icon

Skrat počas diéty

gitusmezeiova
17. mar 2021

Dnes ráno som sa zachovala ako taká krava. Už 5 deň držím diétu ten hlad.. neviem či to bolo z toho ale asi.. vešala som prádlo a maly strašné za mnou plakal až vreštal. Staršia dcéra ho chcela obliecť že pod za mamou ( mala aj on-line vyučovanie) a on jej nechcel ísť. Strašné nahnevane som vbehla dovnútra capla mu po zadku a kričala na neho. Potom aj dcéra na mňa začala, ja na ňu 🤦 no ako cirkusanti sme boli, malý zároveň vreštal. No katastrofa! Toto není môj tip výchovy ja som skôr kľudná a všetko riešim negatívnym spôsobom. Po všetkom som si sadla dala som si sladké (proste od nervov) a uvedomila som si chybu. Tak veci predsa by počkali, mohla som chlapca ukľudniť a potom dokončiť domáce práce. No teraz sa pripadám ako matka psychopadka 😔 je mi to veľmi trápne. Máte aj vy takéto stavy? Nepripadate si potom blbo?🤔

snazilka_bio_mamka
17. mar 2021

Čo tak sa najesť??? ak diéta nespočíva v tom aby si hladovala ale aby si vynechala sladké gebuziny. Schudla som z 92 kg na 67kg a ani jeden jediny den som nehladovala.

gitusmezeiova
autor
17. mar 2021
snazilka_bio_mamka
17. mar 2021

@gitusmezeiova nizkosacharidové stravovanie

ivkazba
17. mar 2021

Tiež som schudla 30 kíl a nebola som ani deň hladná. Nejesť a byť hladná je jednak nezdravé, ale hlavne ti to po skončení diéty prinesie rýchlo jojo efekt. Normálne môžeš jesť 5x denne, len treba vylúčiť z jedálnička niektoré veci (ako napríklad už spomínané sladkosti, vysmážané veci, jedlá s vysokým obsahom sacharidov) a treba mať príjem nižší ako výdaj. Stiahni sa apku kalorické tabuľky, ak si to sama nevieš ustriehnuť. Chudnutie je o zmene životného štýlu, nie o hladovaní.

ninusa221
17. mar 2021

Neboj sa nič sa nestane keď na dieťa nakričiš 🤷🏽‍♀️ Takze si normalna matka. Kazdemu raz buchtu nervy 🙂

janezz
17. mar 2021

@gitusmezeiova schudla som 13kg a hladná som nebola, skôr naopak že niektoré porcie som ani nezjedla. Neviem odkiaľ máš takúto sprostú diétu, ale prestaň s ňou. Daj si vypracovať stravu u niekoho, kto tomu rozumie a budeš v pohode. Toto ti prinesie akurát zdravotné problémy a po skončení jojo efekt.

nika23t
17. mar 2021

@gitusmezeiova mam takéto stavy. Nie často, ale mam. Hlavne keď prídem z prace, som hladná, unavená, všetci členovia mojej domácnosti do mňa hucia súčasne a ja neviem co skôr. Stalo sa mi, že som zareagovala zle-proste som na nich navrieskala a potom ma to mrzelo. Keď som sa najedla, tak mi hneď bolo lepšie. Ale už si to nevycitam. Ospravedlním sa, a ideme ďalej. Nie je to často, ale stane sa asi každému.

veronikaszabova
17. mar 2021

@gitusmezeiova no niekde robis fakt chybu. Schudla som 25kg a ani jeden den som nebola hladna.
Necudujem, ze si nervozna, ked si hladna

janickacrazy
17. mar 2021

@gitusmezeiova skús nejaké iné stravovanie, napr. oddelená strava, tam hladná nebudeš a budeš viac v pohode, to, že si vybuchla a nakricala na deti sa občas stane každej matke, len máloktorá sa s tým prizná, sme len ľudia, nie stroje, vôbec si to nevycitaj

gitusmezeiova
autor
17. mar 2021

@veronikaszabova
@janickacrazy
@nika23t
@janezz
@ninusa221
@ivkazba
@snazilka_bio_mamka
Ďakujem dievčatá ste ma povzbudili 🙏 a na tu diétu dám pozor aby bola správna 😉

veronikaszabova
17. mar 2021

@gitusmezeiova staci zmena stravy, ziadna dieta a pojde to dole ❤

mariet24
17. mar 2021

@gitusmezeiova skús sa riadiť kalorickymi tabuľkami, je to aplikácia, idem z vysokej váhy a dala som už dole 10kg, jem naozaj dosť a viem si zaradiť aj sladké aby sa mi to vošlo do celkového príjmu, bez toho som nervózna a ak si nedám trochu s mierou tak ma to prepadne a zožrala by som aj slona....

jankapepe
17. mar 2021

@gitusmezeiova ak chceš schudnúť a nepribrat 2* toľko tak nehladuj, tadiaľ cesta nikdy nevidela.
Jasné stravu zmeniť a pohyb, pohyb, pohyb.

zuzisimurdova1987
17. mar 2021

Ja si myslím, že to. sa stáva, nie každý deň je najlepší.. A čo sa týka stravy. Skúste obmedziť len vyprážané jedlá, pečivo a sladké, tročku pohybu a určite to pôjde 🙂.

ivkazba
17. mar 2021

@gitusmezeiova držím palce. A že si vybuchla a malému capla, nestresuj sa tým, už sa stalo, sme len ľudia, na malom to nenechá určite žiadne následky. 😉 Podstatné je, že si to uvedomuješ a chceš to robiť inak. Určite to pôjde. 👍

teleskop
17. mar 2021

@gitusmezeiova hladovanie alebo nedsotatok sacharidov ti sposobi, ze tvoj mozog znenormalnie

hildicapupu
17. mar 2021

nepovedala by som, ze by to nejako bolo akoze hladovanim mozno skor nedostatkom cukru 😉

elizabet173
17. mar 2021

@hildicapupu ja si myslím naopak, že to bolo hladovaním, nemávam také výbuchy a cukor v mojej strave takmer nenájdeš, možno dve lyžičky medu v jogurte za týždeň, to je asi tak všetko. Ja radšej slané, keď už.