icon

Škola úspešnej mrchy

limitgirl
22. dec 2016

Ahoj kočky. Som po rozvode a zamýšľam nájsť si nového partnera, ale nie je to jednoduché. Tých, čo ma chcú, nechcem a chcem tých, ktorých nemôžem mať. (Prosím, nepíšte mi, že sa mám spokojiť s tými prvými. To sú väčšinou takí, s ktorými by sa nespokojila skoro žiadna. Som relatívne pekná a schopná a zabezpečená, nechcem zúfalcov, ani pacientov, ani ženáčov.) Asi niekde robím chyby. Napríklad som zistila, že je dobré byť občas nedostupná na telefone. Alebo nemať čas, keď chce muž stretnutie. Proste nedať sa hneď uhnať. Správne mrchy to vedia. Sú tu také, že by mi dali rady zo života, čo na tých chlapov platí? Myslím konkrétne situácie, nie v globále, lebo to mi je jasné. Ale aké presne triky na chlapov platia?

Strana
z16
esther03
5. jan 2017

@janaochi kriteria nie su, ale tym, ze niekde dam svoju foto musim vediet zvladnut aj tie komentare...
@oldman50plus ja mrcha nepotrebujem byt, prave naopak, vekom som zistila, ze cim som na chlapa milsia, tym lepsie pre mna 🙂

janaochi
5. jan 2017

@8853 a ty sa prečo teraz zapájaš....pozri sa na svoj blog....ty si čo potrebuješ dokazovať a všetky ostatné, čo tu máte tony fotiek? Veď porozmýšľaj, čo mi tu vytýkaš....že som fotky dala na mk....a prečo by som si mala nechať kydať na hlavu.....veď útočíte tu len vy....či vy môžte?

eeffka
5. jan 2017

@janaochi na to kolko mas rokov sa spravas ako pubertacka... a som pekna a som a som a som 🙂 vyzeras dobre na svoj vek.odhadujem niekde k 40ke. Ale citit potrebu sa silou mocou prezentovat na webe je take skolkarske.
Su tu ine supy co obcas vidam v blogoch.vysportovane kocky co maju 3deti a vyzeraju ako ich sestry.zeny nie mlade dievcence co maju superstyl. Ale ty fakt neviem preco chces vsetkym dokazat ze si nenormalna kost.

janaochi
5. jan 2017

@mirage 😀 čo som asi čakala, že? dala som fotku v kraťasoch ...zle, dala so fotku zo školy...tiež zle...lebo úmyselne...veď sa spamätaj....vám tu by bolo všetko zlé, lebo ste zamindrákované (česť výnimkám) nechcem napísať čo-

8853
5. jan 2017

@janaochi na svojom blogu sa nikoho nepytam na jeho nazor na moj vyzor, ci vyzor mojho dietata, ktoremu ani nie je vidiet do tvare, cize v tom rozdiel vidim. Utocis teraz ty.
Zapajam sa skoro od zaciatku a cely cas len oci otvaram, kam tato absurdna tema zachadza a co su ludia schopni spravit pre maly kusok virtualneho uznania.
Aj "kydanie na hlavu" sa da zvladnut s nadhladom a graciou...

janaochi
5. jan 2017

@eeffka keď som pridala tú prvú fotku, nečakala som, že sa do mňa tak pustia....chcela som sa len obrániť...., ale ony sú ako supy...len roztrhať a roztrhať.
Najmúdrejšie, najkrajšie, najštýlovejšie, najsamostatnejšie a neviem čo ešte naj.....ale to je jedno.

Nedaj sa vtiahnuť do hádky s hlupákom, lebo ťa stiahne na svoju úroveň.......a je to pravda. Pekný večer všetkým bezchybným dámam.

esther03
5. jan 2017

@janaochi daj magnezko a upokoj sa. Naozaj nie je dovod, aby si sa tak vytacala. Niekedy sa pacis viacerym inokedy nie tolkym a nikdy sa nebudes pacit vsetkym. Ti co reagovali na teba reagovali na konkretnu foto, ktora naozaj nebola najlepsia, ved sama si napisala, ze to bol ulet. Takze uz vieme, ze v skutocnosti sa obliekas asi inak, co si ukazala na dalsej foto. Takze pokoj a nohy v teple 🙂

janaochi
5. jan 2017

@8853 áno, dá, do určitého bodu....a teba som sa na názor na fotku nepýtala...

....pekný večer.

obsadenemeno
5. jan 2017

@janaochi citujem: "bola som zvedava na spravanie ludi v urcitych situaciach"...... no tak si potom zaloz temu, kde das svoje fotky a budes sledovat reakcie. V tejto teme a pisem to este raz, lebo si to nepochopila, slo o TRIKY na ulovenie chlapa. Tieto triky nemaju s vyzorom nic spolocne. Uz to pochop a nestrapnuj sa este viac. Daj si fotky do blogu, kto chce, tak si ich pozrie. Do tejto temy nepatria.

A ano, teraz si to uz potvrdila, ze si proste chcela pochvalne komenty. Iny dovod na zverejnenie tychto fotiek nie je.

rebellefleur
5. jan 2017

@janaochi - prepáč, ale mne si smiešna. Naozaj. Nechápem ako sa môže jedna dospelá žena dobrovoľne takto zhovaďovať.
1. Dať sem tú foto z ničoho nič, bez komentára, bolo úplne mimo
2. Dať sem tú foto na dokázanie toho, aká som ja šupa, ešte horšie
3. Keď sa mi komenty ku fotke nepacia, zvaliť to na zavisť, nekomentujem radsej

Uvedomujes si reálne, že nikto ti tu nezávidi, lebo reálne nemá ani čo a si tu svojou sebaprezentaciou iba na smiech?

Btw tému čítam od začiatku, ale neprispievam práve preto lebo autorka tejto diskusie je dosť mimo a ani za boha nikdy nepochopí,že také niečo sa nedá naučiť.

Howk 🙂

zlotazla
5. jan 2017

toto je debata 😀

Strana
z16