icon

Stretnutia cez zoznamky Tinder a Badoo: Vaše skúsenosti

30. apr 2026

Ahojte. Koľko stretnutí ste mali cez zoznamky Badoo alebo Tinder? Ako dopadli? Sú tam podľa vás aj normálni muži alebo väčšinou len zúfalci?

anonym_4db444
30. apr 2026

Tinder som nikdy nepouzivala. Badoo niekedy velmi davno naposledy pred 3-4 rokmi cca. Prihlasila som sa, napisal mi, presunuli sme sa na WA a badoo som vymazala. A bol to debil, rok som sa s nim tahala a zbytocne 😅vobec nie commitment ready muz, len ma vyuzival a len si ma udrzuaval tym ze ma denne pocuval denne sme si pisali ale realne sa nemal k nicomu orelomovemu. Proste kkt, co som aj potom zistila ked uz sme sa nebavili ze zrejme aj ine vtedy riesil. A pred nim vacsinou z kazdeho sa vyklul bud rozumu slabsi jedinec, vojak, policajt - to je samostatna kapitola tito muzi, alebo kurevnik, ci uchyl 😅 a aj ked som sama nikdy by som sa tam nevratila, ked sa mam s niekym zoznamit tak si ma najde inak ten clovek

anonym_5e1bb9
30. apr 2026

@anonym_autor ahoj, ja som odtial mala pár rande a súhlasim s komentárom vyssie. Nikdy nic normalne.

anonym_5f72dd
30. apr 2026

Ono aj keď sa zdá že si našla ihlu v kope sena tak aj po dlhšej dobe zistíš že si strácala čas s kurevnikom a chronickým klamárom 😀 lebo hlavne takí tam sú. To vie iba klamať o všetkom o deťoch o peniazoch atď. A tie AI fotky v mercedese a podobné no konečná 😀 radšej osobne na niekoho naraziť a najlepšie na takého čo takéto zoznamky ani nepoužíva.

anonym_58bbf4
Včera o 02:46

To by asi povedali aj muzi, ze tam chodia iba tucne, stare, skarede, lenive, vypocitave, manipulatorky ... Lebo normalne povahou a vzhladom si najdu niekoho v pohode aj mimo zoznamky.

anonym_001b47
Včera o 04:01

Prihlasila som na badoo, aj som na FB zoznamke a obcas na pokeci. Vsade mam normalne svoju fotku. Jedna kategoria muzov sa pyta, co ja tam, ze preco som zavitala na socialne siete sa zoznamovat. Druha kategoria muzov si mysli, ze som fejk. Nevyjadrujem sa. Co sa tyka kategorie muzov - cele zle. Nie nestretla som sa s nikym. Spravidla po par spravach, po necelom dni pisania viem, kolka bije. Rozvedeni muzi s malymi detmi, robotnici bez zaklanych znalosti gramatiky a bez vseobecneho rozhladu, mamickari vecne zijuci v bezpeci svojej detstej izby, muzi nepouzitelni do zivota a potom cela paleta uchylok. Ale ze naozaj brutal. Pre mna je to uz skor zabava na zasmiatie sa.

anonym_ca2c42
Včera o 04:06

@anonym_autor tak kto nie je zúfaly 😅😅😅 mala som par stretnutí, ale našla som si tam svojho manžela 😍😍😍

pudinka
Včera o 04:45

Cez tinder som si nasla svojho zivotneho partnera, sme spolu 6 rokov a cakame babo 🙂. Jeho sestra si cez tinder tiez nasla manzela 🙂. Takze da sa to, ale je pravda,ze tych normalnych je tam malo.

barka1
Včera o 05:00

Možno 10-15 rande? "Lovila" som vo vodách rozvedených muzov okolo 40. Boli všetci fajn, ale nic z toho nebolo.

anonym_9819eb
Včera o 05:32

Ahoj, klasika, tak ako aj v uplne obycajnom realnom zivote. Psychopati aj relativne normalni chlapi. A na Badoo sme sa spoznali s muzom. Cakame tretie dieta. Aj z Tinderu poznam dve manzelstva, osobne.
Vsade najdes aj takych, aj takych.

