Smutná vo vzťahu
ahojte..idem sa zdoverit lebo ma to trapi uz dlhsi cas a mozno nejake vase nazory mi pomozu vidiet situaciu z iného uhla. Sme spolu takmer 10 rokov manzelia a mame sa naozaj radi - dava mi city, rodinnu väzbu, vari mi, pomaha atd..Ale v sexe to viazne. Nechcem vyzniet ako nymfomanka, ale z môjho pohladu laska = vasen a ta pokulhava uz od zaciatku. Teraz sa to coraz viac prehlbuje lebo manzel je unaveny z prace a casto spi. Sex mame maximalne 1-2 do mesiaca co je na mladych ludi do 30tky malicko. Vzdy aj na ten 1-2 razy do mesiaca musim byt ja ta aktivna a prebudit ho k cinu, on sam sex nezacina...az ked som minule kvôli tomu plakala...prosto nanho nemysli,nikdy ani neni osprchovany lebo s tym asi vôbec nerata...obcas ma to odradi i ked mu smrdi z ust - prosto chlap by sa mal do malej miery o seba starat ale tym ze na to nemysli ako keby mi daval pocit ze na co?...Vasen...Prosto mi to chyba. A nie je to len cisto ten styk, ale ta vasen, pocit ze som sexi a ze ma chce,..Okrem takmer ziadneho sexu ma ani moc nebozkava, skor vyspuli pusu ako decko na bozk, neni su to tie vasnive bozky..a myslim ze ich nemusime hladat len vo filmoch ale ze tak ludia aj naozaj ziju...zacina to byt horsie a casto mi hovori ze som naladova a vsetko mi vadi..ale co ak ja nie som ta zla a psych. labilna ale chyba je v nom? Viem ze casto som rozmrzena ale co ak to robim uz podvedome ze som nestastna?...Som si ista ze nema zensku a ze ma miluje - to viem urcite. A z mojej strany to urcite nie je nuda ci stereotyp lebo je to tak od zaciatku..Je mozne aby chlab bol taky anti-sexualny? a predsa ked sa milujeme tak by mal robit po com tuzim..napríklad aj nejaku novu polohu v sexe ktoru chcem vyskusat...a to nehovorim o sade mase to som neni taka...nechce to skusit
poradte co robit...mavam casto pocit ako keby som nebola uplna, spokojna....a pardon za detaily a uprimnost...prosim nerobte si srandu a podobne bludy dakujem
@zienkaaaaa u nas fungujeme podobne a uz mi to poriadne lezie na mozog.co je horsie,ze som zacala uvazovat o novom chlapovi,lebo takto zit neviem.moj nevie prejavovat city,nevie nacuvat zenam,polaskat,pomojkat,pobozkat.chybaju mi naklonnosti a citit sa zenou.rozumieme si,ale z tejto jednej veci som tak nervozna a otravena,ze neviem ako dalej.mam po 30tke a nechce sa mi uz hladat chlapa.zda sa mi,ze vsetci schopni sa minuli
@zienkaaaaa si frustrovana, citovo, fyzicky. Si nespokojna, podla mojho nazoru nemas vedla seba pre teba toho spravneho partnera.
@steinarka prepáč, ale tvoj názor je primitívny, nie je to o chápaní názorov, tvoj názor nie je možné chápať, ani akceptovať, prejavila si sa vyslovene zlostne. A áno, škatuľkujem, svätuškárov neznášam a ty si sa tak aj prejavila. Ak taká nie si, ok, ale sa tak ani nesprávaj. A ako si napísala, sto ludí, sto názorov - škatuľkovanie, to je taký môj názor 😅
@indiankaindi si skatulkuj, ale NAUC sa chapat nazory inych a neoznacuj ich za primítivne 🙂 kazdy ma pravo povedat svoj nazor a pokial ho ty nechapes, to nie je moj problem
@steinarka myslim si,ze ho nechapali viaceri a to uz o niecon svedci.nehovorim,ze nemas pravo na svoj nazor ano mas ale netreba ho prejavovat tak neprijemne. ty si vyslovene vyletela na zakladatelku diskusie. ze sa netoci cely svet okolo jek zadku,je to podla teba normalne?podla mna urcite nie. ja sa nechcem hadat,len sa ti snazim ukazat..ze tvoj nazor sa da prejavit aj inak a nie ho prejavovat ako nejaka nechutna furia.
