icon

Škola úspešnej mrchy

limitgirl
22. dec 2016

Ahoj kočky. Som po rozvode a zamýšľam nájsť si nového partnera, ale nie je to jednoduché. Tých, čo ma chcú, nechcem a chcem tých, ktorých nemôžem mať. (Prosím, nepíšte mi, že sa mám spokojiť s tými prvými. To sú väčšinou takí, s ktorými by sa nespokojila skoro žiadna. Som relatívne pekná a schopná a zabezpečená, nechcem zúfalcov, ani pacientov, ani ženáčov.) Asi niekde robím chyby. Napríklad som zistila, že je dobré byť občas nedostupná na telefone. Alebo nemať čas, keď chce muž stretnutie. Proste nedať sa hneď uhnať. Správne mrchy to vedia. Sú tu také, že by mi dali rady zo života, čo na tých chlapov platí? Myslím konkrétne situácie, nie v globále, lebo to mi je jasné. Ale aké presne triky na chlapov platia?

esther03
24. dec 2016

@operaphantom ako psycholog hadam viem rozlisit zaujem o moju osobu od bezvyznamneho flirtu a pochvalenia sukne. A kolegu alebo suseda, ktori vedia, ze som vydata hadam nebudem brat ako vyznamnu vzorku 😀 A dakujem za oslovenie "hviezda nasa", lebo ty nou zda sa nie si 😀

operaphantom
24. dec 2016

@malabiba Vies, niektore zeny tolko preberali az ostali same, s mackou alebo psom (vidiet tieto osamele 40-tnicky dnes nie je problem, len v mojej robote mam take dve ) 😀 To vies, boli narocne, nieco dosiahli karierne a mysleli si ze maju co ponuknut a preto ocakavali ze ich partner bude uz minimalne riaditel alebo majitel firmy 😀 To nie je tvoj pripad samozrejme...

operaphantom
24. dec 2016

@esther03 Psycholog? OMG. Nie, hviezda nie som, ani nechcem byt 😀 Ako hovori kamarat: psychologa naviac potrebuju prave psychologovia 😀

0silvia0
24. dec 2016

@operaphantom presne takúto kamarátku mám, čerstvá štyridsiatnička, podľa mňa pekná zaujímavá baba, venovala sa viac-menej sebe, niečo si vybudovala a čakala na toho pravého. Čakala, čakala, henten nie, henten nemá takú školu, taký byt, ona čaká na takého, čo dokázal viac ako ona. Teraz je sama, deti nestihla, asi už nestihne, keďže nemá s kým... je mi to ľúto, ona je práve ten typ, ktorá hrala takú nedostupnú, až sa tou nedostupnou stala a nikoho nenašla... Je možné, že časom niekoho stretne, ale túžila po vlastných deťoch a tie už asi nehrozia... Pamätám si, keď som začala chodiť s mojim manželom, dohovárala mi v zmysle, aby som sa neviazala so slovami: neboj, takých ešte bude... takto si to myslela, že stále po nás budú letieť muži, ale vekom sa to samozrejme redukovalo...

obsadenemeno
24. dec 2016

@operaphantom no a niektore su sami, lebo sa tak rozhodli. Nepausalizujme. Kazdy ma svoj pribeh a co my vieme, preco su same....ja zase poznam vela 40 rocnych muzov,ktori nie a nie si najst partnerku a nejako ani tie zufalky sa na nich nelepia...... tak asi tiez nemaju co ponuknut, aj napriek tomu, ze su v "najlepsom veku"...... 😉 a na kazdej zene najdu nieco, ta je stara, ta je pri sebe, ta ma zase male kozy.....a sami postavy do jazzu, pupok, nechty otras, kariera nikde....kazdy vecer to v krcme sedi, nema ziadne zaujmy a v tom najhorsom pripade byva stale u rodicov.........

