Hovoríte si po rokoch vzťahu, že sa ľúbite?
Som s partnerom už 20 rokov a uvedomila som si, že si to vôbec nehovoríme. Zvykli sme si to vravieť stále - ľúbim ťa, milujem ťa. Môj muž hovorí, že on nie je na reči, ale že za neho hovoria skutky. To je samozrejme pravda. Ale potrebujem aj po tých rokoch počuť, že ma ľúbi, že mu chýbam, ak nie sme spolu a sme odcestovaní apd. Hovoríte si tieto slová aj po rokoch vzťahu? Alebo to nie je vôbec pre vás dôležité?
Neprestali.
@anonym_autor My sme si to ani nikdy velmi nehovorili, ale ja to pravdu povediac ani nepotrebujem. Vidim to z toho, ako sa manzel ku mne sprava a vidim to kazdy den, to je pre mna viac nez dost. Ale ak to ty potrebujes a navyse muz to zvykol hovorit, tak by ti mohol vyjst v ustrety.
Ani nezačali😁 popravde možno mi to povedal 2 či 3 krát? Dôležité sú skutky🙂 ale jasné že keď sme od seba pár dní napíše že mu chýbam.
zatial mi to hovori kazdy den, sme spolu skoro 24 rokov, povedz mu, ze to potrebujes pocut
Sme spolu 48 rokov a 48 rokov si to nehovorime
Sme spolu 25 rokov a hovoríme si to každý deň. Neviem si predstaviť existovať s človekom, ktorý mi to nevie povedať 🙂
@anonym_autor áno a ak ide v rádiu pesnička od Kulyho, kde spieva, že sa ona jeho pýta, máš ma rád a môj mi začne spievať s ním, že a ja ti dám odpoveď, ze ty si môj celý svet, čo ku mne cítiš znasob 1000 x.......
Ja áno, občas mu poviem, že ho ľúbim. Manžel mi to hovorí skôr cez skutky a to mi stačí. Cítim, že som milovaná. Keď sa dlhšie nevidíme, tak si zvykneme povedať, napísať, že si chybame.
@anonym_autor u nas to dopadlo tak, ze jeho mlcanie a chladne spravanie, ze som. s ex a tam dostavam všetko co som chcela mat doma...
My sme spolu 26rokov, často si to veru nehovoríme. Skôr mu poviem, že je krásny, čo by som bez neho robila atd….
20r spolu volame si denne niekolko krat a vzdy si povieme lubim ta,milujem ta.Rano ma odpredza do prace,same pusinky,kyvame si.Zaparkujem a hned mu volam.O pol 11 si vzdy zavolame,ked mam rannu a zase lubim ta.A skutky su uplne samozrejme,objatia,pusy len tak.
Ked idem zaviest synovu kamosku,kyva jej aj syn vidim v nich nas dvoch.
Ano,niekoľko krát do dňa a zakaždým sa pobozkame a dotkneme sa jeden druhého
@minenkaa a vecer inej
Partneri by mali vedieť sa rozprávat aj o citoch, tak nevidím dôvod to nepovedať
Ľúbim ťa jak koňa,Agnesa moja 😀. Týmto citátom mi partner hovorí, že ma ľúbi 🐎🐎🐎
@anonym_autor stále si to hovoríme. A samozrejme si to odkazujeme aj skutkami. Ale lubim/ ta milujem ta, dotyky objatia každý deň 🙂
@anonym_autor ano, povieme si hocikedy, spontanne, aj 5x denne, ale my to tak mame odkedy sme spolu, cize 30 rokov ❤️
Áno, stále, je to obojstranné aj po 24 rokoch. Človek aj keď vidí skutky, ale aj tak to vyznanie je pekné počuť od milovanej osoby ❤️
@anonym_autor ano, povieme si hocikedy, spontanne, aj 5x denne, ale my to tak mame odkedy sme spolu, cize 30 rokov ❤️
@citronove_koliesko presne, hocikedy a my sme stále spolu celý deň v kontakte... keď niečo mi napadne, alebo aj opačne, píšeme si, voláme, komunikujeme.
