icon

Slabosť pre svokra

preco_ja
27. nov 2012

Dobry den.Uz dlho bojujem sama zo sebou a neviem co dalej.som mlada 25rocna baba,ktora sa po roku stihla vydat a porodit krasneho syna.Som stastne vydata,ale robi mi problem moj svokor.kedze doteraz sme s manzelom byvali sami,az kym sa nam nenarodil syncek. Byt sme nakoniec predali a isli sme byvat ku svokrovi,kedze byva sam a je rozvedeni zo svokrou.svokor ma 50rokov a na svoj vek je velmi pritazlivy muz,charizmaticky a temeramentni.Nikdy sa mi nelubili starsi muzi,ale akonahle sme sa sem prestahovali bojujem s tym denno denne.syn ma 2mesiace a zaujatost na svokra trva kratko,ale mam pocit,ze nedokazem nemysliet na svokra.Som strasne stastna s mojim muzom,velmi ho mlilujem a je pre mna vsetkym,ale neviem co mam robit ked ma pritahuje aj moj svokor.ked je doma a ropravame sa,tak na seba kukame ako ked ludia spolu kominikuju na normalnej urovni,ale v mojich myslienkach chodia take nezmysli aky moze byt s nim sex,ze by som si to s nim vyskusala...neviem sice co bezi jeho hlavou,ani som sa nad tym nijako nezamyslala.ale par krat sa stalo,ze ked si dal vino a uz bol v dobrej nalade,tak dosiel pohladkal mi chrbat.brala som to tak,ze ma rad spolocnost mladych zien,a ze som jeho synovi zena,ale neviem si to vysvetlit aky vpliv to ma na mna.ako to mam chapat.ma frajerku.ale ani vo sne si neviem predstavit co mam robit,ked tu byvam a som s nim v kontakte kazdy den.bojim sa,ze sa raz neovladnem a nieco zle urobim.strasne ma to laka,ale bojim sa nasledkov.urcite by som sa nebranila keby mal tak isto naklonnost aj on ku mne,a tiez by som sa nebranila keby k niecomu doslo.viem,ze najlepsie by bolo keby sme odtialto odisli,ale najblizsi rok to urcite nepojde.tak isto sa snazim ho nijako zujat tak sa malujem,zacinam cvict.nechcem svojmu muzovi ublizit,ale zakazane ovocie najviac chuti.nikdy som si nevedela predtavit ako tie zeny,alebo muzi dokazu urobit toto svojej polovicke,a mne sa to teraz stava,aj ked neviem ako zistit ci to aj on tak citi.ako to zistim?a ako sa tomuto mam vlastne postavit? :(

lea641981
28. nov 2012

@preco_ja aaaaa co ked je to svokor? 😀 ale zabudli ste na jednu dolezitu vec a to ze je to opat len CHLAP 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 no a ked pise ze je pekny tak co ma robit??sa jej lubi tak sa jej lubi chlap mizerny 😀 😀 😀 😀 😀

sak mu povedz slusne ze ti je sympaticky nech zostava dlhsie v robote dlhsie v robote 😀 😀 😀 😀 😀
povedz aj muzovi ze jeho otec je velky sympos,bud uprimna a zabranis katastrofe a ked nie aspon si ich na to pripravila 😀 😀 😀 😀 😀

to tie hormony n 😀 neboj nic 😀 😀

ja mojmu chlapovi tiez nic netajim a som mu povedala ze maaaa veeelmi sympatickeho brata 😉 😉 😉 😅 😅

lea641981
28. nov 2012

@preco_ja inak prispievaju mamicky,aj nam trochu vyhravaju hormony a sme doma 😀 nie len tebe 😀 😀 😀 😀

agatulienka
28. nov 2012

Moj nazor: vztahy medzi rodinnymi prislusnikmi su zname hlavne u nasej neprisposobivej mensiny, tak si uvaz, ci je to normalne....ak chces zo seba urobit cloveka, ktory znici sebe, svojmu dietatu a manzelovi zivot, dalej na tom pracuj, nechapem, preco u nho stale byvate, preco nezijete sami, ked si v takejto nezavideniahodnej situacii....asi mas malo roblemov, ked si ich vyrabas touto cestou

katka121
28. nov 2012

okrem toho, že by Ti to rozbilo rodinu by to taktiež aj rozbilo totálne vzťah Tvojho manžela a jeho otca, to by sa asi dokopy nedalo dať, skrátka celé zle, myslím že by si mala za každú cenu odolať, ak by si aj niečo čo i len naznačila riskuješ, že to svokor naznačí manželovi.......takže v žiadnom prípade - to moja rada.