zita19ke
Autor odpoveď zmazal
anonym_279fc1
Včera o 08:08

Ja som si na badoo pred 13 rokmi nasla môjho terajsieho manžela, máme spolu dve deti a nič lepšie sa mi nemohlo stat. Je to perfektný manžel a otec. A nebol to ani vtedy žiadny zufalec, bol to profesionálny športovec ktory mal aj v hlave. Síce na zoznamkach je asi viac debilov a uchylakov ako normálnych chlapov ale ja som mala šťastie. ☺

anonym_5efbd0
Včera o 08:20

Cez tinder som si nasla manzela. Dobreho. Ale vyberala som fotky, na ktorych neboli svalovci opaleni pretrcajuci sa pred farami, skor taku slusnu sivu mysku v muzskom prevedeni a ja mozem povedat, ze som nasla diamant v tej kope kamenia.

anonym_6e2bb9
Včera o 08:33

Mala som z tinderu tri stretnutia, s tým posledným sme už niekoľko rokov manželia a čakáme druhé babo 😊. Je to ako všade, nájdu sa aj normalni aj cvoci.

anonym_394b7c
Včera o 08:47

Ja poznam 4 vztahy z Tindru, su spolu maju deti. Ja som mala vyse 3rocny tindrovy, vsetko super ale rozmyslel si ze nechce deti. Mala som iba jedno stretko a vsetko kliklo. Ked si predstavim ze by som to mala opat nastartovat je mi zle.

anonym_58bbf4
Včera o 10:36

Na zoznamkach su normalni a zufalci. Muzi aj zeny. Kedze zeny vacsinou pasivne cakaju, akcia sa caka od muzov. Kedze ti zufalci su vacsinou zvyknuti na negativne odpovede, tak skusaju hromadny DOD. A tak 50 zufalcov posle tu istu spravu 50 krat na 50 zien, ci sa niektora ozve. Potom je kazda zena v euforii, ze je tam tolko zaujemcov, ze az 50 o nu prejavilo zaujem. Pritom je tam stale 50 zien na 50 muzov. Jedna na jedneho. Kedze tie spravy su skoro take iste, tak sa znechutene odhlasi ...
- Treba aktivne pozerat profily a skusit tie zaujimave oslovit dvoma slovami ako prva a nevsimat si hromadne maily. Z hrdosti nikomu neubudne.
- zeny vyhlasuju, ze nebudu reagovat na jednoduche trapne ahoj, aky mas dnik. Ale ak oni niekomu pisu, tak pisu presne toto, ahoj, aky mas dnik 🙂
- Ked si niekto da normalna sportova postava v profile. 15+ kg nadvahy nie je normalna postava a sportova sa mysli dnes, nie pred 20 rokmi 🙂

anonym_001b47
Včera o 10:45
@anonym_58bbf4

Na zoznamkach su normalni a zufalci. Muzi aj zeny. Kedze zeny vacsinou pasivne cakaju, akcia sa caka od muzov. Kedze ti zufalci su vacsinou zvyknuti na negativne odpovede, tak skusaju hromadny DOD. A tak 50 zufalcov posle tu istu spravu 50 krat na 50 zien, ci sa niektora ozve. Potom je kazda zena v euforii, ze je tam tolko zaujemcov, ze az 50 o nu prejavilo zaujem. Pritom je tam stale 50 zien na 50 muzov. Jedna na jedneho. Kedze tie spravy su skoro take iste, tak sa znechutene odhlasi ...
- Treba aktivne pozerat profily a skusit tie zaujimave oslovit dvoma slovami ako prva a nevsimat si hromadne maily. Z hrdosti nikomu neubudne.
- zeny vyhlasuju, ze nebudu reagovat na jednoduche trapne ahoj, aky mas dnik. Ale ak oni niekomu pisu, tak pisu presne toto, ahoj, aky mas dnik 🙂
- Ked si niekto da normalna sportova postava v profile. 15+ kg nadvahy nie je normalna postava a sportova sa mysli dnes, nie pred 20 rokmi 🙂

@anonym_58bbf4 nikdy v živote som nenapísala človeku správu - ahoj, aký máš dník. Vždy si prečítam profil, a rozvediem v správe niečo - čo ma zaujme - teda urobila som to tak 3x a vždy to zabralo. Ale výber mužov na zoznamkách je mizerný, myslím, že u žien je to trochu lepšie, len tie nevedia muži zaujať.

anonym_58bbf4
Včera o 11:40
@anonym_001b47

@anonym_58bbf4 nikdy v živote som nenapísala človeku správu - ahoj, aký máš dník. Vždy si prečítam profil, a rozvediem v správe niečo - čo ma zaujme - teda urobila som to tak 3x a vždy to zabralo. Ale výber mužov na zoznamkách je mizerný, myslím, že u žien je to trochu lepšie, len tie nevedia muži zaujať.

