icon

Sleduje ma

28. feb 2023

Ahojte, potrebujem iny pohlad na vec lebo sa asi zbláznim. Mám byvaleho priatela, s ktorým sme sa rozišli v dobrom. Rok už spolu nie sme a nasla som si ineho. Keďže občas mi byvaly zavola (ostali sme kamarati) povedala som o tom môjmu novému priateľovi. Povedal mi, že keď o tom vie, tak v poriadku. Začalo sa mi ale stavať, že toho nového som len tak stretla, zrazu na miestach o ktorých som mu nepovedala že tam som. Vraj nahoda. Neriesila som to. Ale dnes rano mi zvoní telefon od byvaleho a pýta sa ma, či nepoznam niekoho s tým a tým autom a ŠPZ, vraj sa stále točí pri našom byte (tam kde som byvala s bývalým) a stal na parkovisku od 5:30 .. povedala som že nie, ale bol to moj súčasný priateľ. Volala som mu a klamal, no potom sa priznal, že keď som mu včera večer nezdvihala telefon dostal paranoju že som s bývalým. Opakujem, že nemal žiadny dôvod. Samozrejme sa mi toto sledovanie nepaci a rozišla som sa s ním, no on mi teraz vypisuje správy ako som ho ja veľmi sklamala a že ako som ho mohla lubit ked som sa s ním rozišla. Čo si o tom myslite ?

Strana
z2
h2
28. feb 2023

@neznamaznama Ale ty, keď si občas to neznáme auto všimneš, asi nevoláš mužovi, či to nie je jeho bývalá, však?

mk22
28. feb 2023

@neznamaznama zvláštne ze zrovna bývalý to zbadal.
Ten nemá čo robiť?
A hneď volať jej?
Mne to príde smiešne ze môj ex mi len tak zavolá počuj pred tvojim panelákom krúži auto ráno o pol 6.. By som pozerala ci nemá čo robiť keď sleduje parkovisko..

neznamaznama
28. feb 2023

@h2 čítala si, čo písala neskôr autorka? Že bývalý si to auto všimol už predtým viackrát a mal pocit, že ho sleduje? Úprimne? Tiež by som volala mužovi a opýtala sa ho, to čo on jej. Či to auto náhodou nepozná. On predsa nikde nepovedal, že to je jej priateľ, len či to auto náhodou nepozná.

simca06022011
28. feb 2023

Ze si dobre spravila.

simca06022011
28. feb 2023

@h2
@mk22 len vidite, ze mali pravdu, ved on sa priznal. CIze asi bolo na mieste sa jej opytat. Mozno okrem spz sa mu aj zdalo ze by to mohol byt ok, to nik nevie, preco ho to napadlo jej volat. A dobre spravil. Kto by chcel vedla seba nejakeho choreho ziarlivca, ktoreho nieco napadne taketo a uteka "sledovat".
Ina vec by bola, keby to novy priatel zatlkal, a dalo by sa to zobrat "ako vymysel" od exa, aby sa rozisli...

neznamaznama
28. feb 2023

@mk22 no asi som divná, ale bývam na väčšom sídlisku a tiež by som si o 5:30 všimla, že nám po ňom krúži nejaké auto. Najmä teraz, keď je tma a svetla áut viac vidieť. Osobne by som si asi nevšimala ŠPZ, ale keďže jej ex mal pocit, že ho nejaké auto už sledovalo už predtým, tak po takejto skúsenosti by som si aj ja snažila si všimnúť ŠPZ (aj keď u mňa by to bol problém, byvam vyššie a tak na ŠPZ by som nevidela 🤪). Viem, že sa tu často objavujú bláznivé témy, ale možno som naivná a hlúpa, ale na tejto téme nevidím nič, čo by mne nedávalo zmysel.

h2
28. feb 2023

Mňa by ešte zaujímalo, prečo si bývalému klamala, že to auto nepoznáš.