@steinarka ... neskoro sa snazis zachranovat svoju cest.a obranovat sa tym,ze niekto nepochopil.tvoj nazor resp.sa ho ma naucit akceptovat je take...zbytocne. ty sa nauc chapat problemy inych.mozno ty riesis vo svojom zivote ine problemy-choroby,podrazy,umrtia a preto problem zakladatelky je pre teba na smiech. ale to neznamena,ze v jej zivote prave toto nie je najvacsi problem,ktory chce a musi riesit. keby si bola vyzreta a vyrovnana zena,ukazes jej,ze nefungujuci sex by nemal prevazit ine fungujuce hodnoty vztahu....a byt svojim muzom poriadne vytrtkana je jedna uzasna vec....poznas to? a neda mi este jedna vec....ano,ocakavam,ze vsetko v mojom zivote sa bude tocit okolo mojho zadku....keby sa tocilo okolo zadku inej zeny,asi by som ja,moja polovicka a nas vztah mali vazny problem.
@sunshineka Buď sa minuli alebo sú nešťastní inde. 😉
@rebekamarcusko
@cuncurami ludia, halo.. to silou mocou je potrebne vyvolavat konflikt niekde, kde nie je potrebny? Odpovedala som zakladatelke temy, ona odpovedala mne a tym to pre mna hasne. Ved ja som sa nebavila s tebou, ale s nou.. nepotrebujem si zachranovat cest, ani sa k tomu vracat, jednoducho som napisala svoj pohlad na vec. Mas pravdu, taketo problemy nastastie neriesim, a horsie vdaka bohu nemam. Som spokojna so svojim zivotom, mozno aj preto mam na tuto vec taky nazor aky mam, nakolko, ako si napisala, pre nu je to katastofa, pre mna banalita. tak este raz - neodpovedala som tebe, ale jej, ona mne a zivot ide dalej.. maj pekny den
Ja zakladateľku chápem. Mňa by to ubíjalo. 1-2x do mesiaca je žalostne málo. Ale naozaj viem o tom, že sú aj takí chlapi. Poradiť neviem... Možno nejako zvýšiť hladinu testosterónu, ale ani to nespraví zázraky. Ale mal by chlap trochu športovať pri tom sa vyplavujú endorfíny a to má na libido tiež dobrý vplyv.
@steinarka napísala si: ludia, halo.. to silou mocou je potrebne vyvolavat konflikt niekde, kde nie je potrebny? toto patrí predovšetkým pre teba. Zaťukaj si na čelo, ak nepomôže, skús silnejšie a ak ani potom nepomôže, neprejavuj svoje názory na verejnosti, pretože nimi môžeš viac ublížiť, ako pomôcť. Uvedom si, že si to práve ty, kto tu ten konflikt vyvolal....
Elixirman odporúčam. Ak chcete tu máte 5% zľavu http://www.kuponyzdarma.sk/elixirman-sk/
@steinarka mam pocit, ze Ti totalne preskocilo. Super ze sa tu povysujes, ze ake kto ma problemy jezisi kriste, ved Ty si si ich uz davno vyriesila, Ty ziadne nemas - pani dokonala.
Netrep tu sprostosti o tom, co ma kto robit a co strasne vypisuje o druhom, ked len popisuje realitu ich vztahu. Zboznujem taketo premudrele osoby, ktore uz nevedia co od dobroty, tak si chodia honit ego na niekom v ich chorom ponimani slabsom....
Strc si hlavu medzi sedacku a kreslo, aby Ta ta pycha presla!!!

@maja2005 a dopadne ako ja s mojim,kedy sme boli mesiace bez sexu,lebo som snahu nechala nanho...