icon

Sledovanie manžela

13. máj 2022

Dobrý večer, viem, že ma budete odsudzovat ale z mužom uz dlhšie nevieme kominukovat, keď mu poviem, že viem, že niekoho ma tak to skončí hadkami a nadáva mi ze som paranoik a tak ďalej. Napadlo ma mu do mobilu nainštalovať nejakú z tých appiek, čo sú pre rodičov na sledovanie deti, myslite ze by to zistil ? Vyskakuju tam nejaké upozornenia alebo niečo?

maca1984
14. máj 2022

To ani netvrdím že je to ĺahké, ale čo urobíš keď sa teda dozvieš že ťa naozaj podvádza?
A čo ak si naozaj len paranoidná a zničíš si manželstvo ?

melanta
14. máj 2022

A prečo doma robíš všetko ty? To nie je chyba muža. To je vždy chyba ženy, že sa postaví do pozície slúžky a potom sa čuduje, že si ju muž neváži.

solange7
14. máj 2022

A vobec neexistuje taka moznost, ze realne nikoho nema?

danica2711
14. máj 2022

ale fuj... riešiť naprd vzťah určite nie je bohviečo, ale aj to sa dá urobiť dôstojne

lilinka88
14. máj 2022

Takto žiť nechceš,ale urobiť s tým tiež nechceš nič,lebo ťažko s dvoma malými deťmi. Najprv si urob poriadok ty v hlave a potom rob rozhodnutia a kroky. Ak ti to takto nevyhovuje,je úplne nepodstatné či má alebo nemá milenku. Lebo toto vyzerá,že iba nechceš byť v pozícii,že ty si zlá čo sa chce rozviesť,ale podvádzaná obeť. Porozprávaj sa s ním, povedz mu,že ti to takto nevyhovuje, nestaraj sa o všetko, urob si čas aj sama na seba a nech sa aj on viac zapája do chodu domácnosti. Ak nebude ochotný, tak to riešte

autor
14. máj 2022

@lilinka88 ja som nenapísala, že s tým nechcem nič urobiť, len som odpovedala na otázku prečo neodídem ja. On je ten, kto tu ma odísť, prečo by som ja odišla z dvoma malými deťmi? Véd nech ide on.
@solange7 pre mňa už taká možnosť neexistuje, niesom slepá, hlucha a ani sprostá..

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
sissy27
14. máj 2022

Ale toto nie je otázka toho či má alebo nemá milenku. Ak má, tak aj tak neodídeš, lebo ako sama píšeš “dve malé deti a rodičák”. A že by kvôli tomu odišiel on? A prečo by to robil? Veď sa pozri, koho meno svieti na liste vlastníctva v katastri a hned máš odpoveď na to, kto odíde…
No a ak žiadnu milenku nemá, tak aj tak očividne nemá v pláne niečo na vašom vzťahu zmeniť k lepšiemu. Len bude sa ti lepšie prať a upratovať keď vieš, že nikoho nemá, či ako?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
retatka
14. máj 2022

A čo keď chodí len s kamošmi ,kolegami ,možno je taký typ a žiadna žena v tom nieje ?!Ty ho poznáš ,či bol vždy spoločensky alebo domased a zrazu sa zmenil ?!Ak je to typ extroverta čo potrebuje kontakty ,žena za tým nemusí byt .Len teda nechápem ,čo sa tým zmení ak v tom nebude žena ,no on si bude naďalej žiť svoj život a flakat sa …

lilinka88
14. máj 2022

Ale pre vysporiadanie majetku je úplne irelevantné či on milenku má alebo nie. Nechceš odísť, podaj žiadosť o rozvod a vysporiadate sa buď dohodou alebo súdnou cestou.

sari24
14. máj 2022

A na základe čoho vieš že ťa podvádza? Robí niečo čo tomu nasvedčuje alebo len kvôli tomu že chodí von tak si myslíš že má inú?

