Sme spolu 5 rokov a máme prvú veľkú krízu

tendergirl1224
19. jan 2016

ahojte žienky,prišla som si po radu,budem stručná, 5 rokov manželia, tri krasne deti a manžel ktoremu som prišla na ´´neveru´´......našťastie včas,pokým s danou ženou nevliezol do postele...je nahnevany,chladný....pretože ked som mu ukazala moju komunikáciu s tou štetkou zistil,že ho balamutila..... bol by schopný vymeniž rodinu preto lebo sa mu litka zapaluju....je to velka bolesť,ubližil mi no tvari sa že to je moja chyba a ja neviem....milujem ho.....snažim sa ho ziskať spať...robim dobre?

mala_hobitka
19. jan 2016

@tendergirl1224 Aka tvoja chyba? Ked si chlap nevazi teplo domaceho krbu, zdrave deti, milujucu manzelku... proste to co si v zivote kupit clovek nevie a je to dar .....aky je to chlap? Podla mna bezcharakterny.

tendergirl1224
autor
19. jan 2016

@mala_hobitka neviem ako sa mám zachovať.....tá bolesť je neskutočne velka no popritom si nedokážem predstaviť život s tromi deťmi...sama....som asi sprostá

guinevre
19. jan 2016

@tendergirl1224 No, nevieme co tomu predchadzalo, a ci doma ako pise @mala_hobitka ma teplo domaceho krbu a milujucu manzelku. Nehovorim, ze nema, ale predsa nechcem odsudzovat niekoho kto tu nie je a nemoze povedat aj svoju stranu. Poznam aj pripady, kde chlapa lutovali, ze je s nejakou stihackou, a ze nechal to zajst daleko. Nakolko je ale nahnevany, ze si na to dosla, a to je jediny problem, tak znamena, ze ani nikdy neplanoval ta opustit, nebol nestastny atd., proste si chcel uzit, tym padom by som nevedela cez to prejst a ani si ho uz vazit.
Ak ale su tam ine problemy, ze sa nevenujete nadostac vasmu vztahu, a proste potreboval si hladat inde to co by mal mat doma, potom by som skusila porozpravat sa o vztahu, o tom ake problemy su, co vam v manzelstve chyba, popripade aj ist do manzelskej poradni. Niekedy ta rutina a stereotip zaberu, a ludia zabudnu preco su spolu.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cecil36
19. jan 2016

@tendergirl1224 ty sa ho snazis ziskat spät? nesranduj dievca, ty si chybu nespravila. Chybu robis teraz a to, ze cloveku, ktory ti ublizil dovolujes,aby si este kopol. Ja chapem, ze sa bojis zostat sama s 3 detmi,ale toto on nemusi vediet. Pozbieraj hrdost! Btw nasraty je preto, ze sa mu nepodarilo vrznut si a ty si ta co mu prekazila jeho plany a tak ti to chce dat vyzrat. Fuj tajbl... 😝

pribinak
19. jan 2016

Takehoto chlapa by som Ja brala uz Len ako chodiacu penazenku: nech zaplati byt, nakupy potravin, handry a topanky pre deti
Rozhodne by som s nim nezdielala postel a samozrejme koniec servisu ako operate, navarene a ...

On musi tvrdo zabojovat o teba a deti, musis mu ukazat ako ta ranil, ze toto ty tolerovat nebudes
Ak ma cas zahanat frajerjky treba ho viac zamestnat okolo deti

Ak nezabojuje, zatial si zivot bez neho

pribinak
19. jan 2016

Takehoto chlapa by som Ja brala uz Len ako chodiacu penazenku: nech zaplati byt, nakupy potravin, handry a topanky pre deti
Rozhodne by som s nim nezdielala postel a samozrejme koniec servisu ako operate, navarene a ...

On musi tvrdo zabojovat o teba a deti, musis mu ukazat ako ta ranil, ze toto ty tolerovat nebudes
Ak ma cas zahanat frajerjky treba ho viac zamestnat okolo deti

karamel
19. jan 2016

Jediná tvoja chyba v tomto celom je ta, ze si si nevybrala správneho muza pre rodinu, ale prachobycajneho oplodnovaca. To je celé.

dominika6
19. jan 2016

@tendergirl1224
Je rozdiel byt s nim z cistej lasky alebo z vypocitavosti lebo sama neprezijes...
Ked si toto v hlave ujasnis rady nepotrebujes

terezka1947
19. jan 2016

@tendergirl1224 hmmm...myslim,ze to nie je prva velka kriza,ale nevera....praobycajna nevera

a ty?

