také ma napadá ale nebolo ti zakaždým také..ze keď som robil scény tak sibto neuzivala..ja neviem ja.uz mam s toho bordel ale totálny už som sa dozvedel ze ten hajzel vypisoval aj bratranvovej partnerke ale jemu to ona povedala ze čo jej v kuse vypisuje na rozdiel od mojej..chýbajú mi to je pravda aj mala aj ona proste 12 rokov je 12 rokov prídem s práce domou a doma ticho ale ako mi chýbajú taký mam aj strach ze sa.to deje stále

Strana
z4