autor
14. máj 2022

@sissy27 dom je napísaný na deti.
@retatka
@sari24 práveže von nechodil vôbec a zrazu chodí, oveľa viac sa o seba stara, do prace ide v "starom" a v aute som mu nasla čisté nové veci pod sedačkou, zámok na telefóne, nikdy ho tam nemal, z prace odíde o 19 domov príde o 22-23 napr, a proste to viem, šiesty zmysel, podľa mňa žena takéto veci vycíti. Nikdy som nebola žiarlivá, nerobila mu scény, už som raz prišla nato ze si píše s kolegyňou laškuje pár rokov dozadu. Povedala mi to známa a s tým sa mi potom priznal, ale teraz o týchto veciach sa s ním absolútne nedá baviť , jak keby som sa bavila z 8 ročným synom, úplne sa zmenilo jeho správanie. Podľa mňa je to očividne ze niekoho ma a popritom zo mňa robí blázna ze nie, a tie jeho stupidne večné výhovorky... proste už neviem ako mu mam dokázať ze som si tým úplne istá, chcem len vedieť pravdu a zariadiť si život. Nad tou apkou som rozmýšľala preto, že napr budem vidieť ze nieje uz v práci, a zavolám mu a povie mi ze je v práci, že ma proste bude klamať tak sa v tom utvrdim, poprípade vien sadnúť do auta a ísť sa pozrieť s kým je ak ma takto oklame... chcem len nech už ta jeho bublina praskne a prestane zo mňa robiť blázna

moonlight1210
14. máj 2022

A ked bublinu prasknes, tak co dalej?

autor
14. máj 2022

@moonlight1210 nech ide k milenke, je mi to jedno kam pojde.. ide o to, že on sa mi nechce priznať, lebo mu to takto vyhovuje, doma ma postarané, a chodí si užiť

kattrin5
14. máj 2022

Na toto ale predsa nepotrebujes jeho mobil, ak mi never is a tusis ze niekoho ma, mate nefungujuci vztah tak nieje o com.. Ako si napisala, bude ti lepsie samej a nie sa ponizivat sledovanim ho..

sissy27
14. máj 2022

A ako ho chceš donútiť odísť k milenke? 😃 prečo by mal odísť? Veď choď ty, keď to tebe nevyhovuje.
Aby sme sa rozumeli - v žiadnom prípade sa ho nezastávam. Len sa ti snažím ukázať, že tak ako si to ty predstavuješ, je nereálne. On nemá dôvod odísť ani nič meniť. Aj keby ti teraz povedal, že má milenku a nikam nejde, tak čo? Dom písaný na maloleté deti nebol úplne dobrý krok, ale to už vy viete prečo sa vám to oplatilo.
A keď ho aj dostaneš z domu, tak z rodičáku utiahneš všetky náklady na život troch ľudí? Lebo vieš ako, výživné nevyriešiš zo dňa na deň a aj potom nemáš istotu, že bude chodiť včas…

martina1201
14. máj 2022

Neznižuj sa k niečomu takému ubohemu. Viac ho zamestnaj doma pri deťoch, alebo mu naservíruj podobné situácie ako on tebe. Proste nesed doma. Povedz mu že o týždeň potrebuješ aby bol doma o nejakom čase lebo niečo máš. A ak povie že nevie byť doma. Tak si zabezpec niekoho na stráženie detí a odíd podľa plánu a snaž sa prísť domov až po ňom. Urob to tak viac krát a uvidíš čo sa bude diať. Či to v ňom vyvolá nejaké pocity a ak prídu výčitky tak mu povedz, že jeho pracovná doba je od do. Potom si ešte užíva čas mimo roboty do a až potom príde domov. Ty síce si na rodicaku, ale nemáš nepretržitú pracovnu dobu a keďže on po práci vypína tak aj ty máš na to právo a pretoze potrebuješ oddych od detí a večnej starostlivosti o každého v domácnosti vrátane jeho tvojho manžela a otca vašich spoločných deti, tak si sa rozhodla riešiť veci takýmto spôsobom. A on ako otec ak nechce platiť opatrovateľku k deťom tak nech chodí domov načas z práce a ušetríte peniaze na opatrovateľku. A ako otec deti by sa mal o tie deti aj zaujímať a starať a nie len ich urobiť a platiť im veci. Tak mu dávaš šancu budovať si s nimi vzťah.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
oli18
14. máj 2022

