icon

Škola úspešnej mrchy

limitgirl
22. dec 2016

Ahoj kočky. Som po rozvode a zamýšľam nájsť si nového partnera, ale nie je to jednoduché. Tých, čo ma chcú, nechcem a chcem tých, ktorých nemôžem mať. (Prosím, nepíšte mi, že sa mám spokojiť s tými prvými. To sú väčšinou takí, s ktorými by sa nespokojila skoro žiadna. Som relatívne pekná a schopná a zabezpečená, nechcem zúfalcov, ani pacientov, ani ženáčov.) Asi niekde robím chyby. Napríklad som zistila, že je dobré byť občas nedostupná na telefone. Alebo nemať čas, keď chce muž stretnutie. Proste nedať sa hneď uhnať. Správne mrchy to vedia. Sú tu také, že by mi dali rady zo života, čo na tých chlapov platí? Myslím konkrétne situácie, nie v globále, lebo to mi je jasné. Ale aké presne triky na chlapov platia?

8853
23. dec 2016

Po nastudovani tych vsetkych knih by som ta chcela stretnut, lebo to bude viac nez zabavne. Stale na to ides zo zleho konca. Nesleduj a neopakuj to, co robia ine zeny, preboha ved si jedinecna, najdi samu seba.
Uz neviem ako viac po lopate ti to vysvetlit. Muzi nie su blbi, ani jednoduchi, na nich neexistuje navod 4 pohybov a 5 replik, ktorymi ich ocaris.
Skusim to na takej blbosti: odhalit krk a hrat sa s vlasmi - naucena to urobi zamerne, ucelovo- je to priehladne a trapne, muzovi to da signal, som povolna a lacna. Sebavedoma si opravi uces pocas konverzacie, lebo ma pocit, ze to potrebuje - je to mimovolne a nevtierave, vysiela signal, ze si je vedoma, ze nie vzdy ma dokonale vlasy, ale je jej jedno, co si ostatni myslia, lebo pre nu su podstatne dolezitejsie veci -ostava muzovi zapamatatelna.

mima4
23. dec 2016

@limitgirl
z toho vsetkeho co pises, nechapem, co vôbec od zivota chces.
Co hladas? ake mas predstavy o svojej buducnosti?

Mas pocit, ze taka aka si, si pre muzov nezaujimava, nudna?

luzzia
23. dec 2016

@limitgirl ahoj, necitala som celu diskusiu, lebo ked som zbadala, ake tu nastali utoky a posudzovack y a nazory a neviem co, no.. nebolo to zrovna pochopene tak, ako si to myslela. ale ja presne viem, co myslis a ak hovoris anglicky, poviem ti iba jedno meno - Matthew Hussey. Pozri si jeho videa na youtube, najdi si jeho stranku a blog. Rozpisovat to tu nebudem, kto ma zaujem, pozrie si a pochopi, kto nie, nie 🙂

alaguema
23. dec 2016

@17alisha pozeranie sa na pery mu pripadalo sexi? Mne osobne to nepripadá príťažlivé vôbec. Mala som takého nápadníka, civel mi na ústa, na prsia, na nohy, len nie do očí...mne to prišlo totál nepríjemné. Navyše to vyzeralo, ako keby dobre nepočul a čítal mi z pier 😀 Nemal šancu.
Preto som niekoľkokrát napísala, že čo u jednej s jedným mužom fungovalo, nemusí fungovať u iných.
@limitgirl takéto rady sú ti úplne zbytočné, len čo sa zosmiešniš.

malabiba
23. dec 2016

@mima4 ked nechapes, naco pises?...ona velmi dobre vie koho chce, len zatial sa jej nedari....zatial...ale vsetko sa da

cottonwomen
23. dec 2016
sticker
17alisha
23. dec 2016

@alaguema ved tiez som sa divila, hlavne, ze to robim...odvtedy si davam pozor....ale vidis, co sa paci jednemu, nemusi druhemu..tu sa neda vseobecne poradit..to je ako s detmi, tiez nie su tabulkove a kazde potreguje individualny pristup.

mima4
23. dec 2016

@malabiba
myslim ze ty nechapes.

ja sa nepytam koho chce, ale co chce od zivota, od vztahu... aké má očakávania...

