icon

Sme spolu 5 rokov a máme prvú veľkú krízu

tendergirl1224
19. jan 2016

ahojte žienky,prišla som si po radu,budem stručná, 5 rokov manželia, tri krasne deti a manžel ktoremu som prišla na ´´neveru´´......našťastie včas,pokým s danou ženou nevliezol do postele...je nahnevany,chladný....pretože ked som mu ukazala moju komunikáciu s tou štetkou zistil,že ho balamutila..... bol by schopný vymeniž rodinu preto lebo sa mu litka zapaluju....je to velka bolesť,ubližil mi no tvari sa že to je moja chyba a ja neviem....milujem ho.....snažim sa ho ziskať spať...robim dobre?

Strana
z7
sono2
21. jan 2016

@timea7 presne toto mam na mysli. A nechcela som to tak okato napísať. Vytúžené tretie dieťa v priebehu piatich rokov prd, vytúžené by bolo, kedy bolo jedno a muž by sa staral ako sa na túžobného muža patrí.

Veľké plus tvojmu príspevku. Zakladateľka mohla aspoň pravdu napísať. Isto tam je toho viac okrem ich terajšemu manželovmu úletu

timea7
21. jan 2016

neviem prečo, ale mám stále silnejúci pocit, ak niekto založí tému a vo väčšine príspevkov sa nepíše to, čo si chce dotyčný prečítať, tak alebo nereaguje, alebo útočí na prispievateľky, alebo sa všetko zázrakom vyrieši z večera do rána, len aby už bol od nepríjemných príspevkov pokoj. Niekedy je to dosť okaté. Vy ten pocit nemáte?

maria1989
21. jan 2016

@timea7 a nie je to prirodzené? 😉

sono2
21. jan 2016

@timea7 máme😀😀😀 pravda sa zle počúva. A to ako majú byť ľudia k sebe úprimní.

guinevre
21. jan 2016

@timea7 Ano, obcas sa tu zjavia temy, kde zena ma problemy, deti, a pise update-uje prispevok informaciami kazde 2-3 hodiny, ze co sa deje, a do takych detailov akoby pisala roman. Ten styl v tych temach je prekvapivo velmi podobny. Nehovorim, ze toto mozno nemoze byt aj pravdive, ale je to trosku podozrive.

guinevre
21. jan 2016

@timea7 Inak minuly rok tu tiez bola taka asi s tromi detmi, muz samozrejme podvadza, pisala prispevky kazdy moment co sa deje, co sa dialo, zapojila do toho aj konverzaciu so svagrom, a co ten povedal a urobil blabla, zrazu zacala pisat z ineho uctu, ze nech napise ako sa to cele skoncilo, a vtedy tym to do*rala 🙂 Baby ju nachytali, a ona z toho druheho uctu vysvetlovala, ze "niee, to ja nie som ona, ja som si to len predstavila, ze ako sa to mohlo skoncit, a tak som to napisala, ako moznu verziu konca pribehu" :D :D No, ani debil jej uz neuveril.

timea7
21. jan 2016

@guinevre viem, pamätám si to..

sono2
21. jan 2016

Ináč posledný koment. On bol totiž zúril na seba, lebo si mu na to prišla. Ináč to bolo zlé odhalenie a ešte písať dotyčnej. Nabudúce sa ukryje lepšie. Poučí sa.

agnes9
21. jan 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

@guinevre mna by skor zaujimalo co vedie tie zeny k tom,u aby to tu tak pisali, co nemaju nic ine na robote? 🙂

pillipilli
21. jan 2016

A teraz si spravia stvrte dieta aby utuzili vztah.... Ako konina prvej triedy... Neverim , cele to tu citam a koniec ako z romanu, az na to ze zivot je o niecim inom. Podla mna by tento chlap od nej tak ci tak odysiel a ani si nemyslim ze by ostal doma s tymi dvoma synmi ked isla na kavu. Popripade ked by dosla by ju asi prizabil. Ako vieme asi vsetky ako sa chlapi spravaju ked prestanu milovat a maju milenky. Pre mna tato tema strara casu a uz ma to fakt nebavi lebo cim dalej tym viac tu pisu same somariny.

