Slovo ľúbim ťa vraví, ale nechová sa tak
otázka...
prečo chlapi vravia, píšu partnerke slová lubim ta, milujem ta, mam ta velmi rad,a stále to iste dokola, hovoria to aj každý druhy den,ale vlastne nič nerobia,aby to potvrdili cinmi ?stalo sa vam to?je to u chlapov bezne,ci ?
je lubim ta,len nejaka formulka, naucena fraza pocas rokov vztahu,a ked to neni tak,tak si to chlap ani neuvedomuje ?a vravi to stále,ci ako to je ? ok, pmoze s nakupom, pomoze s niecim, odvezie niekam,ale inak nič, ziadne pekne slova, ziadne pekne reci, ziadna romantika, ziadne ine prejavy, ziadne hladkanie, ziadne nič..uz aj objatia strádajú, skarede slova, hádky,kriky, je to slovo lubim ta vymysel? ako tomu chápať teda ? ciny hovoria nieco ine.
@emmusska vysvetli, prosim, ze na ktory moj prispevok odpovedas.
@obsadenemeno na ten kde si pisala o tomto "ved to je vsetko vina inych.... cely jej zivot je vina inych.... " 🙂
@emmusska tato diskusia je uz trosku starsia....nechce sa mi teraz hladat ktory prispevok konkretne myslis, lebo som tu popisala dost.... myslim ze to bolo myslene ironicky, lebo zakladatelka v tejto aj v inych temach vzdy vini druhych za svoj zivot....a ziadnu chybu si nikdy neprizna..... aj preto uz neprispievam, lebo sa to len tocilo dokola......
ozaj, @marisola , ako bolo na dovolenke? Uzili ste si to? Mocove cesty ok? Dufam, ze hey 😉
@obsadenemeno ved na margo toho som reagovala ze takuto chybu robime mnohi, ze obvinujeme zo svojich chyb inych len aby sme sa zbavili zodpovednosti..
tak už som sa vrátila, a musím poklopať, také moč. problémy som tam nemala,ako min. rok, ale ani dobre mi nebolo, a partner ma tam opakovane sklamal, zase mal svoje nervičky a podráždenie. aj na dovolenke a neprospelo mu to tam so mnou asi. sa tak tváril. každý z nás si inak asi predstavoval trávenie voľného času, on spanim stále, to je jeho oddych, na plazi zatvorene oči, stale pospaval, nechcel nijake aktivity, nič robiť, len kvasit na deke, a ja som akcny clovek, ja som chcela vkuse plavat , rozpravat sa s nim, blbnut, hrat karty ,ping pong s loptou alebo cosi nieco robit, nie len tak ležať, partner nie. vznikali problémy a spory. tak nakoniec mi povedal, ze som jebnuta. tot vsjo....nasa dovolenka za zachranu vztahu moc nevysla.

@obsadenemeno no a presne toto co si napisala je omyl.. velmi zle k niektorym veciam pristupujeme. A malokedy si pripustime chybu 😖