salfusco
23. dec 2016

a možem sa spytat aj ja vas,co platí na ženy?Tiez tie,co chcem,nechcu mna a naopak 🙂 nejake rady a triky,co na ženy platia?Rad by som presiel skolou uspesneho mrchiara :D

obsadenemeno
23. dec 2016

@8853 @17alisha @fefe123 tak ja presne viem, o com pisete, zienky.... tiez mi bolo uz viackrat povedane, ze som velmi sexi, a ja si to vobec neuvedomujem. Do prace sa malujem len minimalne a obliekam velmi triezvo, cize snazim sa to tlmit (aj ked s neverbalnou komunikaciou je to trosku problem, nemozem sa pretvarovat 24/7....) A potom ked som sa trosku primalovala a obliekla inak na Vianocnu party, dokonca zeny kolegyne mi davali komplimenty, ze aka som sexi.... a to sa rata viac.... 😉
Kamoskin 20rocny syn ma "crush" uz od 16...... a kolegovia v praci su vzdy akosi ochotnejsi, ked poziadam o pomoc ku mne nez k ostatnym....dokonca sa mi to ratalo ako plus ked som mala appraisal...... 😲
Tiez si myslim, ze naucit sa to neda a aj keby dalo, nikdy to proste nebude fungovat na kazdeho chlapa....... byt sebavedoma a nehrat sa na nieco, co nie som je vzdy cesta k uspechu, lebo eliminuje balast (cize chlapov, co za to nestoja/nie su pre teba vhodni/nie si vhodna pre nich atd.

sissy27
23. dec 2016

@limitgirl neexistuje univerzálny návod, ako zaujať / udržať si záujem chlapa... lebo síce sa hovorí, že všetci chlapi sú rovnakí, ale nie, nie sú... tak ako ženy, aj chlapov priťahujú rôzne drobnosti... Čo nemáš kolegov, kamarátov, že o tom nevieš? Jednému sa páčia veľké prsia, inému čiernovlásky, ten je na staršie, tamten potrebuje submisívnu ženu, iný sebavedomú... no proste nemôžeš vyhovieť všetkým a neexistuje univerzálny návod... naozaj ideálne by bolo, keby si bola sama sebou, pretože ak svojho princa klofneš na nejaké divadielko, tak pochybujem, že to vydržíš hrať dlhšie ako 2 roky...
No a čím skôr toto pochopíš, tým lepšie pre teba 😉

mima4
23. dec 2016

@salfusco neviem co na ostatne zeny, ale mne sa paci, ked chlap je skutocnym muzom, nie nejakym adolescentom... a pravdaze, ked ma velke srdce a v nom vela lasky 🙂

alaguema
23. dec 2016

@salfusco tak za mňa (po zhliadnutí tvojich fotiek) úprimne (snáď sa ťa to nedotkne) - účes a oblečenie prispôsob tvojmu veku. Mikiny s kapucou a nápismi daruj pubertálnemu synovcovi a tie vyholené boky ala viking nechaj dorásť. Na toto ti poletia možno pokerované večné pubertiačky, ktoré nestihli dospieť aj keď už majú prvé vrásky. Ak chceš upútať inú kategóriu žien, potrebuješ v prvom rade zmeniť toto, lebo aj keď vzhľad nehrá u žien takú rolu ako u mužov, ten prvý dojem vchádza očami a svojim štýlom vysielaš určitý signál. A ten tvoj vyzerá asi ako - ešte som nedozrel, aj keď vek na to mám. Mladé žabky na to nepôjdu, si pre ne starý a zrelé ženy tiež nie - pomyslia si, že si pre ne nezrelý.

kvetulienka253
23. dec 2016

Mna nikto nepresvedčí, že nič sa preto nedá robiť, že buď to máš alebo nie. Sú ženy, čo sú viac flirty, čo na seba vedia upriamiť pozornosť, pre ktoré sa chlapi idú potrhať, ak niečo potrebujú...Tiež sa nejaký čas na to snažím prísť. Ale ja skôr v tom zmysle, že kým som bola slobodná, tak som bola rovnaká. A keď som sa vydala, tak som asi niečo zmenila, a teda sa zmenila aj reakcia mužov.
Hmm, a kniha. Ja si myslím, že najbližšie k téme má kniha od laury janackovej Muži chteji potvory. Tam aj vysvetľuje, aký je rozdiel medzi potvorou a mrchou😉 a že teda mužov záujme žena, ktorá je krásna, úspešná, sebavedomá, sebecká a sexy. Skús prečítať. Myslím, že to hľadáš.

