Škola úspešnej mrchy
Ahoj kočky. Som po rozvode a zamýšľam nájsť si nového partnera, ale nie je to jednoduché. Tých, čo ma chcú, nechcem a chcem tých, ktorých nemôžem mať. (Prosím, nepíšte mi, že sa mám spokojiť s tými prvými. To sú väčšinou takí, s ktorými by sa nespokojila skoro žiadna. Som relatívne pekná a schopná a zabezpečená, nechcem zúfalcov, ani pacientov, ani ženáčov.) Asi niekde robím chyby. Napríklad som zistila, že je dobré byť občas nedostupná na telefone. Alebo nemať čas, keď chce muž stretnutie. Proste nedať sa hneď uhnať. Správne mrchy to vedia. Sú tu také, že by mi dali rady zo života, čo na tých chlapov platí? Myslím konkrétne situácie, nie v globále, lebo to mi je jasné. Ale aké presne triky na chlapov platia?
@alaguema vysoke oaptky, najotrasnejsia a najnepohodlnejsia obuv kt sa mohla len pre zeny vzmysleit,okrem toho dost out.
y
@plutarchos to som rada, že aspoň niekto má rád balerínky 🙂
@lucinka511 out nie je a nikdy nebude🙂 odporucala by som poskusat trosku topanky - ako ja nosim aj aj, na nohach som mala pri skusani totalne nepohodlne topanky bez opaetku ( mne napr. baleriny vadia kedze nemaju ziaden opaetok... bolia ma v nich nohy, to uz radsej na boso... ) a totalne pohodlne s 10cm opaetkom...
@alaguema milerad 🙂. Ak mi na revans nepovies, ze som teply, rad si v buducnosti vypocujem tvoj nazor na hociaku muzsku temu 🙂.
@salfusco 🙂 a ty sem predpokladam chodis obohacovat tie diskusie... ano, pisem o sebe tak nerozumiem preco sa citia dotknuti vsetci muzi na MK🙂 ale ako som pisala, prave to ze reagujete tolki - aj ti co sa doteraz nezapojili do debaty mi tu teoriu o tom aki muzi na tuto stranku chodia len dokazuje - a dokazujete to aj urazkami ktore si na svoju adresu citam - ja som tu ziadneho neurazila len vyjadrila svoj nazor - od teba si ale citam ze som krava a primitiv, tu mlady muz pred tebou tiez pourazal - jesitnost je hold skareda vlastnost...
nechapme ze nedokazete jednoducho prijat ze niektore zeny vidia chlapov na tejto stranke neradi a nepovazuju ich za obohatenie debaty - ja osobne tu registrujem par chlapov ktori sa zasadne vyjadruju urcitym sposobom ktory vychadza z ich nie pozitivnej skusenosti so zenami😉 takze tolko k tomuto - skuste predychat a odignorovat - pomyslite si svoje a je... teraz ja mam akoze co robit ked vy ma tu urazate dost skaredo?🙂 ako opaet som rada ze takehoto jedinca co sa takto vyjadruje len preto ze niekto neulahodil jeho egu nemam doma😉
@dai a vieš, že ani názor môjho muža nie je až taký smerodatný? 😉 O to nejde...Ale úprimne ma potešilo, že sa niekomu páčia ako mne, ja baleríny milujem a absolútne nechápem, prečo majú takú zlú povesť. Je pravda, že postavu štylizujú menej, ale o to nech sa trápia tie, ktoré majú s postavou problémy. Balerínky sú pohodlné, jednoduché, elegantné. Nosím ich fakt rada.
@lucinka511 niektoré kúsky sú ale prekrásne 🙂 Zdravé to rozhodne nie je, to súhlasím. Ani prirodzené.
@alaguema neviem... mne je osobne uplne jedno co si kto mysli o tom ako sa obliekam ci co nosim na nohach - som vo veku kedy si myslim ze viem co na mne vyzera dobre a viem hlavne co sa mne paci - ked sa vo veciach clovek dobre citi obycajne to aj vyzaruje a tym padom to aj dobre vyzera...
ja som tu pisala, mne su baleriny velmi nepohodlne, moja dcera ich miluje - ako pises, ked clovek ma fajn postavu a ma pod kontrolou svoje telo tak je jedno ci ma baleriny alebo opaetky...
@dai dai, pocuj. Raz za cas napriklad citam forum o zbraniach. Je tam asi 97% chlapov. (vratane sypacov). Je sice krajne pozoruhodne, ked sa tam zjavi zena, ale doteraz nikto z pritomnych nebol taky bombarder, aby zenu tituloval privlastkom frigidna alebo ju zosmiesnoval za to, ze sa vobec ozvala. Ja ti neviem, mne nazor druhych nevadi. K hocicomu, hocikde. Preco s tym mas taky velky problem ty? ;)
@plutarchos pozri, mna uz fakt tato debata nebavi... ja som parkrat bola na tych auto moto strankach, na zdaleka sa tam nazor zeny netoleroval ( a to nepisem o sebe ... ) vaecsinou boli hned oznacene za neznale zenske... co sa zbrani tyka - mam kamarata velkeho fanusika a teda nemam pocit ze toto je nejak cisto muzska zalezitost, to skor tie auta si chlapy dost privlastnuju ako temu...