@anonym_autor po 20tich rokoch by mal byť už vzťah dvoch ľudí v takom štádiu, že vedia jeden od druhého čo môže očakávať, pozná ho dokonale, s chybami, predstavami, túžbami, potrebami...keď som začala s mojim mužom, vraveli sme si to furt lebo to je taký zamilovaný prvopočiatočný ošiaľ a patrí to k tomu.. ešte sme o sebe nič nevedeli a fungovala chémia a prevažne nad všetkým ostatným, teraz sme sa ustálili, čaro, chute,vášeň, energia je menšia lebo už sme prešli hádkami, spoznávaním, aj keď priznávam, práveže po 20tich rokoch ak ti partner povie, že ťa ľúbi je to krásne, no ja to nemám, nepočujem, viem to, stará sa, zaujíma sa čo robím v robote, kedy idem domov, ak prší zavolá mi, že kde mám dáždnik, kúpi mi magnum v AKCII lebo proste on vie, že ho zbožnujem, nechá ma spať do 10 rána lebo vie, že s deťmi som každý deň o 6 ráno hore, pozve na na pivo, aby sme si pokecali...to je pre mňa viac ako slovo ľúbim ťa...a poznám takých čo to hovoria denno denne a neverím im, žeto naozaj tak je, slovo do vzduchu, by mi to aj na nervy liezlo .. ľúbim ťa má byť výnimočné-pre mňa, aby malo význam a váhu
@anonym_autor po 20tich rokoch by mal byť už vzťah dvoch ľudí v takom štádiu, že vedia jeden od druhého čo môže očakávať, pozná ho dokonale, s chybami, predstavami, túžbami, potrebami...keď som začala s mojim mužom, vraveli sme si to furt lebo to je taký zamilovaný prvopočiatočný ošiaľ a patrí to k tomu.. ešte sme o sebe nič nevedeli a fungovala chémia a prevažne nad všetkým ostatným, teraz sme sa ustálili, čaro, chute,vášeň, energia je menšia lebo už sme prešli hádkami, spoznávaním, aj keď priznávam, práveže po 20tich rokoch ak ti partner povie, že ťa ľúbi je to krásne, no ja to nemám, nepočujem, viem to, stará sa, zaujíma sa čo robím v robote, kedy idem domov, ak prší zavolá mi, že kde mám dáždnik, kúpi mi magnum v AKCII lebo proste on vie, že ho zbožnujem, nechá ma spať do 10 rána lebo vie, že s deťmi som každý deň o 6 ráno hore, pozve na na pivo, aby sme si pokecali...to je pre mňa viac ako slovo ľúbim ťa...a poznám takých čo to hovoria denno denne a neverím im, žeto naozaj tak je, slovo do vzduchu, by mi to aj na nervy liezlo .. ľúbim ťa má byť výnimočné-pre mňa, aby malo význam a váhu
@bale1rinka mozno si to len nahovaras, že by ti to liezlo na nervy. Vlastne aby ti nebolo ľúto, že to nepocujes.
My casto, ale, co dodrziavame pravidelne cca 28 rokov je, ze neodchadzame bez bozku a to iste aj pri prichode
@bale1rinka ano slova ani nie su potrebne ked clovek citi ze ho ten druhy lubi.
Naco 3x denne lubim ta ked tie slova nejdu s cinmi.
Moji rodicia si to nehovorili ale ani som medzi nimi nejaku lasku necitila, skor zvyk ci povinnost, mozno aj pohodlnost. Neboli hadky, ani nenavist ci nevera a pod. Normalna fungujuca rodina. Ale to lubenie medzi nimi som necitila, nas deti lubili
Svokrovci naopak aj slova aj ciny. Velmi sa mi to pacilo ze je to take spontanne a uprimne aj po tych rokoch. Ziadne okazale vyznania ale take pekne slova od srdca podporene skutkami.
My to mame ako svokrovci, a priznavam, ja som sa to musela naucit od muza.
@bale1rinka ale veď to opisujes úplne normálne fungovanie vo vzťahu, kde tá laska je a vtedy je aj normálne to ľúbim Ťa povedať. Ja si napríklad netrúfam hodnotiť, či si to niekto hovorí úprimne a či nie.

Nehovorime, ani mi to po pravde nechyba. Nesom ten typ ze potrebujem nejake vyznania lasky