celasapremenim
23. dec 2016

@kvetulienka253 vies co, ja by som to skor napisala tak nezavistlivo
totiz, su zeny, ktore maju sexepil, su prirodzene krasne a maju zmysel pre humor a chlapi sa s nimi citia dobre, preto sa idu za nimi potrhat a cely zivot take ostanu, ak si vyberu toho praveho, ktory ich "neutlmi"

ked sa dvaja zosobasia, tak bohuzial, hoci to nechcu zeny pocut a tvaria sa, ze ich sa to netyka, po takych par rokoch, u kazdeho inak, je jednoducho ten vzruch uplne iny ako za zamilovanosti a chodenia spolu, je to vlastne system opozeranej stolicky
ked nieco vidis sustavne, asi na to nemas taku chut, ako ked vidis nieco nove....podvedomie bohuzial reaguje produktivne a mozes mat aj zlatu hviezdu na hlave :D
preto je dolezite mat vela spolocnych zazitkov, fungovat pekne v kruhu rodiny a tesit sa z deti, zo vsednych dni a tolerovat sa, ale najma vybrat si inteligentneho zreleho chlapa a nie hajzlika, co nezvlada fazy zivota.....samozrejme a moderne: pracovat na vztahu :D kazdy tu vetu pozna a velmi malo ludi to aj aktivne robi

naozaj vsetkym odporucam literaturu od zosnuleho plzaka pisal vela o vztahoch, o tom, ako funguju a preco funguju, aj ako prekonavat rozne uskalia vo vztahu a ako spravne kedy reagovat .....ale nie naucene, ale prebrat si vzorce spravania s tym, ze tomu konecne porozumie clovek, aj tomu, ako sa chova
mozno vela z vas by sa uvidelo v inom svetle :D

lucka1987
23. dec 2016

@salfusco moj muz ma 35.. ja budem mat 29 . co ma na nom pred 10 rokmi uputalo, a vidim to na nom stale je rozvaznost, zodpovednost . a na 1 mieste. uz pri prvom stretnuti som mala pocit, ze on je ten chlap, ktory ma bude vediet ochranit , ked bude treba ( fyzicky ci psychicky ) nie som ziadna padavka, alebo slaboch, ale ani zas ziadna feministka .. tak v prvom momente zauradovali u mna niekolko tisic rokov stare pudy 😀 proste potrebujem mat z muza pocit bezpecia, pohodu, rozveselenie, ked je to potrebne, rozum, empatiu , schopnost nacuvat a nehovorit len o sebe , ( vsetko toto sa u mojho preukazalo , ked sme sa prvy krat stretli a pomyslela som si, ze je to vhodny adept na otca mojich deti 🙂 )

lubkavargova1
23. dec 2016

Zeny ja vas mam tak rada. Ste hotovym balzamom na dusu a viete poradit. Priznam sa mam nacitane aj skusky z psycho...ale vase skusenosti a real je vzdy ine 🙂

sissy27
23. dec 2016

@salfusco tak asi záleží aj na tom, aké ženy si vyberáš 😀 za mňa napr. tie mikiny sú ok, ak sú teda primerane akcii / situácii, na večeru do reštiky sa to nehodí ale na celodenné chodenie po Paríži je to podľa mňa v pohode...
No ale všetko je o nejakej charizme, vyžarovaní, správaní sa... a čo sa vzhľadu týka, tak ja konkrétne si potrpím na ruky 😀 ak sú zanedbané ruky, tak je chlap bez šance... ale to je tiež u každej ženy iné 🙂

salfusco
23. dec 2016

oki,super 🙂

to su veci,ktore meniť urcite nebudem,pretože tak sa citim fajn,co je pre mna urcite ovela dolezitejsie. Satnik a vizaž som nemal na mysli ( vsak aj tak vsetky vravite,že je to nepodstatne :D:D:D hahaha..jasne,že to podstatne je,len to maloktora prizna ) ,ale aj tak diky za nazory :D a hlavne pekne sviatky..