@anonym_001b47 Mizerny, mozno su len prehnane ocakavania. Netreba mat velke oci a mysliet na to, ze mlada ta zena nebude vyzerat vzdy. Stacia 1-2 porody, menopauza,.. a z krasky sa rychlo stane stara sediva mys s vytahanymi a spadnutymi prsiami po brucho, vytahanym bruchom, nadvahou 20kg, dvojitou bradou, vdovskym hrbom so skoliozou. To ze zena vyzera dobre medzi 20-45r, je on purpose (zamerne), aby nemala problem mat deti z vyberu 5-6 muzov. Ked uz deti ma, tak uz to skonci po kojeni s vytahanymi prsiami,...lebo uz dalsie deti s inymi mat nemusi, staci, ze je "pekna" pre otca svojich deti.
Preto sa moc neoplati prilis ohrnat nosom, ze "nikto" tam nie je zaujimavy. Staci slusny vzdelany lahko nadpriemer muz, co s tebou zostane, kym deti nebudu velke a nebude uz z teba ziadna kraska. Vtedy mozno zistis, ze on bude v 40-50tke naopak ten fesak (dozrie) a ty ta menej pekna.

anonym_001b47
Autor odpoveď zmazal
lucka243
Včera o 15:45

aj ja som spoznala svojho muža na badoo 🙂 a v podstate všetky stretnutia odtiaľ boli fajn, ale tiež som dlho zvažovala s kým áno a s kým nie (boli dokopy s 3 mužmi), lebo samozrejme písali aj všelijakí podivíni, poznám aj ďalšie manželstvo odtiaľ

anonym_e6b9ee
Včera o 18:26

Na zoznamke (inej) som našla otca svojej dcéry. Vzťah nám síce nevyšiel ale ako rodičia sme Team 🙂 a na Badoo som si pred 4 rokmi našla partnera, s ktorým žijeme.

anonym_98697a
Včera o 20:02

Skvele🤣 najdes tam utajených ženáčov alebo zadaných muzov, samozrejme to platí obojstranne

anonym_5e1bb9
Včera o 21:36
@anonym_58bbf4

@anonym_001b47 Mizerny, mozno su len prehnane ocakavania. Netreba mat velke oci a mysliet na to, ze mlada ta zena nebude vyzerat vzdy. Stacia 1-2 porody, menopauza,.. a z krasky sa rychlo stane stara sediva mys s vytahanymi a spadnutymi prsiami po brucho, vytahanym bruchom, nadvahou 20kg, dvojitou bradou, vdovskym hrbom so skoliozou. To ze zena vyzera dobre medzi 20-45r, je on purpose (zamerne), aby nemala problem mat deti z vyberu 5-6 muzov. Ked uz deti ma, tak uz to skonci po kojeni s vytahanymi prsiami,...lebo uz dalsie deti s inymi mat nemusi, staci, ze je "pekna" pre otca svojich deti.
Preto sa moc neoplati prilis ohrnat nosom, ze "nikto" tam nie je zaujimavy. Staci slusny vzdelany lahko nadpriemer muz, co s tebou zostane, kym deti nebudu velke a nebude uz z teba ziadna kraska. Vtedy mozno zistis, ze on bude v 40-50tke naopak ten fesak (dozrie) a ty ta menej pekna.

@anonym_58bbf4 ty si 100% muz!!

anonym_df59cc
Včera o 22:05

ja som išla na rande cez tinder - sme spolu 5 rokov. kamoška išla tiež a onedlho jej idem na svadbu 🙂 treba sa tam poriadne poprehrabávať

drahomirav
Dnes o 06:29

Z môjho pohľadu je hlavným problémom to, že zoznamky dávajú obom pohlaviam falošný pocit nekonečného výberu. My muži vidíme tisíce krásnych žien; sociálne siete a médiá nám neustále predhadzujú dokonalé tváre, až náš mozog nadobudne dojem, že máme teoreticky na výber z nich všetkých. Čo, samozrejme, nie je pravda.

Ako tu už odznelo, muži sú zvyknutí, že zhoda sa podarí raz za čas a na správu odpíše možno 1 z 10 žien. Preto muži posielajú desiatky až stovky správ, aby vôbec odfiltrovali tie, ktoré majú reálny záujem komunikovať.