bmuller
21. jan 2016

Tak hlavne, ziadna kasa sa neje taka horuca, ako sa navari, aj ked cerstva udalost teba boli najviac a jeho najviac serie, ale casom sa to utrasie, cize hned sa rozvadzat pri 3 detoch kvoli "nedokonanej"nevere nie je najlepsi napad, aj ked objektivne sa k tebe zachoval velmi nepekne. Presne ako pisali niektore baby, zamiloval sa do iluzie, kde je napisane, ze ta zenska je aj v reali uzasna a zivot s nou by bol med? A po par mesiacoch by sa mu prejedla a zovsednela aj ona, proste taky je zivot. Ked je ofucany, povedz mu to, aj ze ked mu osudova laska chyba, nech vezme svoje "ostate slipy" ( 😀 citujem nejaku kocku z nizsieho prispevku) a ide jej dat vyprat - ak je jeho osudova zena, isto to s radostou urobi 😀 Netvar sa bolestivo (hoci je to asi tazke), spravaj sa k nemu slusne, ale nie vtieravo. On sa potrebuje otriast z posramotenia ega, a ty pozbierat na nohy, casom sa dostanete viac k normalu. Ked aj potom bude mat hlupe napady podobneho typu, to uz budes riesit potom, teraz na to nemysli, zi pre dnesok a radost deti. PS. inak ja schvalujem tvoju reakciu, ze si kontaktovala tu tavu, ktora ho namotavala, lebo potom sa hovori len o chlapoch nevernikoch, ale na to treba dvoch...a co tie chuderky zeny za to mozu, ze su osudove? 😠 aj im treba dat vyzrat 😝

tendergirl1224
autor
22. jan 2016

@bmuller vdaka za podporu 😉 vsimam si na nom že ešte sa z toho uplne neotriasol,ale vidim aj to že to pochopil...
@pillipilli dievča píšeš asi z vlastnej skúsenosti????a kto tu piše o štyroch deťoch?ked nevieš nič rozumné napísať,tak radšej nepíš nič než sa zbytočne strápnovať

pillipilli
22. jan 2016

Babula ja si myslim ze potrebujesodbornu pomoc a vies preco? Lebo to asi nemas v havke v pohode... Napises tu prispevok ako si matka troch deti a to tretie je vytuzene, popritom v druhej skupine si nariekala ako je mozne ze si otehotnela a bla bla ( jedna to tu uz spominala) opisujes vase manzelstvo dokonale a popritom tvoj stary by ta kpol aj s tromi detmi vies kde. Pre teba je totalny rozdiel ze ju neprekotil , ale CHCEL. Pre vysporiadanu zrelu zenu je to jasny signal ze to je jedno , v podstate ako by sa stalo, lebo to spravi s druhou o tyzden, mesiac, rok... Pises tu ze on ti povedal ze ta nemiluje, dokonca bol na teba nasrany ze si mu to pokazila. Ako prepac otec troch deti vo fungujucom manzelstve sa sprava takto??? Ked ti tu niekto povie nieco co nehladi tvoje ego tak utocis, ako viem najlepsia obrana je utok , to si sa asi naucila od tvojho muza. Dalsia vec chces mi povedat ze za dve hodiny co si bola prec sa zrazu stal zazrak a on ta miluje a vsetko ho to mrzi??? To ti budu verit iba take babule ktore su mentalne na tvojej urovni. Pretoze to co pises to tak mozes napisat scenar k tureckej telenovele. A moja skusenost???
Ano mala som chlpa co ma podviedol, ale urcite mi z toho neprehrablo ako tebe a dokazala som zdravo uvazovat a poslat ho za hory doly. Nevadi, ty tam tvojho samceka pekne popestuj nech sa jeho ego zahoji , ked je taky rozhadzany . Pozdravuj ho odomna a odkaz mu ze ani sa mu necudujem 🙂