Z toho čo píšeš mám pocit, že si to aj sama veľmi dobre uvedomuješ, iba sa tu potrebuješ z toho vykecať...... a počuť od ostatných, že uvažuješ správne... takže ÁNO myslím že rozum ti káže správne iba hormóny a telo si robí svoje, takže vydrž..... a nedaj sa emóciám, po porode máš homóny rozhádzané, hádam sa to dá do kopy....

andulkaavetrelec
28. nov 2012

mnoho žen má myšlenky na někoho jiného než na manžela...ale když máte spolu dítě a jste vcelku v pohodě, lépe si to nekazit...nebo to udělat tak, aby se to nikdo nedozvěděl...dokázala bys ale žít s pocitem nevěry?...uchovat tajemství?...a co vztah s manželem, změnil by se?...monogamie není snadná, ale umíme zacházet s polygamií?...ale s tchánem bych já nic neměla...

lila69
28. nov 2012

@preco_ja Pocuj, dohodni sa s manzelom ze aspon raz za tyzden ti da aspon hodinku aby si mohla niekam vypadnut aj sama, alebo s kamoskami na kavu, poprechadzat sa po obchodoch, alebo ist do fitka, alebo hocico ine. Sice mas 2 mesacne babo, ale tu hodku, hodku a pol bez teba vydrzi. A bude to mat vychovny charakter aj na manzela 🙂 - nech si vyskusa co to je starat sa o dieta. Naozaj treba obcas vypadnut, lebo by sa clovek zcvokol. Mozno aj zo strany svokra je isty zaujem, ved kazdej z nas zalichoti ked sa nejaky chlap otoci, alebo je mozne ze si niektore jeho gesta zle vysvetlujes. Snaz sa s nim co najmenej komunikovat, alebo sa s nim stretavat co najmenej, pripadne sa skamarat s jeho priatelkou - co ta tiez zabrzdi aby si neurobila nejaku hlupost.
Pozri, podla mna je fajn, ze si tu na toto forum vobec napisala a isla " s kozou na trh", lebo je vidno ze o tom vsetkom premyslal a hlavne si uvedomujes ake by malo nasledky keby sa stalo....
Mozno o pol roka sa nad tym len zasmejes a sama sa budes divit ako ta taka hlupost mohla napadnut 😉

maruska24
28. nov 2012

@preco_ja a predtým, myslím keď ste bývali zvlášť sa ti svokor nepáčil, nepriťahoval ťa? Toto je podla mňa iba výkyv hormonov po pôrode, preto sa na neho nevrhaj 😉 keď sa ti to ustáli, ľutovala by si /a možno by si zistila že sa ti vôbec, ale vôbec nepáči/ a vlastne, manžel je mladšia verzia tvojho svokra, takže .... 😉

fra
28. nov 2012

keby sa so svokrom podarilo babetko, rozmyšlam ako by to bolo
- tvoje dieťa by bolo tvojmu mužovi zároveň syn/dcéra a zároveň brat/sestra
- tvojmu svokrovi zároveň dieťa a zároveň vnúča ...
-tebe by to bolo zároveň dieťa a zároveň aj švagor/švagriná 😀 paráda 😝
.
aby sa to nestalo, podla mna nič ine neostane iba utekať, aj ked to okolnosti nedovoluju, prestahovať sa preč a to rychlo

many123
28. nov 2012

mne toto pride fakt cudneeee, sorry za vyraz ale az chore. Pises o tom, ako milujes svojho manzela, tak by som nerozmyslala nad nikym inym ako nad manzelom nie nad druhym chlapom a tobôž nie nad vlastnym svokrom!!!!!
tot iba moj nazor, prosim neber to ako nejaku urazku!!!!

lea641981
28. nov 2012

@fra aj tu ti ide 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

lea641981
28. nov 2012

@many123 rozmyslam nad Bredom Pittom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 asi to je choroba 😅

vianne
28. nov 2012

podla mna s tebou este trocha mavaju hormony po tehotenstve 🙂
poviem ti nieco z vlastnej skusenosti....mala som super vztah, milovala som ho, vsekto klapalo....po roku vztahu som stretla jeho najlepsieho kamarata, a neviem preco, odvtedy som niekde vnutri na neho myslela. pacil sa mi, pritahoval ma, chcela som ho viac spoznat, ale zaroven mi mozog hovoril, ze je to kravina takto riskovat, co ked to za to nebude stat. 2 roky ma to trapilo, preco mam sem tam myslienky na niekoho neho, ked som stastna...nechcela som to nejak dalej rieist, ale ked sme sa stretli tak som si davala velky bacha, aby nikto na mne nic nevidel.....
bohuzial, po troch rokoch mi moj drahy nahle zomrel, ja som ostala sama ako prst v cudzom meste, daleko od svojej rodiny....jediny ludia koho som mala nablizku bol priatelovi rodicia a jeho najlepsi kamos, ktory byval hned pri mne....pointa je v tom, ze som mala po priatelovej smrti velke vycitky, ze som si nevazila co som mala, ze som uvazovala aj nad niekym inym, ake by to bolo a neuzivala som si jeho lasku :(
btw...zhodou osudu zteraz som za toho jeho kamarata vydata a mame babo 🙂) takze ja neviem co by som ti poradila, ci to skusat ....ale ak to skusis, rataj s tym, ze mozes prist o lasku milovaneho muza kvoli nejakemu zazitku (lebo neviem, ci svokor by chcel s teou aj zist a starat sa o svoje vnuca, a sposobit ze ho jeho syn bude nenavidiet) mozno aj o dieta, a rozbijes si to stastie co mas. jasne, aj zeny maju hormony a tuzby....ale nasou ulohou je aj mysliet na dobro a stastie rodiny, to my sme ten stmelovaci prostriedok. chod si radsej s kamoskami niekam von, nahod sa a nechaj sa obdivovat aj od inych...mozno zistis, ze svokor nie je jediny pritazlivy chlap na svete 🙂