Na druhej strane, ženy majú kvôli kvantám správ (často s rovnakým znením) pocit enormného záujmu, čo ich však zároveň frustruje. Nechce sa im denne odpovedať 30 mužom na otázku „Ahoj, čo tu robíš?“. Je to začarovaný kruh, ktorý deformuje vzťahy a očakávania. Zo vzťahov sa dnes odchádza oveľa ľahšie, pretože máme pocit, že na zoznamke nás čaká ďalších 100 „lepších“ adeptov.

Skúsenosti z praxe: Realita vs. Fotky

Za posledných cca 14 rokov som absolvoval kvantá chatov a stretnutí. Musím subjektívne zhodnotiť, že hoci sa v online priestore nájdu seriózni aj menej normálni jedinci, jedna vec ma zaráža pravidelne: máloktorá žena v realite vyzerala tak dobre ako na fotkách.
Často sa stretávam s rokmi starými alebo výrazne upravenými fotkami. Nechcem znieť povrchne, ale ak má niekto v realite o 20 kg viac, je to zavádzanie. Ja som napríklad plešatý – bolo by v poriadku, keby som si dal na profil fotky, kde som mal ešte vlasy? Asi nie. Rešpektujem, že pre mnohé ženy by to bola podstatná informácia a možno by so mnou ani nezačali komunikovať. Aj keď ma slečny na stretnutí neraz prekvapili, nikdy som ich nekonfrontoval. Stretnutie som slušne dokončil a následne neutrálne oznámil, že tam necítim chémiu. Nie som tu na to, aby som niekoho súdil alebo urážal.

Pasivita a mýtus o vyťaženosti

Ďalším javom je očakávanie, že muž bude neustále „ťahať“ komunikáciu, udržiavať flow a humor, zatiaľ čo žena len stroho odpovedá. Často sa stretávam aj s extrémnou „vyťaženosťou“. Stretnutie je možné raz za dva týždne a odpoveď na správu príde po 18 hodinách. Keď sa však opýtam, čo dotyčnú tak zamestnáva, zistím, že je to bežná práca od 8:00 do 16:30, nákup a následný oddych. Pri mojom nadpriemernom pracovnom vyťažení si čas nájsť viem – je to teda skôr o prioritách.

Rozdielne životné nastavenia

Stretol som mnoho žien, s ktorými nebolo o čom hovoriť. Ženy, ktoré život len „prežívajú“ – bez ambícií, snov, všeobecného prehľadu či koníčkov. Len práca, jedlo a spánok. Cez toto u mňa vlak nejde a takéto debaty som vždy ukončil (bez ohľadu na vzdelanie danej osoby).

Kapitolou samou o sebe sú špecifické skupiny:

Hľadajúce zábavu: Ženy, ktoré si chcú len užívať, prípadne udržiavajú viacero vzťahov naraz.

Biologické hodiny: Ženy, pri ktorých máte pocit, že vašou jedinou úlohou je oplodniť ich.

Slobodné matky: Sú medzi nimi skvelé ženy, ktoré len mali smolu, ale aj také, ktoré hľadajú skôr „pestúna a prispievateľa do domácnosti“. Zaujíma ich len auto, práca a bývanie, pričom si so sebou nesú balík problémov (ex-partneri, financie, nevyriešené zázemie).

Kategória 30+: Podobne ako u mužov, aj tu je už veľa ľudí „používaných“. Majú svoje zaryté stereotypy, traumy z minulosti a nulovú ochotu prispôsobiť sa niečomu novému.

Na záver: Ani jedno pohlavie nie je dokonalé. Všetci sme si niečím prešli a každý si nesie svoj batoh skúseností. Držím palce každému, kto v tomto chaose ešte stále hľadá tú pravú alebo toho pravého.

Môj najdlhší vzťah zo zoznamky trval cca 3 roky, zmenil mi život a strašne veľa ma naučil. Som za to extrémne vďačný a týmto srdečne pozdravujem DK 🐧🦥

anonym_f35027
Dnes o 06:55
@drahomirav

Z môjho pohľadu je hlavným problémom to, že zoznamky dávajú obom pohlaviam falošný pocit nekonečného výberu. My muži vidíme tisíce krásnych žien; sociálne siete a médiá nám neustále predhadzujú dokonalé tváre, až náš mozog nadobudne dojem, že máme teoreticky na výber z nich všetkých. Čo, samozrejme, nie je pravda.