tendergirl1224
autor
23. jan 2016

@pillipilli z hladiska globalneho aspektu je tvoj nazor benevolentny,balanzuje moju individualitu a preto s tebou nemienim dalej na tuto temu polemizovat.nakolko som videla viac tvojich reakcii tak no comment.nasla so, tu vela sprsvnych bab aj rozumnych rad.zato ze ty si neukojena frigidna zaba za to ti js nemozem.a nikde nie je napisane ze ked tebe msnzelstvo nevyslo ze druhym nemoze.maj sa

monikahan77
23. jan 2016

@tendergirl1224 z globálneho hľadiska čiže z aspektu, je to totálne bazírovanie na mentalitu homosapiensa a preto tu nemienim s tebou ďalej polemizovať, keď už 🙂 tak sme sa to my učili voľakedy na strednej. Vtedy nás to bavilo, teraz je mi takéto vyjadrovanie už smiešne a detinské.

tendergirl1224
autor
23. jan 2016
tendergirl1224
autor
23. jan 2016

@monikahan77 asi sme nechodili do rovnakej školy 😎

mima4
23. jan 2016

@tendergirl1224
bez ohladu na komenty tu, som rada, ze si sa rozhodla nepodat ziadost o rozvod.
uvedomujem si, ze dnes ludia nechcu riesit problemy, kazdy sa hra na nezavisleho, sebestacneho, urazeneho... a na vsetko je riesenim rozvod, no v prvom rade, rozvod nic neriesi, a ublizuj nielen manzelskemu paru ale hlavne detom. A to ci vztah bude funovat, to je vzdy rozhodnutim dvoch ludi, ked chcu bude.
Vaz si manzela a viac spolu komunikujte o zivote, o vasom vztahu, ak mas moznost, anpr. maminku doma... nechaj jej na hodku/dve deti a vezmi manzela na pizzu, pivecko 😉
a budte k sebe uprimni....starajte sa jeden o druheho, prejavujte si lasku, nehu, uctu a odpustajte si...

manzelstvo je v tom ine ako zitie vo volnom zvazku, ze sme slubili lubit toho druheho 🙂

pillipilli
23. jan 2016

@tendergirl1224 uz ztoho ze ma nazyvas zabou je jasne ze niesi schopna lgicky uvazovat. Ja osobne si myslim ze som minimalne v tvojom veku ak nie starsia. Ako tou tvojou odpovedou si myslim ze si presvedcila zbytok tvojho chabeho fanklubu , ze zena co ma tri male deti sa takto ide obhajovat , myslim tym co si teraz napisala. Uplne odveci odbacas od tvojej diskusie a nazyvas ma neukojenou frigidnou zabou a bla bla .... Meviem z kade mas ze som rozvedena ale dobre.
Nemyslim si o sebe ze by som bola frigidna a aj keby , to ta naozaj nenapadne nic mudrejsie napisat? To si naozaj taka sedlana? No u mna si to dala na 100% ze niesi v poriadku a ked sme uz pri tej frigidite a ukojenosti, mne to skvor pripomina teba a vies preco? Lebo moj chlap maka 11 h v robote a ked dojde domou venuje sa rodine , alebo nieco dobre navari, a chatovat s čúzami na internete to mu ani nenapadne a nehovorim o tom ze by sme mali tri male deti !!! Takze radsej sa zamysli nad svojim sexualnym zivotom a hlavne tvojho muza lebo ty akurat mu robis nosnicu a on svoje sexualne predstavi hlada na internete. Dost smutne!!! A vies co je najsmutnejsie??? Videla si to sama... Dokazal by ta vymenit za zenu ktoru ani len nepoznal, cize nevedel ani v com by bola lepsia od teba . Bolo mu to jedno. Pozri sa je to tvoje manzelstvo , mne je to jedno ci s nim budes . Ja ti ho nezavidim, totizto nemam co.
Zeny ruku na srdce ked ma chlap tri male deti a super fungujuce manzelstvo hlada na nete druhe zeny a hned ked mu nejaka cuza odpise tak je schopny na vsetko kaslat a byt s nou???
Alebo tie co mate normalneho partnera opytajte sa ci by si hladal nejaku rajdu na nete... Myslim ze nie
Mate tri male deti a on hlada rajdy a ty tu vyplakavas, klames a davas si tu namahu aby si pokukala vsetky moje prispevky. Ja osobne si myslim ze u vas v rodine by ste mali jednoducho internet vypnut a venovat sa detom!!!