alaguema
23. dec 2016

@salfusco pre mňa to z časti podstatné je a nemám problém to priznať. Oblečením človek tiež niečo hovorí. Môj muž sa oblieka pomerne klasicky a nenápadne, napriek tomu je v spoločnosti ťažko prehliadnuteľný, je vtipný a sebavedomý. Za muža majú hovoriť skutky a oblečenie len minimále. Aspoň ja to tak vnímam. Ja som protiklad takého muža, mám rada oblečenie, ktoré je vyslovene ženské a chlap oblečený ako pubertiak sa ku mne vizuálne nehodí. To by samo o sebe nejak extra nevadilo...ale ten prvý dojem by bol, aký by bol. Pravdepodobne by ma neupútal natoľko, aby vôbec došlo k druhému dojmu 😉 A úplne neznášam tielka na chlapoch v lete. Mne to evokuje niečo primitívne, proste takého toho tupého amerického chlapíka...a ešte keď je kerka na pleci, tak to je úplne celé zle. No ale určite sú ženy, ktoré na to letia.

lanugo
23. dec 2016

@limitgirl podla mna alfa omega je byt zena. Nechat sa hyckat, dobijat, rozmaznavat. Mna by nikdy nenapadlo nieco take, ze platit v restike..aaaa to kde sme. No a sex...chlapi su na to velmu citlivi. Je to pre nich neskutocna potreba. Ja som za to, ze s chlapmi treba manipulovat, nasmerovat ich aby nam zobali z ruky. A k tomu pomoze prave sex. Daj mu najavo ako ta vzrusuje a ako neskutocne ta uspokoji. Aj ked tak nemusi byt. Cesta cez sex je len prostriedok k spokojnemu zivotu. A urcite mu nedat hned ako si zmysli. Ale ked uz dostane, tak nech na to aspon tri dni mysli. Vsetci maju nejaku uchylku, tak za odmenu, max 2x za rok🙂 To je moj recept

celasapremenim
23. dec 2016

dva krat za rok za odmenu? :D:D:D:D
no ja tu uschnem :D:D:D:D:D

salfusco
23. dec 2016

možno myslela 2x denne :D

obsadenemeno
23. dec 2016

@celasapremenim @salfusco myslela 2x za rok mu splnit tu "uchylku"....... 👏

8853
23. dec 2016

Manipulovat muzom??? Ja som myslela, ze hlada partnera, nie hracku. Normalny vztah - plnohodnotny na takychto koninach neziska. Toto uz je na konzultaciu u psychologa.
Bola som v tom, ze ide o to prvotne zaujat, aby mal muz chut ju hlbsie spoznat a vybudovat si normalny partnersky vyrovnany a dlhotrvajuci vztah. Ale toto cele sa zvrhava na postpubertalne harasenie

mima4
23. dec 2016

@lanugo

je tu mrte tem o manipulátoroch a zivote s nimi a potom zena tu vysere vetu

"Ja som za to, ze s chlapmi treba manipulovat, nasmerovat ich aby nam zobali z ruky. A k tomu pomoze prave sex"...

... no čo si človek zaseje, to bude aj žať 😉

mima4
23. dec 2016

@salfusco
čo sa týka oblečenia, vo všeobecnosti muži v oblekoch, elegantne oblečení, sú pre ženy príťažlivejší...

mima4
23. dec 2016

@8853
ja by som to zas nenazvala nejakým harašením, skôr prirodzenou reakciou zeny, ktorá je zranená a nepozná svoju hodnotu. Za sebou má nevydarené vzťahy, kde s ňou bolo neraz manipulované, v ktorých bola znevažovaná, neraz robila tomu druhému "handru", obvykle toto zažívala aj vo svojej pôvodnej rodine u svojich rodičoch... a svoju hodnotu si teraz hladá v tom, že koneeeeeeečne jej bude niekto zobkať z rúk, spievať serenády pod oknom a ona bude robiť to, čo robili jej, manipulovať a hrať sa.

Častokrát takéto ženy ani nevedia ako má vyzerať zdravý vzťah, neuvedomujú si svoju hodnotu a potrebujú sa hrať a pretvarovať a týmto spôsobom uháňať chlapa.

8853
23. dec 2016

@mima4 ale to su uz patologicke prejavy vo vztahu, na to su poradne, osobny trener, ci naozaj psycholog, ak sa to generacne nesie v rodine.
Zakladatelka sa tu prezentuje ako vyzreta zena, preto teda nepredpokladam, ze vydieranie sexom a manipulovanie vo vztahu by mali byt jej "zbranami". Aj ked tiez nevieme, co bolo pricinou rozpadu predosleho vztahu...

obsadenemeno
23. dec 2016

@mima4 len ak im tie obleky sadnu....niektori si vyberu uplne nevhodny strih a nevedia oblek nosit..... to potom vyzeraju skor smutno-smiesne