nie,nemyslim,ze na vine si...a to,ze si nevies predstavit zivot bez neho,s trom adetmi je pochopitelne...ale asi by si sa mala zamysliet nad svojou buducnostou a potom nad spolocnou buducnostou

timea7
19. jan 2016

@tendergirl1224 je mi ľúto, čo prežívaš, chápem, že chceš rodinu zachovať za každú cenu, to je pochopiteľné, máte tri malé deti. Ale nedávaj mu okato najavo, že ho chceš späť, snažiť by sa mal hádam on, či? Ja by som mu naopak povedala, že mám pocit, že mal príliš veľa voľného času, keď mal kedy obháňať iné ženy a ty si bola vyťažená do poslednej minúty a nemala si čas a priestor sama pre seba. Takže to sa týmto okamihom mení, máte tri malé deti, kým je v práci, skáčeš okolo ich ty, keď príde z práce, má nárok na hodinový oddych a preberá štafetu, až kým všetci traja nebudú spať. Ty budeš mať aj tak dosť práce s večerou, kojením a pod. V žiadnom prípade sa mu nevrhaj hneď do náručia, správaj sa k nemu slušne, ale on je chladný, ty sa mu nesmieš nijakým spôsobom vnucovať, lebo klesáš u neho na cene. Povedz mu, že ti je nesmierne ľúto, že zapadol medzi stovky tých mužov, čo majú pocit, že je z nich každá, ktorú oslovia paf, že si mala o ňom inú mienku. Daj mu najavo, že zranil najhorším možným spôsobom tvoju dôveru a nezaručuješ, že sa to podarí vrátiť späť. Drž sa a nalož mu toľko okolo detí a domácnosti, že bude rád, keď večer padne do postele.

jadelka
19. jan 2016

Nevydavajte sa a nemnozte . Uz to nema cenu dnes. Z 10 je normalny len jeden. Zla doba

kittykat22
19. jan 2016

@jadelka to chod pisat na azet. Na konovi je na taketo reci neskoro 😀

sasa1310
19. jan 2016

@tendergirl1224 ťapkaj si ho, poľutuj ho chudáčika, lebo sa mu ublížilo a ty sprostá, ako si to dovolíš vôbec pozerať a a písať si s jeho potencionálnou milenkou. Jasné, že to bola tvoja chyba.
Ostáva len otázka času, kedy nájde ďalšiu. Snáď tu istú chybu nespravíš, že mu na to dojdeš.

dúfam, že toto pochopíš správne, že som to myslela ironicky. Lebo byť tebou tak ho panvicou tresknem po hlave, nech sa chlapec spamätá. A určite by som nebola ochotná čakať, pokým nenájde takú, čo ho nebude len balamutiť. Ak už nenašiel.

pragmaticka
19. jan 2016

Nooo ako nehnevaj sa na mna ale ste spolu pat rokov a mate uz tri deti? To ste ako stihli? Mali ste vobec cas jeden na druheho? My mame jedno dieta za 7 rokov co sme spolu a teda zmena obrovska vo vztahu!teraz ked ma dcerka 2 r konecne si mozeme trosku vydychnut, zajst opat do kina,na veceru, party, spolocny weekend ked je mala u starych rodicov. Takze ako sorry ale ja sa niekedy necudujem. Ved to u vas musim byt len o plienkach!! A moja rada? Nechat ho tak nech sa sam rozhodne, netlacit na neho. A zaroven vratit trosku cara zo zaciatkov vasho vztahu, najst si viac casu pre vas oboch, bez deti 😉

sasa1310
19. jan 2016

@pragmaticka 5 rokov manželia, nie spolu

pragmaticka
19. jan 2016

V nazve temy pise ze spolu 😉
@sasa1310

suchana
19. jan 2016

No bohužiaľ sa čoraz viac presviedčam o tom, že pokial má chlap doma super manželku, dobrú matku jeho detí, ktorá " udržiava rodinný krb", výkonnú kuchárku a gazdinnú, ktorá by pre spokojnosť rodiny urobila všetko, nevie od samej pohody čo so sebou a spestruje si život inde. So ženou, pre ktorú hlavná priorita je ona sama, jej šťastie a jej pohodlie. Ktorá neváha kopnút chlapa do zadku, ked sa jej niečo nepáči... Aby on potom mohol prísť k rodinnému krbu, za svojimi deťmi a manželkou, ktorá mu toto roky toleruje, lebo veď sú tam deti...pre rodinu všetko... Presne z takýchto manželiek, si potom páni urobia rohožku, lebo vidia, že tá chudera urobí všetko pre to, aby si ho udržala. Ked to urobil raz a ty mu to odpustíš, strácaš svoju hodnotu, sebeúctu a ver tomu, že tento tvoj obdivuhodný čin budú obdivovať akurát tak kamošky, ked budeš smokliť nad šálkou kávy. Pán manžel to neocení, neuvedomí si, čoho si schopná pre zachovanie rodiny, veľkoryso mu odpustiť. Bude to robiť stále. Bohužiaľ v tomto platí, na hrubé vrece hrubú záplatu. Musíš byť sviňa a poslať ho pá pá. Jedine v tomto prípade si možno uvedomí, že toto tolerovať nebudeš a začne si ťa vážiť viac...paradoxne.

gebeente77
19. jan 2016

@pragmaticka ja som s muzom 11 rokov, z toho 8 a pol manzelia a tiez mame 3 deti... Znamy bol 8 rokov s priatelkou, rok zenaty, 1 dieta a po roku rozvod, lebo sa mu zapalili lytka... Niekedy cloveka nespoznas ani za 20 rokov, a inokedy mozes za 2...

jabadaba
19. jan 2016

@guinevre doma ma 4 MESACNE DIETA....aku pohodu teda pan potrebuje a nemal? Nema snad zena pri dvoch detoch a kojencovi akurat tak dost na to, aby to tahala, nieto este dbat o stopercentny servis tepleho domova?