tendergirl1224
autor
24. jan 2016

@pillipilli ...........nemám slov a ani čas sa tebou zaoberať....pekný deň 😎 tvoj chlap musí byť dobrý podpapučník chudák....11 hodin v praci a ty nie si schopná mu navariť???to čo si za ženskú?prosim ťa,tvoj názor ma ani nezaujima a ak sa tu ukájaš tým,že chodíš na MK oxidvať,tak by si mala využiť čas lepšie a niečo dobre mužovi navariť.maj sa 🙄

tendergirl1224
autor
24. jan 2016

@mima4 dakujem pekne....mam pocit že to zvladneme.....ved predsa sme si slubili..v dobrom i v zlom....verim že to zvladneme...dala som mu šancu...kvoli deťom...už je len na nas..máme toho vela čo napravať...za tie roky sme zabudli prečo sme sa vlastne brali...

pillipilli
24. jan 2016

@tendergirl1224 moj chlap je 11 h v praci aby mohol mas syn studovat ked raz bude velky. A moj chlap je kuchar tak vies je normalne ked obcas navari. 😉 nikde nepisem ze vari vkuse, to len ty zasa odvevi odpovedas . Smejem sa na tebe co ty tu este vykuzlis. Tie tvoje dedukcie hovoria za vsetko

oldman50plus
24. jan 2016

@pillipilli
@tendergirl1224
Dievčatá, neuvedomujete si jednu vec. Každý jeden chlap s funkčným hormonálnym systémom veľmi často, povedal by som niekoľkokrát za deň ak je zdravotne v poriadku, niektorú inú niekam "vykotiť" chce a pomyslí na to. Ale napriek tomu väčšina (stále dúfam že je to väčšina) to nikdy nespraví, pretože si uvedomuje že to hrozí zničiť vzťah s tou s ktorou žije a ktorú miluje. Vykotiť nejakú ani náhodou neznamená že s ňou aj chceme žiť.
Takže každý pomyslí, to si neviete predstaviť to vzrušenie ak kolo vás prejde "vhodný objekt", ale pokiaľ za niečo stojí nič viac v tom neurobí. A samozrejme ak sa ho opýtate odpovie "nikdy som na inú ani nepomyslel" lebo vie že by by bol oheň na streche. Ale znamená to maximálne toľko "ani som nepomyslel žiť so žiadnou inou". Ani náhodou muž nemusí milovať tú s ktorou spáva, len často sa to stane a preto je to také nebezpečné a hrozí rozpadom rodiny. Problém nie je ak rozmýšľa že by som vykotil túto, pretiahol tamtú a išiel do trojky s tamtými dvomi. Problém je ak stále sníva o jednej jedinej (tomu sa zabrániť nedá) že túto by som vykotil lebo vlastne tou vás by možno-asi chcel nahradiť.
Takže ak sa chcete rozviesť ak ten váš pomyslí na inú - nech sa páči, každá jedna môže začať. Teda ešte môžete mať doma asexuála.

cecil36
24. jan 2016

@pillipilli zeny, ktore nezazili a nezazivaju pekny idylicky vztah, ked obaja manzelia rovnako participuju na chode domacnosti tvrdia, ze nic take neexistuje a chlap urcite musi byt pod papucou. Nechajme ich v tom, zivot ich dost bije uz tym, ze si vybrali uplne nevhodneho partnera 😉

emilia25
24. jan 2016

Veru ked je chlap normalny dokáže sa aj o deti postarať aj o domácnosť aj ns vari a zena má miliónovú istotu ze deti su s otcom v bezpečí.a zena môže ist s kludnym svedomím na ksvu ku ksdernicke atď.takže to není o tom ze muz je pod pspucu ale je to zodpovedny otec a podľa mňa by si mali len taký chlapy zakladať rodiny aspoň by tu nebolo kopu tem.

Strana
z7