@pribinak mam ovela viac😉. Ano, chlapi podla rad Plzaka zatlkaju 😆. Preco ma este x rokov zit v neistote, zozierat sa, ci sledovat nejake casy a konfrontovat ho? Alebo sa rozvadzat, ak nema istotu? Iste, ze si musi zistit, ako a veci maju. To nie je nic nenormalne, ani ponizujuce. Zeny, aj muzi, ktori na to maju, si najmu sukromne ocko. Ona na to nema, hlada ine moznosti. A vy ostatne, len doverujte a preverovat nemusite. Laska je slepa🤔

pribinak
14. máj 2022

@oli18 podľa mna to ponižujúce je a ak nemá dôveru tak ten vzťah stojí za figu a naozaj treba zvážiť aj rozvod

evitka83
14. máj 2022

Ked si zufala, zaplat si sukrombe ocko na par dni.

janickacrazy
14. máj 2022

@evitka83 z rodicaku jej to asi nevydá 😬

nurielka
Autor odpoveď zmazal
oli18
14. máj 2022

@pribinak a to, ze ju napr. Podvadza a ona o tom nevie, ale mozno vsetci znami ano, ponizujuce nie je?

pribinak
14. máj 2022

@oli18 ešte raz, dôvera je jeden z pilierov vzťahu, ak ju ten druhy človek nemá, je to dôvod na rozvod

Fungovať s nejakou aplikáciou je nereálne

sari24
14. máj 2022

Na to aby si s ním ukončila vzťah nepotrebuješ vidieť nejakú správu od jeho milenky ak všetko čo robí sú jasné znaky nevery. Skús na to ísť z opačného konca - oznam mu, že to chces ukončiť, že vieš o jeho milenke. Bude robiť z teba blbu ale stoj si za svojim. On nebude vedieť či si si to niekde prečítala, či ti to niekto povedal alebo z kade to máš. Trvaj na rozvode a myslím si že ho to zatlkanie prestane aj baviť. Alebo sa chlapec veľmi rýchlo zobudí či v tom chce pokračovať ale je na tebe, či by si to potom vedela ustáť.

euka210
14. máj 2022

@lesana25 ano, jasne ze vie

timing
14. máj 2022

Donutit ho odisk k milenke nedonutis. On vie,ze to vies,ale bude zatlkat.
Ja by som skusila experiment. Prestan sa starat. Zi tak akoby si bola iba ty a deti. Jeho oblecenie neper. Nerob veceru.
Na internete si najdi ako sa pisu rozbodove papiere, napis si ich. Ked ich budes mat, v klude mu ich daj so slovami,ze takto zit nebudes. Tento jeho" happy" zivot s " milenkou" musi koncit. Nech si papiere precita, realne sa opytas nato ako vysporiadate majetok, ako si to predstavuje s detmi, vysku vyzivneho. Lebo toto riesit budete.
A ked bude vidiet,ze to myslis smrtelne vazne mozno sa rozhybe. Lebo to uz budu vazne veci. To uz nebude ze zdrzim sa po praci a uzijem si, uz nastane smutna realita a rychlo ho prejde chyt sexovat s inou ak bude musiet riesit tieto papierovacky.
Pokial bude iba rozpravat a fungovat akoby sa nic nedialo, tak nema dovod ukoncit aferku.

marca12
14. máj 2022

Tak je nacase,aby sa aj on staral. Ma malo roboty? To ho nemozes zapriahnut do chodu domacnosti? Preco to vsetko sama robis?