tato stranka je podla mna silno zensky specificka, zeny tu riesia velmi intimne problemy a fakt mi pride velmi divne ze sa zapajaju chlapy ( tak isto ako by chlapom prislo divne keby zena chodila do tem o potencii, semennikoch, ako si stimulovat penis a podobne - ak to teda tebe divne nepride tak mne ano... ), poznam stranky kde sa riesia vztahy a je tam zastupneie zensko - muzske, pekne debaty... ale proste toto je zenskymi hormonmi nabita diskusia o zenskom pohlade na svet a zenskych intimnych problemoch... to ze sa to tu ciastocne casom meni na facebook je uz ina vec.... teraz som si napr. klikla na temu kde zenska riesi ze nevie pribrat a prvy chlap co sa jej tam ozval napisal ze on by ju hned bral za frajerku lebo jemu sa take typy ako ona pacia.... takze tolko k tym obohacujucim nazorom☹
inak ja som ti nikde nenapisala ze si teply - to stale ty tocis dokola, ja som pisala zeje to divne... a aj to ze si myslim ze toto je posledna stranka na ktoru by zavitali homosexualy ...
@dai nie,ty si nikoho neurazila..:D oki,je mi to jedno.A ked ti ako žene vadi,že sem prispieva par chlapov,je to tvoj problem..ozaj...staci si zalozit nejaky web,dat do podmienok odselektovanie iba pre ženy a možes si to tam riadit podla svojej vole...Ale hej,viem,co ti vadi a aj tebe podobnym...to,že pocujete pravdu,ktoru pocut nechcete,aj ked o nej viete...Ak vam ju povie žena,s tou sa tak max.mozte virtualne pohadat alebo ignorovat ju,ak to povie chlap,tak najlepsia obrana je utok sposobom,že tu chlap nema co robit 🙂 A to,koho mas ci nemas doma...to ozaj nikoho nezaujima..takych už bolo :D
@dai veď isteže...o tom píšem aj ja, že nejde o to, či sa to páči môjmu, alebo cudziemu mužovi. Ide o to, že mne sa fakt nezdá, že by boli neestetické, veď je to obuv tanečníc a asi naozaj len nejaký divný chlap vyhlásil, že sú otrasné a odvtedy to polovica verklikuje po ňom. Kopec chlapov má slabosť na opätky. Poznala som takého, ktorý šalel z čižiem na vysokom opätku...bol schopný hodiť sa mi k nohám a bozkávať tie čižmy...čo už, každý sme nejaký 😉 Dlho to nevydržalo, zrejme som sa nedokázala dosť hlboko ponoriť do jeho vášne pre čižmy...pravdepodobne by sa so mnou rozišiel pri prvej príležitosti, kedy by som mala obuté baleríny 😀
@salfusco 🙂 tak toto bola fakt reakcia k veci 🙂 ja tu zasadne svoje problemy neriesim - to je vaecinou aj moja prva rada - riesit si problemy s osobou ktorej sa tykaju🙂 neviem aku urazlivu pravdu , ci velku pravdu si mi ty, ci niekto iny z tych co sa ozvali povedal😀 ako fakt... teraz by ma to celkom zaujimalo😀 teraz si inak tiez pekne dal najavo co si myslis o zenach na tomto fore ( to ze su primitivne si uz napisal, teraz aj to ze len ty si schopny povedat pravdu - mas pravdu, mas nato asi univerzalny patent😀 )
to koho mam doma zaujima mna - je to chlap co pracuje, ci sa venuje detom namiesto toho aby aby sedel na mamickovskom fore cely den ( ja mam dnes zial pohotovost tak musim sediet za kompom, inak tu prispievam uz minimalne...takze neboj, zajtra uz v pohode budes moct obohacovat zeny cakajuce na tvoju pravdu, ak teda nebudem musiet pracovat - potom sa mozno dovolim si ozvat🙂 )
@dai asexual 🙂 stranka dozadu. Ja nie som urazeny, nikde som nic proti tebe nepovedal. Nemam preco sa hnevat na teba. A btw, rec nie je o "vysostne zenskych intimnych temach". Autorka riesi, ako na chlapa a co povazuju chlapi za pritazlive. A myslim, ze co sa chlapom paci, vedia najlepsie chlapi. I ked...chapem, ze su zeny, ktore aj tomuto rozumeju lepsie nez my ;)
@plutarchos ja som napisala ze ja pokladam chlapov na mk za nieco asexualne - tak to na mna posobi , to je urazka? prepac, potom si asi pleties dojmy s pojmami...
- zakladatelka sa pyta zien ako na muzov, nie muzov co sa im paci😉 ( precitaj si este raz uvodny prispevok... )
@salfusco no nazdar.. dostav si vyhadzov od supermamiciek a supermanzeliek?
