Sledovanie manžela
Dobrý večer, viem, že ma budete odsudzovat ale z mužom uz dlhšie nevieme kominukovat, keď mu poviem, že viem, že niekoho ma tak to skončí hadkami a nadáva mi ze som paranoik a tak ďalej. Napadlo ma mu do mobilu nainštalovať nejakú z tých appiek, čo sú pre rodičov na sledovanie deti, myslite ze by to zistil ? Vyskakuju tam nejaké upozornenia alebo niečo?
Keď proste nemôžeš odísť, tak je zbytočné toto celé vôbec riešiť. Ako by si naložila s informáciou, že ťa naozaj podvádza?
A ešte dôležitejšia otázka: čo by si spravila, ak by si zistila, že nepodvádza?!?
my mame iphony a tam je appka "najst". Zadas zdielanie pozicie a ty mozes vidiet jeho apple zariadenie. Jedine je, aby si to potvrdila v oboch telefonoch. To, kedy ho pozeras on nevidi. My tak sa takto cela rodina (rodicia aj deti) vidime vzajomne, kde sa kto nachadza. Ukaze ti to presne adresu, aj ci stoji pred domom, alebo je v dome. A vies rozkliknut aj ine zariadenia apple. Napriklad, kde sa nachadzaju aktualne kazdeho apple sluchadla, kazdeho apple hodinky, kazdeho apple notebook, kazdeho apple tablet. Predpokladam, ze aj androidy maju nieci take.
Co ja viem, toto mi pride dost pod uroven, nehovoriac o tom, keby to zistil. Nie je to vobec trestne?
@janickacrazy no ked jej pride na tu appku, tak asi ani nic ine ako rodicak nezostane. Neviem ako chce nenapadne nainstalovat muzovi do zamknuteho telefonu appku a potom ju odstranit bez jeho vedomia
@evitka83 ja som len reagovala na poznámku o zaplatení súkromného očka, detektíva, ten je trochu drahší
tak neviem či by som sa na niečo takéto znížila. Dávať niekomu appku do telefónu mi príde taký vrchol nedôvery a koniec vzťahu.
Autorka ak si to tu este precitas pretoze mam tusenie ze si si uz ucet zrusila, tak ho zacni sledovat. Znama takto zistila, ze ju muz podvadza. Zavolal jej, ze bude dlhsie v praci a ona sadla do auta a cakala pred firmou. A tam pekne videla ako nasada so zenou do auta a spolu odchadzaju. Teraz je stastne rozvednena
Myslim si, ze len tapas, hadas, ci niekoho ma. Moze niekoho mat, ked mas dlho taky pocit. Ak zatlka, chce ta este udrzat. Je to zial smutne tak ci onak. O vyskakovani niecoho v mobile, ked je tam nieco instalovane, neviem nic. Takisto taku vec instalovat a do cudzieho mobilu si vyzaduje odbornost nato. Je to smutne, ak sa musi jeden skryvat a druhy po nom patrat. Skus sa trapit menej. Mozno sa s nim viacej rozpravaj alebo mu sem tam zavolaj.
@sissy27 dom sa napísal na deti preto, že bol jeho, lenže ja som investovala do prerábky nemalé peniaze, takže sme dom napísal na deti.
@sari24 vcera večer som mu to povedala, že buď sa začneme baviť ako normálny ľudia a budeme k sebe úprimný, alebo ak teda nechce komunikovať a nemá sa so mnou o com rozprávať požiadam o rozvod. Zasa som počúvala somariny ako mame male deti a podobne, tak som mu povedala ze mi bude s detmi lepšie samej, ako mat takýto život. Zobral sa a odišiel, prišiel asi o 23 a znova sa so mnou nerozprával
@hefo ja som si istá ze podvádza, a aj keby nie ,ako mám prekusnut to jeho správanie? Véd to musí mať nejaký dôvod keď sa človek takto zmení nie ? Ja som svoje správanie k nemu nezmenila,len som si viac a viac uvedomovala ako sa mení on. Aký dôvod by mala takáto zmena správania u muža, ak nie iná žena?