0silvia0
24. dec 2016

@obsadenemeno veru, aj to je pravda, tiež kopa mužov nevie nájsť tú pravú...

operaphantom
24. dec 2016

@obsadenemeno Mas pravdu, ze su aj taki neschopni chlapi, stari mladenci co vyzeraju ako keby vypadli z iduceho vlaku. Sam mam takeho kolegu, ma skoro 40 rokov, rozkysnuty, usadeny, uhundrany..je jasne ze ho ziadna normalna nebude chciet. Ja som nepisal o takych zenach, co chcu byt same. Ale o tych, co nechcu byt same, ale su tak narocne, az im ani chlap ktori splna mozno 90 percent ich kriterii nie je dobry a potom ostanu same.

salfusco
24. dec 2016

@0silvia0 takych zien je plna kopa..tych "uspesnych",co preberali...🙂

malabiba
24. dec 2016

@operaphantom je to tak trochu aj o mne...okolo 30-tky som zostala s detmi sama...preberala som, ani neviem, ci je to prave to spravne slovo...mala som vztahy, no ani jedneho chlapa som nebola schopna predstavit detom, hoci to ti muzi chceli a nakoniec som si po 3 rokoch povedala, ze budem sama...obcas som si niekam vysla....az raz som stretla mojho teraz uz manzela, je o dva roky starsi, bol vtedy cerstvo rozvedeny a uz sme 9 rokov spolu

persica
Odpoveď bola odstránená
obsadenemeno
24. dec 2016

@operaphantom problem mozno je, ze sa nedokazu "zabuchnut"...... rozum prevazuje....ak by sa mozno trosku "preprogramovali" a dali si sancu, tak by si partnera najst dokazali. Lebo ved vies, ked sa zena zalaskuje, aj ten najvacsi "luzer" je zrazu princom.....

0silvia0
24. dec 2016

@salfusco áno, človek si v takom aktívnom veku vôbec neuvedomuje, že čas rýchlo letí a pre ženu štyridsiatke zakladať rodinu je fest dosť neskoro, ak je ten "pravý" ešte stále v nedohľadne...

salfusco
24. dec 2016

kua,som divny,ked nežerem rybu na sviatky,ale som si robil normalne bravcove rezne so salatom?Dnes sa uz stvrty clovek cuduje,že preco jem maso,ked je vraj nejaky post či čo...To akože nikto normalny neje maso dnes?Sa asi zas vymykam niecomu,co tu niekto nalinajkoval kedysi..Kua,mikiny nosia vraj len pubertaci a 24 decembra sa vraj neje maso...som divny ja,ci vsetci ostatní? A aj keby,aj tak to mam v pečku :D

marusia12
24. dec 2016

@operaphantom obstarožnejšia? No ty budeš tiež jeden z tých chytrákov, čo hodnotia ženy? Pre mňa radšej s obstarožnejšou ako s vytretou mladou.... a veru aj ty raz budeš obstarožnejší.... hold, hodnoty máme všetci kdesi inde 😀
Ja som napríklad asi pred týždňom spoznala... aj som tu o tom písala príspevok z Tesca.... straaaašne bohatý, dva domy, tri byty, tri autá, skúter, loď na Dunaji... po prvej večeri, kedy toto všetko prezentoval fotkami na mobile.... vypustil zo seba vetu, že mu ide o sex a nemá problém si nájsť 27 ročnú... a veru nemá. Nakoniec včera prišla od neho SMS, že by som mnou rád išiel na hory, lebo nemá s kým 😀 ha ha ha.... A neuveríš, voláva mne, radí sa so mnou.... nie s tými mladými. Lebo hodnota človeka nie je v jeho veku... že? 😀

marusia12
24. dec 2016

@obsadenemeno

@0silvia0 A dnes sa zamilovať? No všetky chcú náčelníka, žiadna nechce LEN indiána... v tom to je. 😀 Všetky hľadajú bohatého 😀 Jaaaj, na smiech celá táto doba....

marusia12
24. dec 2016

@salfusco Som na tom rovnako :_D Od rána v pyžame, dopíjam prvú flašu vodky, skoro všetko zjedené a je mi skvele 😀

0silvia0
24. dec 2016

@marusia12 no veď to, láska je v tejto dobe zložitá... a tú fľašu vodku si dala sama?!?!

marusia12
24. dec 2016

@0silvia0 aká láska? Veď to je už len bohapustý biznis 😀 Matky na MK, muži v pracovnej dobe na pokeci.... a hodnoty pravých staroslovanov sú kde? Už sa len usmievam nad snahami furt si niekoho hľadať.... ľudia v tejto normálnej dobe majú v hlavách, že single je niečo choré. Pritom najväčším darom samej sebe je zostať chvíľu v živote aj sám.

marusia12
24. dec 2016

@0silvia0 sama nieeee, s mojim ex 😀 Niet nad skvelých priateľov....