@lubkavargova1 ale prosim ta lubka - ja nie som ani jedno ani druhe a som jedina co sa tu vyjadrila k tebe muzov na mk - zato na mna sa hned vrhli 3 urazeni jesitni jedinci - salfuco podla profilu je starsi pan bez rodiny... to fakt mas taku potrebu si ho zastavat?🙂
@dai je to už hodne od témy...ale mne osobne muži na tomto fóre nevadia. Občas je celkom zaujímavé čítať aj postrehy z druhej strany. Konkrétne v tejto téme, by to zakladateľka za určitých okolností mohla aj uvítať, keby bola schopná pochopiť, že nikto jej tu nevysype 10 súhrnných bodov, pomocou ktorých zaručene ukradne srdce každému chlapovi 😎
@dai no takze nepoznam ho osobne, ale uz som citala od neho viac prispevkov a zatial to je jeden z mala co ma tu odvahu napisat ked sa tu "nasuchori perie". A uprimne, je to aj fajn. Lebo my zienky tu mozme basnit o muzskom tvorstve, a aj tak prd vieme ako im to v hlave funguje..a to je aj vice versa...ja nevidim dovod, preco by nemohol. Doooooobre uznavam aj to, ze sem-tam sa sekne, ale inak je v pohode.
@alaguema pozri, mne muzsky nazor tiez nevadi - pracujem v muzskom kolektive , mam len bratov, rada diskutujem s muzom... ale zial muzi na tejto stranke sa prejavuju divne, aj ich profily su zvlastne... proste nechapem motivaciu chlapov na tejto stranke - ja teda sa o mk bavim s muzmi - je to jedina socialna siet na ktorej som... a teda svorne mi vsetci tvrdia ze na take nieco by nikdy nezavitali, lebo tie temy su bud vyslovene zenske, alebo pre nich divne...a pozri aj tu na reakcie muzov co sa ozvali - ja som napisala 1 prispevok a hned 3ja sa jesitne na mna vyhrnuli s urazlivymi komentarmi - naozaj chces pocut nazor takychto muzov?
@dai nepletiem si pojmy s dojmami. Napisal som, ze vsetci sme individualni a ze mne osobne sa napriklad viac pacia baleriny ako stekle. A vysvetlil som preco (whats wrong with that?) Bez toho, ze by som hocikoho musel zosmiesnovat. Odvtedy som pocul, ze je to asexualne, ze tu vobec som, ze pod tancom chapem snad len lucnicu, ze som jesitny a urazeny, a ze na nazore nejakeho plutarcha nezalezi... Pocuj, ja nemam problem, ak ma niekto iny nazor. Preco to ty nevies zniest? 🙂 Vztahy (vratane deti, tehotenstva, atd) su predsa vec, co sa tykaju aj muzov....ci? ;)
@lubkavargova1 osobne necitim potrebu pocut nazor kazdeho cloveka🙂 a uprimne len zato ze niekto ma muzske pohlavie neznamena ze bude hovorit za muzov - ako som pisala , ja poznam vela muzov ale rozmyslaju uplne inak ako nazory ktore tu prezentuju tyto pani ( vyzera ze nie su ani vo vztahu, ani deti nemaju - cize neviem ake velke skusenosti by nam mali odovzdat:-?)
@plutarchos ach... nechce sa mi zase od zaciatku - ty si napisal ze baleriny su super a stekle posobia meravo - pritom tie baleriny si spajal s pohybom a tancom... ja som ti zareagovala ze opaetky nosi vaecsina tanecnic ... ci?
nechajme to uz - vidis ze je tu kopu zien co tvoj nazor kvituju a tvoju pritomnost vitaju, tak ti moj nazor moze byt ukradnuty😉 zmenit ho nezmenis, som tu zaregistrovana od roku 2005 a teda zial som na normalneho chlapa este nenarazila - skor alebo neskor sa vaecsinou prejavili podobne ako tu teraz salcufor ci ako sihovori... urazkami a jesitnostou... takze mam hold svoj nazor... som napr. aj na modrej streche a tam pisu chlapy k veci sposobom aky je pre chlapov normalny , ale tu na konovi ... radsej sa uz nevyjadrujem😉
@alaguema Poznám pár žien ktoré majú strašne zničené vybočené prsty z nosenia vysokých opätkov - boli k tomu nútené vzhľadom k profesii. Ak nechceli stratiť prácu museli pokračovať aj keď už videli že im to nerobí dobre až kým to naozaj nedopadlo dosť škaredo ...
@dai starší pán som tu len ja, ostatní sú voči mne len mláďatká (aj keď niektorí celkom vzdelané), takže ak sa chceš navážať do starších chlapov musíš do mňa (možno mám staršie dcéry ako ty) .
@lubkavargova1 no nazdar
3 urazeni jesitni jedinci :D
co k tomu povedat?Len to,co som napisal...a pani ci slecna kludne može dalej utocit a vidiet len tu svoju pravdu

@alaguema mas pravdu. Mne opatky nevadia, viac sa mi sice paci prirodzeny pohyb, len som citil potrebu zastat sa tych balerinok. Vzdy zalezi od situacie a konkretnej osoby. Pravda, do divadla si tenisky brat radsej netreba. Rovnako stekle na pivo.