a tale je tu moznost, ze ta proste len ma rad, pacis sa mu dokonca ako zena, ale vsetky tie gesta a ostatne, su proste len takym chlapskym vyjdrenim obdivu. aby si nebola prekvapena, ze on to nemusi mysliet ako vazny zaujem.

adrioska
28. nov 2012

@lea641981 😀 😀 😀 😀 😀 a co na to tvoj muz? 😀 😀 😀

lea641981
28. nov 2012

@adrioska ze ci som salena 😅 ked naznasam blondiakov 😀 😀 😀 😀 😀

many123
28. nov 2012

@lea641981 myslim, ze to je ineeeee....ja nehovorim, ked vidim v telke tak poviem ze aky je sexi, aj pred muzom....ale neviem si predstavit, ze by som sa takto pozerala na svokra...tiez ma 50 a rozmyslat nad nim ako nad sexi chlapom...vrrrr asi som blba ja, ked mam taky nazor!!!

malinkaaninka
28. nov 2012

a čo svokra,tá sa ti nepáči 😀

lea641981
28. nov 2012

@many123 sak ja nie v zlom 😀 no ale mas pravdu ani ja nie som na starsich ale niektori starsi muzi su aj so sedinami taki no 😅 maju riadnu charizmu jak svina 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a este ked maju peknu ritku v nohaviciach 😀 no nesadla by mu taka po riti poriadna 😀 😀 😀 😀 😀 😅 😅

povedu to tvojmu svkrovi he he he chudak taku nevestu ma je nedoceneny

lea641981
28. nov 2012

@malinkaaninka si zabila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

adrioska
28. nov 2012

@lea641981 aaaale nie na to,a le na to, ked si mu povedala, ze ma sympatickeho brata... 😀 😀
mne sa paci Dave Gahan, Keanu Reeves, Kordiak a Maslak a moj muz to tiez vie.... 😀 😀

osemsmerovka
28. nov 2012

@preco_ja však skoč naňho,čo toľko premýšľaš 😝 a potom uvidíš či to bolo,alebo nebolo obojstanné 😅

lea641981
28. nov 2012

@many123 sa smejem ani na klavesnicu nevidim 😀 pisat som zabudla 😅

adrioska
28. nov 2012

@preco_ja Ja si myslim, ze on Ta ma rad ako svoju dceru, ktoru ziskal po svadbe syna...To, ze Ta pohladka po chrbte je kvoli tomu, aj ja hladim svojich blizkych a priatelov, ci uz je to muz alebo zena, ked im chcem dat najavo, ze ich mam rada, ze mi na nich zalezi, ze som rada, ze su v mojom zivote - pohladim ich po ramene alebo po chrbte...nehladaj za tym viac a pises este, ze ma priatelku, tak urcite ako zenu lubi ju... 😉

lea641981
28. nov 2012

@osemsmerovka dostane infarkt 😲 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

many123
28. nov 2012

@lea641981 mne sa lubi napr. jason statham (kurier) a tiez ma svoje roky...len tu mi nepasuje moc to slovicko svokor 😀 😀 a neviem si predstavit co by povedal mm resp. jej keby sa dozvedel ako zmysla nad svokrom....to ako keby mm rozmyslal nad mojou mamou...😀 😀 😀 a to sa vraj podobame, asi sa zacnem obavat 😀 😀

osemsmerovka
28. nov 2012

@lea641981 tebe je dnes akosi smiešnooooooooooo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

adrioska
28. nov 2012

@many123 tiez mam v okoli muzov, co v 50-ke vyzeraju lepsie ako niektori 20, 30-rocni...takze verim jej, ze ju pritahuje, ale robia to aj hormony po porode, to na 100%... 🙂

lea641981
28. nov 2012

@adrioska uricite ze ano 🙂

lea641981
28. nov 2012

@many123 ten aj mne sa lubi 😅 😕

many123
28. nov 2012

@adrioska tam nejde o starsich muzov, ale o to slovicko svokor... ja mam tiez v okoli baby, ktorym sa pacia starsi muzi...je to normalne...v dnesnej dobe...

lea641981
28. nov 2012

@osemsmerovka no je 😅