Sledovanie manžela
Dobrý večer, viem, že ma budete odsudzovat ale z mužom uz dlhšie nevieme kominukovat, keď mu poviem, že viem, že niekoho ma tak to skončí hadkami a nadáva mi ze som paranoik a tak ďalej. Napadlo ma mu do mobilu nainštalovať nejakú z tých appiek, čo sú pre rodičov na sledovanie deti, myslite ze by to zistil ? Vyskakuju tam nejaké upozornenia alebo niečo?
Keď to zisti, tak ako mu to vysvetlíš? Veď budeš za totálnu kravu
Toto proste nerob
samozrejmeze na to pride ... dovera je zaklad vztahu ..
A, Keď vieš že niekoho má, na čo si s ním?
B, Ak to nevieš a len hľadáš hovadiny, tak si "paranoik"
C, Ak ti na to príde, myslím, že si bez manžela.
Good luck
Svagrina ma app ze jej ukazuje kde je jej manzel...za mna totalna sprostost
chces dokazat jemu ci sebe ze niekoho ma? Co s tou informaciou mienis urobit?
To sa zas niekto nudí, či? ... veď keď vieš, že niekoho má, zbaľ sa a odíď ... či čo mu potrebuješ dokazovať?
Ak to vieš predlož mu papiere na rozvod a vybavené. Načo ešte potrebuješ appku?
Nie si ty tá čo našla vlasy na bunde, škrabanec na chrbte? ak áno, riešiš to dookola už dosť dlho a nepohla si sa absolútne nikam.
Veď keď si si istá, že niekoho má, tak sa rozveď, načo potrebuješ dôkaz? Nejako nechápem o čo ti ide. Ak sa teraz ukáže, že nemá inú, tak bude všetko v poriadku? Alebo o pol roka spustíš znova, že tak teraz už určite niekoho má a pôjdete tento kolotoč odznova?
Tal záleží, ako by to zobral, ak by na to prišiel :D je dajaká amy app s kamerou na sledovanie deti. Môj manžel ju mal chvíľu v mobile, ked sme cez ňu sledovali deti, ale nenapadlo mi ju použiť na neho :D rýchlo mina baterku mobilu, ale ak máte malé deti vieš si to obhájiť
Zacni mu kontrolovat spodky. Jedna tu taka uz bola. Myslim, ze je to co robis efektivna letenka do single sveta.
Právo na súkromie je jedno z ľudských práv. Ak chceš porušovať jeho ľudské práva, len preto, že nedokážeš ísť sa poradiť s psychológom ako komunikovať s vlastným manželom je to čisto na tvoje zodpovednosti a svedomí.
najmi si detektiva
Chudak manzel🤦🏻♀️ Uz len to ze tu pises takuto hlupost, necudovala by som sa keby podvadzal, mat doma raketu, tiez by som podvadzala😱
Na základe čoho si prišla k záveru, že niekoho má?
Schovaj mobil s tou appkou do jeho auta, vypni zvuk, tak budes aspon vediet, kde parkuje.
Keď vieš, naozaj vieš na 100%, že niekoho má, žiadnu appku nepotrebuješ. Keď nevieš a len ho podozrievaš, neexistuje spôsob, ktorý by dokázal jeho nevinu.
Pridávam sa k názorom, že ak vieš, že niekoho má, tak sa rozveď. Načo robiť tieto úbohé veci ako sledovanie?
Predstav si, ze najdes vo svojom mobile, laptope sledovacie apky. Co robis, co pises. Nemusis si pisat s nikym, ale niekto si cita, o com sa doverne rozpravas s mamou, kamaratkou,... Veci, ktore by si nikdy nedala na verejnost. Zrazu sa dozvies, ze o tom vie svokra, svagrina,... Co by si mu potom za to spravila?
Som paranoik, kde chcem nainstalovat manzelovi sledovacie appky do mobilu? Nie, jasne, ze "nie" si. 🙂
Kazda nevera sa raz prevali, nepotrebujes na to nikoho sledovat. Raz nebudu 100% sediet casy, vysvetlenia. Tak naco saskovat so sledovanim ...
apka ti ukaze kde je ale nie s kym je - blbost
Ak vies, ze niekoho ma, tak nie je o com. Ak tusis, ze niekoho ma, vyckaj, ono sa to casom aj tak ukaze. Nic mu do telefonu nedavaj, lebo ked na to pride - ci niekoho ma, ci nema, bude to vas koniec, taketo spehovanie nerozchodi asi nikto. Mimochodom, ked vo vasom vztahu nie je dovera, aj tak raz rupne - ci na nevere, alebo napati z nedovery.
My sa napr. vidíme na mape cez Google mapy, tak nám to vyhovuje z praktických dôvodov. Milenca nemám, tak mi to nevadí. Ale tajne sa to veľmi nedá...
@maca1984 nieje ľahké len tak odísť na rodicaku s dvomi deťmi
@kattrin5 niesom žiadna raketa, len chcem uz konečne vedieť pravdu a zariadiť si život podľa toho. Nerobím mu doma scény, snažím sa s nim normálne komunikovať, lenže s nim sa nedá. Viem kam toto vedie, lenže takto žiť nechcem, že on mi bude tvrdiť ze nie, nemá nikoho, a bude si chodiť užívať a ja sa budem doma starať o dve malé deti, o záhradu, domácnosť, varit mu, zehlit ,prat ... véd nech sa zoberie a ide teda k milenke ,mne bude s detmi samej lepšie, lenže jemu to takto asi vyhovuje, doma ma postarané, porobené....

Keď nie je debil tak by to zistil.
Keď mu nedoverujes a neviete ani spolu komunikovať je čas zamyslieť sa kam to vedie...