Ako tu už odznelo, muži sú zvyknutí, že zhoda sa podarí raz za čas a na správu odpíše možno 1 z 10 žien. Preto muži posielajú desiatky až stovky správ, aby vôbec odfiltrovali tie, ktoré majú reálny záujem komunikovať.

Na druhej strane, ženy majú kvôli kvantám správ (často s rovnakým znením) pocit enormného záujmu, čo ich však zároveň frustruje. Nechce sa im denne odpovedať 30 mužom na otázku „Ahoj, čo tu robíš?“. Je to začarovaný kruh, ktorý deformuje vzťahy a očakávania. Zo vzťahov sa dnes odchádza oveľa ľahšie, pretože máme pocit, že na zoznamke nás čaká ďalších 100 „lepších“ adeptov.

Skúsenosti z praxe: Realita vs. Fotky

Za posledných cca 14 rokov som absolvoval kvantá chatov a stretnutí. Musím subjektívne zhodnotiť, že hoci sa v online priestore nájdu seriózni aj menej normálni jedinci, jedna vec ma zaráža pravidelne: máloktorá žena v realite vyzerala tak dobre ako na fotkách.
Často sa stretávam s rokmi starými alebo výrazne upravenými fotkami. Nechcem znieť povrchne, ale ak má niekto v realite o 20 kg viac, je to zavádzanie. Ja som napríklad plešatý – bolo by v poriadku, keby som si dal na profil fotky, kde som mal ešte vlasy? Asi nie. Rešpektujem, že pre mnohé ženy by to bola podstatná informácia a možno by so mnou ani nezačali komunikovať. Aj keď ma slečny na stretnutí neraz prekvapili, nikdy som ich nekonfrontoval. Stretnutie som slušne dokončil a následne neutrálne oznámil, že tam necítim chémiu. Nie som tu na to, aby som niekoho súdil alebo urážal.

Pasivita a mýtus o vyťaženosti

Ďalším javom je očakávanie, že muž bude neustále „ťahať“ komunikáciu, udržiavať flow a humor, zatiaľ čo žena len stroho odpovedá. Často sa stretávam aj s extrémnou „vyťaženosťou“. Stretnutie je možné raz za dva týždne a odpoveď na správu príde po 18 hodinách. Keď sa však opýtam, čo dotyčnú tak zamestnáva, zistím, že je to bežná práca od 8:00 do 16:30, nákup a následný oddych. Pri mojom nadpriemernom pracovnom vyťažení si čas nájsť viem – je to teda skôr o prioritách.

Rozdielne životné nastavenia

Stretol som mnoho žien, s ktorými nebolo o čom hovoriť. Ženy, ktoré život len „prežívajú“ – bez ambícií, snov, všeobecného prehľadu či koníčkov. Len práca, jedlo a spánok. Cez toto u mňa vlak nejde a takéto debaty som vždy ukončil (bez ohľadu na vzdelanie danej osoby).

Kapitolou samou o sebe sú špecifické skupiny:

Hľadajúce zábavu: Ženy, ktoré si chcú len užívať, prípadne udržiavajú viacero vzťahov naraz.

Biologické hodiny: Ženy, pri ktorých máte pocit, že vašou jedinou úlohou je oplodniť ich.

Slobodné matky: Sú medzi nimi skvelé ženy, ktoré len mali smolu, ale aj také, ktoré hľadajú skôr „pestúna a prispievateľa do domácnosti“. Zaujíma ich len auto, práca a bývanie, pričom si so sebou nesú balík problémov (ex-partneri, financie, nevyriešené zázemie).

Kategória 30+: Podobne ako u mužov, aj tu je už veľa ľudí „používaných“. Majú svoje zaryté stereotypy, traumy z minulosti a nulovú ochotu prispôsobiť sa niečomu novému.

Na záver: Ani jedno pohlavie nie je dokonalé. Všetci sme si niečím prešli a každý si nesie svoj batoh skúseností. Držím palce každému, kto v tomto chaose ešte stále hľadá tú pravú alebo toho pravého.

Môj najdlhší vzťah zo zoznamky trval cca 3 roky, zmenil mi život a strašne veľa ma naučil. Som za to extrémne vďačný a týmto srdečne pozdravujem DK 🐧🦥

@drahomirav Len taka otazka,preco mas zensky nick?