Uprimne, takemu capovi gule pricviknut. to si kedy stacil narazi nejaku fuchtlu? Ked ma doma tak male mimino?

jabadaba
19. jan 2016

@tendergirl1224 dievca zlate, to mate doma ako podelene, pokial ide o starostlivost o deti? Zda sa totiz, ze tvoj manzel je az prilis vyspaty a sviezi vzhladom na fakt, ze je oteckom troch deti, z toho jedneho kojenca! V piatok nachystat flasu a pekne panovi oznamit ,ze prebera sichtu na vikend! Ty si pospis. No ja by som s nim hned bola hotova! Pozrime ho don Juana! 😝

timea7
19. jan 2016

@jabadaba presne to isté som písala aj ja, ak by mu zavesila na krk všetky tri deti, ona by mala viac času robiť zo seba cicu a on menej na kraviny.

jabadaba
19. jan 2016

@pragmaticka pri oplodnovani snad bol aj pan neverny, ci? Takze pocet deti v kratkom case je aj jeho zodpovednost. Casu ma zrejme habadej, ked stiha aj milenky obiehat. Tam sa evidentne snazil a nemal s tym najmensi problem. Mal to robit s manzelkou...jaaaaj, to by nesmela byt tlamou dolu od unavy, vsak? Zda sa, ze zakladatelka pana privelmi setrila...az tak, ze nevedel coby roupama!

jabadaba
19. jan 2016

@timea7 presne tak, panecek sa zjavne nudi a doma nema do coho pichnut.

kittykat22
19. jan 2016

@tendergirl1224 vy ste ale celkom zvlastna rodina. 3 deti z coho je jedno dojca, druhe sa poriadne ani neoblecie a tretie este ani do skoly nechodi, a muz ma cas behat obletovat inu zenu a ty mas cas zistovat kde beha tvoj chlap a este kontaktovat jeho milenku. Trosku sci-fi pre mna. Mate mraky volneho casu na hluposti.

marisola
19. jan 2016

1. a akože v čom spočívala tá nevera ?
2. chcel ťa naozaj podviesť ?aké máš dôkazy ?
3.ako si na to prišla?
4.prečo ho chceš získať ty späť ?
5.prečo píšeš,že ste spolu 5 rokov a potom 5 rokov manželia ?kedy ste stihli 3 deti ?
6. prečo sa ti on neospravedlní ?on predsa schybil
7.aká je tvoja vina na tom celom?akože ?čo povedal ?

scestné

suchana
19. jan 2016

@pragmaticka No o plienkach, kojení a spol. je to v každom vzťahu, kde sú tri malé deti. Tie deti sa ale asi neurobili samé, ale bol pritom aj pán manžel. Asi to bolo teda aj jeho rozhodnutie mat tri deti po sebe. Ak je teda svojprávny. Ak sa na život s tromi deťmi necítil, lebo veď nie je to jednoduché, nemal jej ich urobiť. Ja si to napr. tiež neviem predstaviť, stačí nám zatiaľ jedno. Ale tak sú aj rodiny s viac deťmi a neznamená to, že chudáčik manžel tým trpí, veď to bolo aj jeho rozhodnutie! Jasné, že namajú čas na seba, ale tak to bolo treba riešiť predtým a nie tak, že nechá doma ženu ovešanú deťmi a on sa ide " zrelaxovať" k nejakej " free" slečne, pravdepodobne bez záväzkov všakáno...

libka1
19. jan 2016

@tendergirl1224 namoc si hlavu do vedra so studenou vodou, myslim ze to potrebujes... kedze som citala tvoj prispevok v druhej teme ako ti velkodusne dovolil ho objat a bozkat, myslim si, ze ti nepomoze asi ani to 🙄 ako by si ta mohol vazit ked ty si nevazis samu seba? skus si odpovedat na tuto otazku....

pribinak
19. jan 2016

No jednoducho ho to doma nebavi, 3 malicke deti, revu jedno cez druhe, zena nevie kde skor skocit, cas na seba zrejme ziadny, ...
No nedostavalo sa mu chudacikovi dostatocnej pozornosti, takze hladal pozornost niekde inde

Treba ho viac zamestnat

jabadaba
19. jan 2016

@libka1 a to kde je ta tema? 😲