Zobral sa a odisiel? Toto je akoze riesenie z jeho pohladu? Joj nervy mam na taketo veci. Tu ziadost o rozvod by som napisala. Dala by som mu ju na stol a to potom bude bud alebo.
@smitjan žiadosť o rozvod sa nedáva na stôl ale posiela na súd. Teda ak nejde len o divadielko, ale to je zas len trapas. Buď sa rozviesť chcem a idem za tým, alebo nechcem ale potom si nerobím huby riť ako sa hovorí.
Autorka: ako vidíš nemá záujem, takže zajtra podávaš žiadosť o rozvod? Či len bububu a nič z toho?
@sissy27 zajtra nejde do prace, takže sa s nim chcem pokúsiť ešte porozprávať ak sa nikam nepohneme, podávam žiadosť o rozvod
Tak držím palce teda…
Existuje veľa spôsobov, ako ho môžeš sledovať. Skús pozrieť eShop ako je spyshop, spionsvet… atď, teraz je veľa toho a veľa pomociek na odpočúvanie/sledovanie manžela ( USB, pero). Potom sa dá aj súkromný detektív zaplatiť a ten bude manžela sledovať, ale príde mi to ako extrém, ale existuje taká služba 😀
Ja osobne by som do takého niečoho nešla, ale ak ta to spravi šťastnou a kludnejšiou tak chod do toho.
Ale pamätaj, pravda vždy vyjde najavo
Ži si svoj život, venuj sa deťom, rob čo ta baví, pekne sa obliekaj, chod na kozmetiku.. venuj sa sama sebe, ak ta muž podvádza prídeš na to, skôr či neskôr a možno sa nad tým len zasmeješ, že to pravdou nebolo🙂
Aspoň môj názor
Ty nepotrebujes ziadnu appku ale vyriesit peniaze. Dom je jeho, tvoje drobne v rekonstrukcii umrtvene, dom pisany na deti, cize predaj cez sud , cize zdlhave. Ak myslis ze sa on zbali a odide si pekne naivna. Kam by chodil, sak mu je sveta zit. Popindas a on si zije svoje. Nesnivaj.
Najdi si pracu, jasle, najom a zacni zit svoj zivot. Nesnivaj o tom ako si budes byvat v dome a on pokorne pojde s kufrikom prec.
@cacianka ale prosím ťa, zasmeje sa a bude. On dobre vie, že ona nikam s dvoma malými deťmi nepôjde a jeho tiež tak ľahko preč nedostane. Kto chce konať ten koná a nevyhráža sa. Dnes mu povedala, že takto to ďalej nejde, nereagoval tak ako si predstavovala, tak skúsi zajtra 🤷♀️ Zajtra tiež nebude reagovať tak ako si ona predstavuje…
Da sa to aj bez toho aby to vedel. Ns iphone je to uz nainstalovana appka “najst/find”. Ked chces vediet viac tak mi napis. My si tak s partnerom zdielame aktualne polohy
porozpravali ste sa?
@bilancia ako sa to vezme. Bola som na kávu s jeho sestrou, povedala, že podľa nej sa nechce priznať aby nebol v rodine za hajzla ze podvádzal ženu s dvomi malými deťmi. Ale mne je to jedno ci ja budem za zlú, piatok mam stretnutie s právnikom
ach, drzim ti palce a prajem vela síl
@bilancia ďakujem pekne
Ahoj, ako si prosim vtedy dopadla? S pravnikom, so vztahom, s muzom? Dakujem.

Ahoj, nebudem tu zbytočne filozofovať, či je to správne alebo nesprávne, ale chápem, ako to myslíš a čo chceš dosiahnuť. Moja kamoška sa stále smeje, že si občas muža ,,preklepne,, 😁 cez FB, je tam taká apka...Priatelia v blízkosti. Ale to myslím musí mať inštalovaná aj druhá strana.🤔 Ukazuje to, kde sa ten priateľ, resp. muž práve nachádza, km a čas - je to (asi) niečo ako GPS ale neviem, nakoľko je to presné a úplne spoľahlivé 🤷♀️ Mám tam zopár priateľov aj členov rodiny, občas mrknem, ale fakt neviem, nakoľko sa na to dá spoľahnúť...