autor
28. feb 2023

@neznamaznama on bol ale vonku (moj byvaly) kráčal do auta asi 4 minuty a to auto prešlo vedla neho 4x.. a vraj predtym bolo zaparkované pred vchodom .. akonáhle zacal kráčať pohlo sa aj to auto. Samozrejme že ma co robiť … ale toto by si vsimol asi kazdy. Keď som sa pýtala toho nového priatela, priznal sa ale zatĺkal.. povedal mi že nevie prečo tam stal, že sa chcel len odviezť

neznamaznama
28. feb 2023

Veď ok, ja ti verím. Mne nemusíš vysvetlovat, ako to bolo. 😀

h2
28. feb 2023

Tak už je jasné, prečo ti volal. Keď okolo neho to auto prešlo 4x, určite si všimol šoféra. Zároveň mením názor, že sa tvoj priateľ správa, ako tajný agent. Keby takto nešikovne sledoval niekoho tajný agent, tak už je buď mŕtvy, alebo bez práce.

autor
28. feb 2023

@h2 asi tak nejak😅👀👀

bluka2
28. feb 2023

Že dávaj si na neho stále pozor, lebo je to chorá hlava

beronsche
28. feb 2023

@beata_k 20-30 priatelov? O com to pises? Co sem pleties?

Problem nie je kamaratit sa s ex (tak vo vseobecnosti, pretoze samozrejme, niekedy to ide, inokedy absolutne nie... Kolko ludi, tolko situacii), problem je (a velky) ked ten minuly vztah nie su ukonceny z oboch stran, ked ide o nezdrave upnutie sa na ex, ked to presahuje taku tu zdravu mieru kontaktovania sa. A samozrejme aj neprimerane ziarlivy partner je problem.

A ze sa inak posudzuje priatelstvo zeny s ex a muza s ex, to tiez nie je ziadne pravidlo.. A ze je niecoho plny MK tiez neznamena nic..
A tak tema je o inom...

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
sickynickyobsadene
28. feb 2023

Občas mi môj bývalí zavolá???? To čo má byť? Keď si bude tvoj nový frajer volať s bývalou, nevypisuj tu o tom.

zuzana76
28. feb 2023

nemusi byt zrovna velky ziarlivec, ale mozno tvoj vztah s byvalym vyzera na trochu viac ako len kamaratstvo. Tiez si nemyslim, ze je spravne sa kamaratit s byvalymi v zmysle nejakeho pravidelneho kontaktu, nahodne stretnutie a porozpravanie sa v meste ok, ale volanie si, podla mna uz v poriadku nie je, ziarliva nie som, ale kamaratstvo s byvalym je tabu, mozem mat XY inych kamaratov, tak isto ako by som nedala meno po byvalom spolocnemu dietatu.

viestta
28. feb 2023

Po tom incidente s parkoviskom by bol moj byvaly. Toto je pripad nepouzitelny na vztah. Utekala by som tak rychlo ako by mi nohy stacili a dakovala vsetkym hviezdam, ze sa to prevalilo skor ako by uz nebolo kam utekat.

autor
28. feb 2023

@zuzana76 občas myslim fakt obcas. Len tak.. samozrejme keby mi povie, že mu to vadí, prerušila by som kontakt na uplne minimum. Ale sledovat vlastne ani neviem koho je už moc

tykat
28. feb 2023

@h2 ta lebo sa to hodilo do storky 😂

toskanka
28. feb 2023

Asi budem jediná, čo napise opačný názor. Jeden môj kamarát takto raz vystopoval frajerku, ako vychádzala s frajerom z iného bytu.

Tvojmu priateľovi jednoducho preplo. Možno má zle skúsenosti z minulosti a preto to spravil. Ak inak nie je chorobne žiarlivý, nevidela by som to ako dôvod na rozchod.

ahhola
28. feb 2023

@beata_k ale to nový sledoval jej starého.... 🤣

Strana
z2