0silvia0
24. dec 2016

@marusia12 ešteže tak, už som sa zľakla, že si taká alkoholovo zdatná...😎

-ľudia dnes nevedia vydržať sami so sebou a preto lezú zo vzťahu do vzťahu a napriek tomu sú mnohé vzťahy povrchné. Napr. moja kamarátka je v nefunkčnom vzťahu len preto, aby s niekým bola a lebo nechce byť sama. Dotyčný jej absolútne nevyhovuje, ale je odhodlaná, keď stretne niečo lepšie ihneď toho prvého opustiť. Och...

marusia12
24. dec 2016

@0silvia0 jaaaj, ďalšia chudera 😀 Veď takto bude striedať až nakoniec zostane aj tak sama 😀 Ja som sama 5 rokov a keď vidím okolo seba tých zúfalcov, som strašne rada, že sa nenechám len tak namotať. Treba mať okolo seba priateľov a život je krajší.... ja sa tuším normálne vzťahom bránim 😀 Ak aj je niekto vo výhľade, tak blokujem, nedvíham, neexistujem 😀 Život je nádhernýýýýýý 😀 Otváram druhú fľašu.... 😀

esther03
24. dec 2016

@salfusco u nas kuracie 😀

germaniawerks
24. dec 2016

"chcem konkrétne čo platí na chlapov"

tak hlavne mala by si mať zadok zadné stehná zadné nohy medzierka medzi stehnami zozadu všetko mladé pevné extrémne sexi

0silvia0
24. dec 2016

@germaniawerks a kde sú tak všetkými mužmi preferované prsia? 😲

obsadenemeno
24. dec 2016

@salfusco nestresuj, daj si co chces....ci bravcove, rybu ci co chces.... si sa mal mudrlantov spytat, ci klobasa v kapustnici nie je maso? Bo sa stavim, ze tam plava..... 😉

Merry Xmas!!!

8853
24. dec 2016

👌😂 tu bojujete, kto z vas je jesitnejsi?

germaniawerks
24. dec 2016

@0silvia0 no to je ešte pozostatok z čias kedy bol muž malý chlapec je to v podstate citový relikt deckej fixácie. muž kt je sexuálne dospelý, tzn. 100% sexuálne dospelý, tak prsníky až tak veľmi nerieši. miesto toho dáva prednosť tvrdému milovaniu a celkovo ženskej pekne zozadu

sookie1
24. dec 2016

@limitgirl konkretna rada na každého chlapa platí niečo iné,,keďže je vedecký dokázané,že ženy si podvedome vyberajú tie isté typy mužov je veľká pravdepodobnosť,že tvoj nový bude podobný povahovo tvojmu ex.Takže skús si spomenúť čo platilo na neho a uplatní to pri love na novú korist ;) A to aby si bola mrchou alebo mala mrchovske ťahy sa naučiť nedá to musis mať v sebe.

germaniawerks
24. dec 2016

"aby si bola mrchou alebo mala mrchovske ťahy sa naučiť nedá to musis mať v sebe."

samozrejme že každá sa to môže naučiť a si na to normálne zvyknúť

zlotazla
24. dec 2016

Neporadim ti ako byt mrchov lebo ja som anjel 😇 jedno ale plati na ,cim viac ich odhanas tym viac ta chcu.ziadne rusenie kamosiek lebo on ma prave cas,ziadne presuvanie hodin jogy lebo on ma akurat volno.ked das muzovi pocitit ze mas svoj zivot a doslova "nepotrebujes" muza,tak si im vzacnejsia.